Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 30 juni 2009, 20:41
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard trage internet

mijn vraag is het volgende,dit loop na mijn idee van af 15 juni(onderhoud in de wijk) ongeveer.
soms hebben we geen internet hier op meerdere laptops.
de ene keer op 1 laptop wel de andere keer niet.
soms laden sommige sites zeer traag.
heb al contact gehad met helpdesk,toen kwamen we uit op:rechtstreeks op router aansluiten en winsock reset.
maar dat was dus weer tijdelijk.
wie heef er tips,want dit vind ik te traag en niet goed.
wacht zo wie zo eventuele update af na 1 juli.
werk op acer laptop,windows vista en eset smart securety 3
zojuist weer opnieuw opgestart,werk weer.
maar voor hoelang!


dirk

Laatst gewijzigd door longbigbear; 30 juni 2009 om 21:24
  #2  
Oud 30 juni 2009, 21:59
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door longbigbear Bekijk bericht
mijn vraag is het volgende,dit loop na mijn idee van af 15 juni(onderhoud in de wijk) ongeveer.
soms hebben we geen internet hier op meerdere laptops.
de ene keer op 1 laptop wel de andere keer niet.
soms laden sommige sites zeer traag.
heb al contact gehad met helpdesk,toen kwamen we uit op:rechtstreeks op router aansluiten en winsock reset.
maar dat was dus weer tijdelijk.
wie heef er tips,want dit vind ik te traag en niet goed.
wacht zo wie zo eventuele update af na 1 juli.
werk op acer laptop,windows vista en eset smart securety 3
zojuist weer opnieuw opgestart,werk weer.
maar voor hoelang!


dirk
Als je je laptop met een netwerkkabel rechtstreeks op je modem aansluit en in de veilige modus (met netwerkondersteuning) opstart. Doe dan een speedtest op www.speedtest.net en/of www.speed.io en post het resultaat.

pvd

Laatst gewijzigd door pvd; 2 juli 2009 om 21:19 Reden: typefout
  #3  
Oud 1 juli 2009, 21:19
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard

vanavond storing gehad van 3 uur,maar nog steeds zeer traag of geen internet.
is hier met 3 laptops.
is verderop in de wijk ook.
daar lag het volgens HD aan router ,hier aan laptop.
heb mijn vraagtekens daar over.
wachten even af tot we verhoging hebben!
  #4  
Oud 1 juli 2009, 22:38
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.119
Standaard Wat voor abbo heb je?

Wat voor internetabonnement heb je? Z1, Z2, Z3, of een alles-in-een bundel (basis, plus of extra??). Wat zijn je snelheden op www.speedtest.net (zie mijn eerdere vraag)??

pvd
  #5  
Oud 2 juli 2009, 19:49
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard



is nu mijn snelheid,vandaag hele grote storing gehad tot 1900 uur.
het is alles in 1.
deze snelheid hoor bij dit abonnement .
het was/is vaak dat sommige sites het niet doen in deze regio.
  #6  
Oud 2 juli 2009, 20:02
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door longbigbear Bekijk bericht


het is alles in 1.
deze snelheid hoor bij dit abonnement .
Alles in 1 Plus dus.
Je hebt 3 vormen van Alles in 1. Wel makkelijk om concreet te zijn.
  #7  
Oud 2 juli 2009, 20:16
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard



oke dat abonnement,vind het wel vreemd dat sommige sites zoals http://ziggo-gebruikers.nl/forum/new...ote=1&p=178929
zeer traag zijn,meestal gaat downloaden via nieuwsgroepen gewoon door.
die staan nu uit.
als je modum heb restart werk het soms zoals nu weer even.
  #8  
Oud 2 juli 2009, 21:22
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.119
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door longbigbear Bekijk bericht


oke dat abonnement,vind het wel vreemd dat sommige sites zoals http://ziggo-gebruikers.nl/forum/new...ote=1&p=178929
zeer traag zijn,meestal gaat downloaden via nieuwsgroepen gewoon door.
die staan nu uit.
als je modum heb restart werk het soms zoals nu weer even.
Misschien ligt dit wel aan je firewall/antivirussoftware. Heb ik ook wel eens last van.... Ook kan er soms veel vraag zijn op sommige sites, waardoor deze traag laden.

pvd
  #9  
Oud 3 juli 2009, 12:41
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard

dat klopt maar die stond uit geschakeld.
is dus wel op 2 verschillende plaatsen,ongeveer 1000 meter hier vandaan ook.
dus dan praten we over 3 laptops en 2 pc's ,lijk met sterk dat het allemaal aan de apparatuur ligt.
draai nu wel goed maar voor hoe lang?
het werk nog steeds goed,hier is niets veranderd.

Laatst gewijzigd door longbigbear; 4 juli 2009 om 08:53
  #10  
Oud 4 juli 2009, 14:34
longbigbear's schermafbeelding
longbigbear longbigbear is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 oktober 2008
Locatie: culemborg
Berichten: 80
Standaard

weer eens de HD gebeld,het blijk nu een storing te zijn in de wijk die al open staat vanaf 15 juni 2009 die nog niet is opgelost?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:43.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl