Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #91  
Oud 10 augustus 2009, 19:55
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Heb je al beeld??
Nope. EL 1 t/m 4 zijn helemaal dood. Geen beeld dus.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #92  
Oud 10 augustus 2009, 20:24
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Nope. EL 1 t/m 4 zijn helemaal dood. Geen beeld dus.

Gert.
Afwachten dan maar, hoop dat Chinchan het op kan lossen... wellicht dat het toch twee werkdagen duurt aleer je het echt kunt zien.
  #93  
Oud 10 augustus 2009, 20:34
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Afwachten dan maar, hoop dat Chinchan het op kan lossen... wellicht dat het toch twee werkdagen duurt aleer je het echt kunt zien.
Ik hoop het ook, maar die 2 werkdagen zijn bij mij al voorbij tenzij... ik natiuurlijk vandaag VOOR 21:00 beeld krijg, dan zouden die 2 werkdagen toch kloppen... Maar ondertussen heb ik van alles en nog wat gemist, sinds 31 juli, dus ik heb uberhaupt geen zin om na de 2 maanden nog iets te betallen aan de kabelboer v.w.b. EL...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #94  
Oud 10 augustus 2009, 20:38
Limbo's schermafbeelding
Limbo Limbo is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 augustus 2009
Locatie: Limburg@home
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ik hoop het ook, maar die 2 werkdagen zijn bij mij al voorbij tenzij... ik natiuurlijk vandaag VOOR 21:00 beeld krijg, dan zouden die 2 werkdagen toch kloppen... Maar ondertussen heb ik van alles en nog wat gemist, sinds 31 juli, dus ik heb uberhaupt geen zin om na de 2 maanden nog iets te betallen aan de kabelboer v.w.b. EL...

Gert.
Gert, die 2 maanden 'gratis' kunnen toch pas ingaan vanaf het moment dat je beeld hebt?
  #95  
Oud 10 augustus 2009, 20:47
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Limbo Bekijk bericht
Gert, die 2 maanden 'gratis' kunnen toch pas ingaan vanaf het moment dat je beeld hebt?
Ja, dat klopt, maar het zou 2 werkdagen duren om EL te activeren en vanaf dat moment loopt de 2 maanden gratis kijken naar EL. En het grote doel van de kabelboer is natuurlijk dat je daarna evt. nog een abo neemt op die EL kanalen... Dat wil ik wel maar nu niet meer (sinds 17 juli NIETS meer gehoord van wie dan ook) omdat het een &r!(*4^$(^$%#^!%$^! tijd kost om die kanalen door te zetten bij mij terwijl het zo'n simpele handeling is en zelfs met hulp van een kabelboer medewerker lukt het nog niet om die zut op tijd te activeren.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #96  
Oud 10 augustus 2009, 20:56
Limbo's schermafbeelding
Limbo Limbo is offline
Member
 
Geregistreerd: 8 augustus 2009
Locatie: Limburg@home
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ja, dat klopt, maar het zou 2 werkdagen duren om EL te activeren en vanaf dat moment loopt de 2 maanden gratis kijken naar EL. En het grote doel van de kabelboer is natuurlijk dat je daarna evt. nog een abo neemt op die EL kanalen... Dat wil ik wel maar nu niet meer (sinds 17 juli NIETS meer gehoord van wie dan ook) omdat het een &r!(*4^$(^$%#^!%$^! tijd kost om die kanalen door te zetten bij mij terwijl het zo'n simpele handeling is en zelfs met hulp van een kabelboer medewerker lukt het nog niet om die zut op tijd te activeren.

Gert.
Je hebt gelijk!
  #97  
Oud 10 augustus 2009, 21:58
Nobody's schermafbeelding
Nobody Nobody is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2008
Locatie: Twente/@Home
DTV: Loewe Individual Select 46" Full HD 100Hz + Alphacrypt Classic (sinds 4-3-2008)
Berichten: 10
Standaard

Ik had direct beeld nadat chinchan mij een pm had gestuurd dat het geregeld was.

Kreeg van hem/haar een ietwat verbaasde pm met de vraag of ik echt al beeld had.

Ben me toen gaan afvragen hoe dat kan.
Misschien omdat ik "geen decoder gebruik", maar een Alphacrypt?
Of misschien omdat ik deze Alphacrypt even uit de tv heb gehad (staat volgens mij gelijk aan de decoder van het stroom halen)?
Anders zou ik het niet weten.

Ik ben in ieder geval geholpen.
__________________
Nobody is perfect!
  #98  
Oud 10 augustus 2009, 22:11
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nobody Bekijk bericht
Ik had direct beeld nadat chinchan mij een pm had gestuurd dat het geregeld was.

Kreeg van hem/haar een ietwat verbaasde pm met de vraag of ik echt al beeld had.

Ben me toen gaan afvragen hoe dat kan.
Misschien omdat ik "geen decoder gebruik", maar een Alphacrypt?
Of misschien omdat ik deze Alphacrypt even uit de tv heb gehad (staat volgens mij gelijk aan de decoder van het stroom halen)?
Anders zou ik het niet weten.

Ik ben in ieder geval geholpen.
Ben blij dat jij in ieder beeld hebt.
Maar als het opzeggen na de 2 maanden net zo goed gaat als het aktiveren nu van EL dan heb ik er een hard hoofd in dus. En, by the way, je denkt toch niet dat ik m'n dm ga rebooten vanwege de activatie van EL? Maar goed, ik blijf rustig afwachten en hoop dat VOOR komend weekeinde de zaak wel gaat werken...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #99  
Oud 11 augustus 2009, 07:35
chinchan's schermafbeelding
chinchan chinchan is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: Zaandam
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 51
Standaard

Als jij een ingeboude kaart hebt zou je hem tocht moeten resetten.

Alks wij iets doorgeven aan die kaart komt het vaak niet binnen.

En dan kunnen we doen wat we willen maar die kaart reageert niet.


Mvg, Chinchan

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Ben blij dat jij in ieder beeld hebt.
Maar als het opzeggen na de 2 maanden net zo goed gaat als het aktiveren nu van EL dan heb ik er een hard hoofd in dus. En, by the way, je denkt toch niet dat ik m'n dm ga rebooten vanwege de activatie van EL? Maar goed, ik blijf rustig afwachten en hoop dat VOOR komend weekeinde de zaak wel gaat werken...

Gert.
  #100  
Oud 11 augustus 2009, 09:22
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chinchan Bekijk bericht
Als jij een ingeboude kaart hebt zou je hem tocht moeten resetten.

Alks wij iets doorgeven aan die kaart komt het vaak niet binnen.
En dan kunnen we doen wat we willen maar die kaart reageert niet.

Mvg, Chinchan
Vind ik vreemd dat ik nu moet herstarten terwijl het de vorige keer gewoon aktief was op een zeker moment. Ik zal hem rebooten maar daar verwacht ik niet veel van... Heb ook niet gereboot toen het hd-pakket aktief gemaakt werd, er was op een zeker moment gewoon beeld. Maar goed...

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:04.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl