Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand

Mededelingen

Ziggo On Demand Vragen en opmerkingen over het originele Interactieve TV platform van Ziggo.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #151  
Oud 13 september 2009, 20:47
lionking's schermafbeelding
lionking lionking is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2008
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 21
Standaard

Ik kan nu ook niet opnieuw ITV installeren hij geeft iedere keer internal error aan.Ziggo geeft nu ook op mijn postcode aan dat men een storing heeft.
Ik vind dat de personen zoals Kitaro van de Ziggo helpdesk wel eens wat meer informatie kunnen geven wat er precies aan de hand is en wat men er aan gaat doen,je kunt de helpdesk wel bellen maar daar gaat zoveel energie inzitten dat ik liever de boel even opnieuw installeer.Ik heb het idee dat men bij de helpdesk niet echt weet wat het probleem op dit moment is. De website van Ziggo is de laatste tijd soms ook moeilijk te bereiken.
  #152  
Oud 13 september 2009, 21:02
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lionking Bekijk bericht
Ik kan nu ook niet opnieuw ITV installeren hij geeft iedere keer internal error aan.Ziggo geeft nu ook op mijn postcode aan dat men een storing heeft.
Ik vind dat de personen zoals Kitaro van de Ziggo helpdesk wel eens wat meer informatie kunnen geven wat er precies aan de hand is en wat men er aan gaat doen,je kunt de helpdesk wel bellen maar daar gaat zoveel energie inzitten dat ik liever de boel even opnieuw installeer.Ik heb het idee dat men bij de helpdesk niet echt weet wat het probleem op dit moment is. De website van Ziggo is de laatste tijd soms ook moeilijk te bereiken.
Het zou zo maar kunnen zijn dat Kitaro geen dienst heeft dit weekeinde. Niet iederen medewerker van onze kabelboer zit gezellig, in z'n vrij tijd, op dit forum...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #153  
Oud 14 september 2009, 09:18
GerardPoels's schermafbeelding
GerardPoels GerardPoels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: Grave/@Home
DTV: Cisco8455DVB
Berichten: 8
Thumbs down Opzeggen kost geld en kan niet...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchdevil83 Bekijk bericht
Ben het helemaal met je eens en zit er ook aan te denken om alles op te zeggen, een BETA product is niet waar ik op wacht. Kun je hier eens een bericht achterlaten hoe het een en ander bij jou opgelost wordt (volgens mij zijn wettelijk verplicht om het product terug te nemen omdat het niet werkt volgens jouw verwachting).
Ziggo adviseert telefonisch op te zeggen. Dan hoor je op maandagochtend: “De wachttijd is 20 minuten” Dus telefonisch opzeggen kost al 2 euro voordat je ook maar iemand aan de lijn hebt gehad…
“Nee meneer, u zit vast aan een tweejarig contract. Er staat wel dat u telefonisch kunt opzeggen maar dat kunt u niet.” Dat moet dus per brief.

Ik geef aan dat zij niet voldoen aan het contract en dat ik daar dus vanaf kan maar dat was volgens de medewerker van Ziggo helemaal niet zo. Doorverbinden deed hij niet en ik was dus weer enkele euro’s verder. Je kunt je voorstellen hoe link ik was. Ik heb nog net niet gescholden maar was wel erg kwaad op de ziggo medewerker.

Nu gaat er dus een brief de deur uit (slim van ze! aanmelden kan wel online, afmelden niet.) Ik voor de zekerheid nogmaals gevraagd of ik wel met de klantenSERVICE sprak omdat ik nog geen service gekregen had. Hij bevestigde dat.
  #154  
Oud 14 september 2009, 09:51
GerardPoels's schermafbeelding
GerardPoels GerardPoels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: Grave/@Home
DTV: Cisco8455DVB
Berichten: 8
Standaard Eerst officiële klacht indienen darana ontbinden

Hier nog even wat info van consumentenautoriteit.nl die ik net heb gebeld.
Zij geven dan dat het beter is om eerst aangetekend een klacht in te dienen bij Ziggo met een termijn waarin zij de zaak moeten verhelpen.
Doen ze dat niet dan moet je daarna niet opzeggen maar ontbinden.

De medewerker van consumentenautoriteit.nl vertelde dat als de situatie dan nog zo was er meer dan voldoende grond was om tot ontbinding over te gaan. De service voldoet niet en de hardware (Cisco pvr) kan ook niet optimaal gebruikt worden.

Geld terug dus...
  #155  
Oud 14 september 2009, 11:46
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Jammer om te zien, nu ik terug van mn weekendje ben, dat dit probleem nog niet is opgelost. Zojuist de status nagevraagd en de oplossing voor dit probleem is helaas nog niet gevonden.

Zodra er meer bekend is laat ik dit weten.
  #156  
Oud 14 september 2009, 13:09
Overkill_666's schermafbeelding
Overkill_666 Overkill_666 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: amstelveen
Berichten: 5
Post

Hoi allemaal,

Ben net noodgedwongen een nieuwe klant van Ziggo geworden omdat ik en mijn vrouw zijn verhuist van Amsterdam (UPC) naar Amstelveen. Ik had meteen al een beetje een raar voorgevoel van Ziggo, want ik meen me te herinneren dat ik dit bedrijf wel eens voorbij heb zien komen bij Kassa.

Natuurliijk het pakket met ITV en de bekende Cisco PVR ontvanger aangeschaft (wat overigens raazendsnel in huis was !)en netjes alles geinstalleerd.

Vanaf de eerste moment viel mij al op dat de pvr bij de eerste ITV install al een foutmelding op de server gaf met de vermelding van die http://prov.vod.casema.nl/vod/VODProcess

Op ok klikken gaat de de install gewoon verder met het ophalen van de gegevens via ziggo.

Er wordt daarna aangegeven dat de ITV geactiveerd is, en dat blijkt want ik kan gewoon van ITV gebruik maken (ongeveer 10 a 15 minuten of net zolang dat een serie (bv Faulty Towers) duurt.

Start ik daarna een nieuwe serie op, dan geef het systeem het bekende oranje scherm met netwerkfout aan.

Kijk je dan in systeem/info, dan wordt ITV installatie aangegeven met "bezig..."

Installeer je ITV opnieuw, dan begint het hele riedeltje weer opnieuw..(ITV geactiveerd etc..)

Erg frustrerend.

Uiteraard de helpdesk hierover gebeld en die gaf mij te kennen dat het om een "bekend" probleem gaat.

De jongeman van de Ziggo ITV desk gaf mij te kennen dat dit probleem maar een paar dagen zou duren en zeker geen "weken of maanden"!

Waarom heeft Ziggo geen oplossing als het om een bekend probleem gaat??

Aan de instelllingen of installatie van het pakket ligt het in iedergeval niet.

De helpdesk heeft wat instelling van de PVR genoteerd en gaan hier verder mee aan de slag. Ik vroeg om een terugbel actie wanneer ze wat meer wisten, maar daar doet de helpdesk kennelijk niet aan.

Je moet als klant zelf maar zien of het opgelost is.

In iedergeval ga ik niet betalen voor een service dat niet is geleverd, en daar lijkt dit wel verdraaid veel op!
  #157  
Oud 14 september 2009, 13:53
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Ik krijg zojuist te horen dat het probleem opgelost zou moeten zijn. In sommige gevallen is het nodig dat de fabrieksintellingen van de decoder geladen moeten worden.

Graag wil ik weten of dit daadwerkelijk het geval is.
  #158  
Oud 14 september 2009, 13:58
ibtisam's schermafbeelding
ibtisam ibtisam is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: bilthoven
Ziggo Internet: interactief
DTV: cisco
Berichten: 58
Standaard

Hoi infje,

Bij mij werkt op het ogenblik alles. 3723an
  #159  
Oud 14 september 2009, 14:05
GerardPoels's schermafbeelding
GerardPoels GerardPoels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: Grave/@Home
DTV: Cisco8455DVB
Berichten: 8
Standaard werkt weer (na 52 uur!)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
Ik krijg zojuist te horen dat het probleem opgelost zou moeten zijn. In sommige gevallen is het nodig dat de fabrieksintellingen van de decoder geladen moeten worden.
Graag wil ik weten of dit daadwerkelijk het geval is.
Bij mij werkt het nu (52 uur nadat ik constateerde dat het mis was).
De aangetekende brief met de klacht is de deur uit. Vanaf morgen houd ik strak bij wat er fout gaat. Ik wordt er echt niet goed van
  #160  
Oud 14 september 2009, 14:05
stitch_duck's schermafbeelding
stitch_duck stitch_duck is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: 015 Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: TV + Internet Z2 & Arris TM702 modem
DTV: Humax 5200C, Samsung DCB-B270R, Humax IR-FOX C, Humax IR-FOX Z & Neotion Ci+ Ziggo Movies and Series
Berichten: 334
Standaard

Bij mij (2622 Delft) nog steeds de melding netwerkfout.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand


Favorieten/bladwijzers

Labels
netwerkfout



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:52.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl