Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)

Mededelingen

Humax iRHD-5000 (HD-Tuner) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de iRHD-5000 High Definition kabel ontvanger van Humax

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 25 augustus 2009, 17:44   #21
reney
Junior Member
 
reney's schermafbeelding
Thumbs down

Wat zegt Humax en Ziggo hiervan? Bij mij treedt het ook op. Flikkerend groen beeld, of helemaal groen.
Dit is toch wel een ernstig probleem, en ik wil mijn Humax liever in de energiebesparende standby hebben.
reney is offline  
Oud 25 augustus 2009, 18:24   #22
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reney Bekijk bericht
ik wil mijn Humax liever in de energiebesparende standby hebben.
Dat kan ook gewoon, als je de decoder op standby zet vanaf een SD zender (bv. een RTL zender) dan treedt het probleem bij het aanzetten niet op.

Bij mij staat de decoder ingesteld op de energiebesparende standby modus.
Renatus is offline  
Oud 25 augustus 2009, 18:36   #23
reney
Junior Member
 
reney's schermafbeelding
Standaard

Steeds letten of ie wel op een SD kanaal staat is ook geen doen. Humax dient dit gewoon te fixen.
reney is offline  
Oud 25 augustus 2009, 19:24   #24
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reney Bekijk bericht
Steeds letten of ie wel op een SD kanaal staat is ook geen doen. Humax dient dit gewoon te fixen.
Klopt, en dat zal ook wel gaan gebeuren in de eerst volgende update. Tot het zo ver is scheelt dit je in ieder geval wat ergernis bij het aanzetten van de decoder.

"Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat"
Renatus is offline  
Oud 28 augustus 2009, 09:43   #25
katech
Junior Member
 
katech's schermafbeelding
Standaard

jij werkt zeker in de IT wereld
katech is offline  
Oud 30 september 2009, 11:47   #26
Oujdi
Member
 
Oujdi's schermafbeelding
Standaard

Ik heb sinds gister het zelfde probleem, ik kreeg opeens een groene beeld (flikkerend) En ik kon niets meer doen dan het apparaat uitzetten. En ik heb 'm uitgezet en weer aangezet en weer het zelfde probleem?

Ik dacht eerst dat het aan mijn HDMI kabel lag, maar toen ik een ander had geprobeerd ook het zelfde gebeuren......
Oujdi is offline  
Oud 30 september 2009, 19:17   #27
Eduard08
Senior Member
 
Eduard08's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oujdi Bekijk bericht
Ik heb sinds gister het zelfde probleem, ik kreeg opeens een groene beeld (flikkerend) En ik kon niets meer doen dan het apparaat uitzetten. En ik heb 'm uitgezet en weer aangezet en weer het zelfde probleem?

Ik dacht eerst dat het aan mijn HDMI kabel lag, maar toen ik een ander had geprobeerd ook het zelfde gebeuren......
En nu?
Eduard08 is offline  
Oud 30 september 2009, 23:42   #28
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oujdi Bekijk bericht
Ik heb sinds gister het zelfde probleem, ik kreeg opeens een groene beeld (flikkerend) En ik kon niets meer doen dan het apparaat uitzetten. En ik heb 'm uitgezet en weer aangezet en weer het zelfde probleem?

Ik dacht eerst dat het aan mijn HDMI kabel lag, maar toen ik een ander had geprobeerd ook het zelfde gebeuren......
Heb je bericht 22 gelezen? Dat je de decoder moet uitzetten op een SD kanaal en niet op een HD kanaal? Scheelt je een hoop gerommel met kabels.
Renatus is offline  
Oud 30 september 2009, 23:51   #29
Oujdi
Member
 
Oujdi's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
En nu?
Ik heb me decoder naar de fabrieksinstellingen gezet en tot nu toe is alles weer NORMAAL.

Ben benieuwd..........
Oujdi is offline  
Oud 2 oktober 2009, 00:57   #30
macsas
Junior Member
 
macsas's schermafbeelding
Wink Flikkerend beeld met groene zweem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reney Bekijk bericht
Wat zegt Humax en Ziggo hiervan? Bij mij treedt het ook op. Flikkerend groen beeld, of helemaal groen.
Dit is toch wel een ernstig probleem, en ik wil mijn Humax liever in de energiebesparende standby hebben.
Volg het advies van Renatus op! Het werkt! dus... doen!!.

Zelf heb pas een Sony AV Reciever STR-DH800 tussengeschakeld en ben er nu helemaal van verlost. Overigens heb ik deze om andere redenen aangeschaft, maar de oplossing van het probleem met het groene scherm was het welkome bijverschijnsel.
macsas is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl