Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 24 juli 2009, 12:14
hansm's schermafbeelding
hansm hansm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2006
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 153
Standaard

Lijkt mij eigenlijk dat dit alleen gebeurd zal zijn bij TV's die op de, nog te publiceren, lijst van gecertificeerde toestellen staan.
  #12  
Oud 24 juli 2009, 12:33
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Ik denk dat er voor deze mensen veel gaat veranderen aangezien Ziggo deze decoders niet ondersteund.
  #13  
Oud 24 juli 2009, 12:35
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Ik denk dat er voor deze mensen veel gaat veranderen aangezien Ziggo deze decoders niet ondersteund.
Heeft volgens mij niks met de decoder te maken, de software die nu geïnstalleerd is is voor de Sony tv.
  #14  
Oud 24 juli 2009, 12:37
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Heeft volgens mij niks met de decoder te maken, de software die nu geïnstalleerd is is voor de Sony tv.

Je krijgt toch alleen updates als auto-update aanstaat ???
  #15  
Oud 24 juli 2009, 12:40
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Je krijgt toch alleen updates als auto-update aanstaat ???
Dit zijn de instellingen op de tv:
Auto service update staat op uit
systeem update staat op aan
systeemvervanging staat ook op aan.

Ik heb op verschillende fora gelezen dat alleen de eerste (auto service update) uitgeschakeld moet worden dus zou er geen software geïnstalleerd mogen worden maar is blijkbaar toch gebeurd.

Ziggo zal ervoor moeten zorgen dat de originele software weer op mijn tv komt, anders gaat het hun geld kosten.

Laatst gewijzigd door twigger; 24 juli 2009 om 12:45
  #16  
Oud 24 juli 2009, 12:51
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
Ik heb op verschillende fora gelezen dat alleen de eerste (auto service update) uitgeschakeld moet worden dus zou er geen software geïnstalleerd mogen worden maar is blijkbaar toch gebeurd.
Auto service update wil zeggen het automatisch bijwerken van de kanalen. Als er dus kanalen bijkomen, verplaatsen of verdwijnen wordt automatisch de kanalenlijst bijgewerkt en dat ging bij Sony niet goed vandaar dat wordt aangeraden om die functie uit te zetten. Dat heeft niets te maken met firmware (ofwel software) updates. Firmware updates wordt bij Sony kennelijk systeem update genoemd.
  #17  
Oud 24 juli 2009, 12:57
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Je krijgt toch alleen updates als auto-update aanstaat ???
Je gaat alleen voorbij aan het feit dat Ziggo samen met Sony ONGEVRAAGD een firmware update hebben uitgevoerd.
  #18  
Oud 24 juli 2009, 13:14
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Firmware updates wordt bij Sony kennelijk systeem update genoemd.
Dan zorgen ze maar dat ze via diezelfde weg de oude firmware er weer opzetten.

Ik laat het nu maar even aanstaan.

Er is nog iets vreemds aan de hand, ik had kinderslot uitgetest op rtl5 en als het scherm verschijnt voor de pincode in te vullen en ik op 'info knop' druk dan springt de tv even uit gelijk weer aan en dan gaat die vanzelf naar nederland 1 HD dan naar nederland 2 HD en dan pas naar rtl5 en verschijnt dat scherm weer voor pincode.
Dit is toch niet normaal.

Ziggo zal de tv moeten vergoeden! want dit pik ik echt niet.
  #19  
Oud 24 juli 2009, 13:14
zanders77's schermafbeelding
zanders77 zanders77 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 mei 2009
Locatie: Herten / @Home
Ziggo Internet: Z1
DTV: DTV
Berichten: 29
Standaard

Ik zal vanavond eens kijken naar mijn TV, ik heb namelijk dezelfde TV. Wel heb ik gisteren opnieuw naar alle kanalen gezocht omdat Ned 3 HD er eerst bij mij nog niet tussen stond.
Nu staat ie er wel bij en wat me ook opviel was dat Ned 1,2 en 3 HD eerst op 71, 72 en ? stonden. Nu staan deze zenders op 1, 2 en 3.
Het is wel vreemd dat Ziggo dit zomaar doet, ik denk dat dit te maken heeft met de certificiering van de TV's voor de CAM CI+ module, maar ik ben ook maar een leek.

Als ik vanavond gekeken heb zal ik het hier posten!
  #20  
Oud 24 juli 2009, 13:21
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zanders77 Bekijk bericht
Ik zal vanavond eens kijken naar mijn TV, ik heb namelijk dezelfde TV. Wel heb ik gisteren opnieuw naar alle kanalen gezocht omdat Ned 3 HD er eerst bij mij nog niet tussen stond.
Nu staat ie er wel bij en wat me ook opviel was dat Ned 1,2 en 3 HD eerst op 71, 72 en ? stonden. Nu staan deze zenders op 1, 2 en 3.
Het is wel vreemd dat Ziggo dit zomaar doet, ik denk dat dit te maken heeft met de certificiering van de TV's voor de CAM CI+ module, maar ik ben ook maar een leek.

Als ik vanavond gekeken heb zal ik het hier posten!
klopt ned 1, 2 en 3 HD staan hier nu ook op 1,2 en 3

Ik ben benieuwd of jij ook die nieuwe firmware erop hebt zitten.
Als je deze instellingen ook zo hebt ingesteld zal die firmware er bij jou ook wel opzitten:
Auto service update staat op uit
systeem update staat op aan
systeemvervanging staat ook op aan.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:04.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl