Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand

Mededelingen

Ziggo On Demand Vragen en opmerkingen over het originele Interactieve TV platform van Ziggo.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #161  
Oud 14 september 2009, 14:08
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stitch_duck Bekijk bericht
Bij mij (2622 Delft) nog steeds de melding netwerkfout.
De fabrieksinstellingen zijn wel geladen?
  #162  
Oud 14 september 2009, 14:23
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
Ik krijg zojuist te horen dat het probleem opgelost zou moeten zijn. In sommige gevallen is het nodig dat de fabrieksintellingen van de decoder geladen moeten worden.
Ga het vanavond als ik thuis kom proberen. Al zal mijn vriendin niet blij zijn dat alle geagendeerde terugkomende opnames weer gewist zijn als inderdaad opnieuw laden fabrieksinstellingen nodig is.
Niet toevallig een methode om die te backuppen voor een reset naar fabrieksinstellingen? WAF factor van de Cisco begint het absolute nulpunt toch al te naderen.
  #163  
Oud 14 september 2009, 14:37
stitch_duck's schermafbeelding
stitch_duck stitch_duck is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: 015 Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: TV + Internet Z2 & Arris TM702 modem
DTV: Humax 5200C, Samsung DCB-B270R, Humax IR-FOX C, Humax IR-FOX Z & Neotion Ci+ Ziggo Movies and Series
Berichten: 334
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
De fabrieksinstellingen zijn wel geladen?
Nu wel, en het werkt weer.
  #164  
Oud 14 september 2009, 15:01
ibtisam's schermafbeelding
ibtisam ibtisam is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: bilthoven
Ziggo Internet: interactief
DTV: cisco
Berichten: 58
Standaard

Te vroeg gejuigd(alweer) Nu weer netwerkfout!
status:bezig.
Dit is niet goed voor mijn hart. Mijn bloeddruk loopt op!
  #165  
Oud 14 september 2009, 15:04
Overkill_666's schermafbeelding
Overkill_666 Overkill_666 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: amstelveen
Berichten: 5
Standaard

Helaas mensen,

Ook hier nog steeds hetzelfde probleem, wel 10 keer PVR naar de fabrieksinstelling gezet.. geen resultaat.

Nog steeds netwerkfout...
  #166  
Oud 14 september 2009, 15:05
mysteryXXX's schermafbeelding
mysteryXXX mysteryXXX is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: cuijk
Berichten: 22
Standaard

ik heb nog steeds netwerrkfout
bij status blijft ie constand staan op bezig..
ik wordt er echt niet goed van,is er niks op tv denk je ff een filmpje tekijken....netwerfout..
en bedankt!
  #167  
Oud 14 september 2009, 15:05
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

OK, hoor het al, wacht eerst wel even tot het echt is opgelost voor ik voor niets na fabrieksinstellingen terug ga en alle geplande opnames weer kwijt ben,
  #168  
Oud 14 september 2009, 15:11
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Lijkt nog niet helemaal opgelost dus.
Svp bericht plaatsen of je de fabrieksinstellingen hebt geladen of niet!
Er moet namelijk een nieuwe lease opgehaald worden.
  #169  
Oud 14 september 2009, 15:13
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard

Infje, is het niet genoeg om ITV alleen opnieuw te installeren, dan wordt het modem namelijk ook opnieuw geïnstalleerd en een firmware update gedaan.
  #170  
Oud 14 september 2009, 15:14
mysteryXXX's schermafbeelding
mysteryXXX mysteryXXX is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: cuijk
Berichten: 22
Standaard

ik heb net dus een reset gedaan..
nu dacht ik ach doe nog maar eens fabrieksinstellingen.

nou bedankt nu doet hij helemaal niks meer.
ik kreeg een vage bericht over serfout en een http adres erbij.
ik heb de stekker eruit gehaald en opnieuw gestart en nu doet de hele cisco helemaal niks meer :@
net had ik teminste nog beeld.

en nu ?????????
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand


Labels
netwerkfout



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl