Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 21 augustus 2009, 09:49
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennog Bekijk bericht
Ziggo heeft dit ingesteld op 40 mbit.
Dit wordt ook verklaard door de jongens van datacom van ziggo hier heb ik nog contact mee na mijn Multikabel werktijdperk.

Waarom haal ik anders ook precies 40 mbit snachts?

Snachts is het wel goed overdag is het om te huilen.
Het lijkt me eerder een probleem in je profiel of je modem, anders zou iedereen in Schagen en omgeving ook maar 1 downstream hebben. Wat zegt de helpdesk er van ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #122  
Oud 21 augustus 2009, 09:50
Elsido's schermafbeelding
Elsido Elsido is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2007
Locatie: Den Helder Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax IR Fox C
Berichten: 205
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennog Bekijk bericht
Ziggo heeft dit ingesteld op 40 mbit.
Dit wordt ook verklaard door de jongens van datacom van ziggo hier heb ik nog contact mee na mijn Multikabel werktijdperk.

Waarom haal ik anders ook precies 40 mbit snachts?

Snachts is het wel goed overdag is het om te huilen.
Waarom haal ik met 1 downstream dan wel 50 mbit?
__________________
Een makkie met Multikabel!
  #123  
Oud 21 augustus 2009, 10:04
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elsido Bekijk bericht
Waarom haal ik met 1 downstream dan wel 50 mbit?
Plaats eens een screenshot van je modem log dan?

Werd net gebeld door ziggo zowaar dat het probleem gevonden is en het is op netwerk nivo en wordt zo spoedig mogelijk opgelost geldt niet alleen voor schagen maar voor hele dekkingsgebied vertelde betreffende man.
  #124  
Oud 21 augustus 2009, 10:08
wolfman's schermafbeelding
wolfman wolfman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 augustus 2008
Locatie: Schagen (Multikabel)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra (Arris TM702b)
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Het lijkt me eerder een probleem in je profiel of je modem, anders zou iedereen in Schagen en omgeving ook maar 1 downstream hebben. Wat zegt de helpdesk er van ?
Ik heb dus het zelfde probleem (1 Downstream) en woon net als mennog ook in Schagen. De helpdesk heeft gezegd dat dit niet klopte maar vertelde er niet bij of dit aan mijn modem lag of aan de infra van Ziggo.
  #125  
Oud 21 augustus 2009, 10:10
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wolfman Bekijk bericht
Ik heb dus het zelfde probleem (1 Downstream) en woon net als mennog ook in Schagen. De helpdesk heeft gezegd dat dit niet klopte maar vertelde er niet bij of dit aan mijn modem lag of aan de infra van Ziggo.
Ik heb net me oud collega gebeld ligt niet aan je modem.
Ik heb er namelijk 3 thuis liggen 2 arris en een ander type uu nogwat.
En die heeft het ook.
Infra van ziggo heeft capaciteits problemen op sommige kaarten op de cmts (centrale ziggo in je plaats)
  #126  
Oud 21 augustus 2009, 12:34
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elsido Bekijk bericht
Waarom haal ik met 1 downstream dan wel 50 mbit?
Ben je niet in de war met je upstream Elsido ?
Dat is er maar 1

Downstream is 4 kanalen, en in de meeste multikabel gebieden 3 kanalen.
50Mbit op 1 kanaal kan theoretisch alleen maar (als de stream echt vol open zou staan) als je de enige bent die op dat moment gebruik maakt van die cmts-interface.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #127  
Oud 21 augustus 2009, 12:38
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennog Bekijk bericht
capaciteits problemen op sommige kaarten op de cmts (centrale ziggo in je plaats)
Ah, vandaar dat niet iedereen in Schagen het heeft. Als je toevallig op zelfde interfacekaart zit als Wolfman zitten jullie in hetzelfde schuitje.
Hebben ze nog gezegd hoe snel "zo spoedig mogelijk" ongeveer is ?
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #128  
Oud 21 augustus 2009, 12:50
mennog's schermafbeelding
mennog mennog is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco Modem
DTV: Horizon / Humax 5200 / Samsung / panasonic
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ah, vandaar dat niet iedereen in Schagen het heeft. Als je toevallig op zelfde interfacekaart zit als Wolfman zitten jullie in hetzelfde schuitje.
Hebben ze nog gezegd hoe snel "zo spoedig mogelijk" ongeveer is ?
Helaas niet (duurde bij mij al 3 maanden) maar betaal al 3 maanden niks loopt ook een klacht.
  #129  
Oud 21 augustus 2009, 14:32
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Question

Internetter,
Signaalwaarden overzicht staat eerder in deze draad:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...6&postcount=62

Omdat (tussenliggende) versterkers dit signaal-niveau eenvoudig kunnen corrigeren zijn S/N waarden, symbolrates, protocols, (un)correctable codewords netzo goed indicatoren die moeten worden betrokken bij de be-oordeling van een verbinding.

Ik zou verder graag horen wat er in Schagen nu werkelijk fout stond. Ik begreep van mennog dat die drie downstream-kanalen heel even in de lucht leken te komen, om vervolgens even snel af te sterven. Ik kan daar even vlug geen instelling bij bedenken.......

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.
  #130  
Oud 21 augustus 2009, 15:15
internetter's schermafbeelding
internetter internetter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2008
Locatie: voormalig @Home gebied
Ziggo Internet: Connect Max / Playstart / Modem: Techicolor TC7210
DTV: Sony KDL 40HX700 met Neotion Cam CI+ / Humax iHDR-5200C
Berichten: 428
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meesdroo Bekijk bericht
Internetter,
Signaalwaarden overzicht staat eerder in deze draad:
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...6&postcount=62
Mees de Roo
Dank voor de verwijzing.
'k Moet er overheen gelezen hebben.
Zijn de aangegeven waarden voor het EDS2 modem ook van toepassing op mijn EDS3 modem?

Vr. gr.
Internetter.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Labels
arris, docsis, firewall, modem, uitlezen



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:36.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl