Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen

Mededelingen

Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen Nieuwtjes, vragen, ervaringen en opmerkingen over Ziggo Analoge Radio en TV of heb je last van een storing ? Plaats dit dan hier...

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 10 juli 2009, 22:28
funske's schermafbeelding
funske funske is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juli 2009
Locatie: Maastricht, @home
Berichten: 6
Standaard Diagonale strepen door beeld (analoog)

Vandaag heb ik internet z1 gekregen en geinstalleerd, geen problemen. Nu zet ik mijn tv aan (analoog) en zie ik op bepaalde zenders zoals Ned1,2,3 schuine strepen door mijn beeld. Het rare is de commerciëelen vertonen wel een prima beeld.

Ik zit in een studentenkamer dus een kippenhok van nog geen 20m2. Omdat ik daarom wilde uitsluiten dat bepaalde zaken elkaar storen heb ik het modem en router van de stroom afgehaald en nu heb ik weer goed beeld. Dus blijkbaar storen modem en router mijn tv, heel jammer !

Iemand een idee wat ik hier aan kan doen zonder teveel kosten te maken want ik ben maar een arme student ?

Grt de Funs
  #2  
Oud 10 juli 2009, 22:58
pvd's schermafbeelding
pvd pvd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2008
Locatie: - @home
Ziggo Internet: Alles-in-een basis, Ubee EVW3200
DTV: HUMAX 5050c en samsung DCB-B270R
Berichten: 1.119
Standaard

Goede kabels gebruiken:
bijv. Hirschmann Koka (ca. €0,85-€1,00 per m):

Goede afgeschermde metalen connectoren gebruiken (ca. €2,50 per stuk), dus niet die plastic rommel. En natuurlijk goede splitters .

De kabels bij de bouwmarkt zijn vaak van slechte kwaliteit. Je kan beter naar een electronicazaak gaan.


pvd
  #3  
Oud 11 juli 2009, 12:21
funske's schermafbeelding
funske funske is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 juli 2009
Locatie: Maastricht, @home
Berichten: 6
Standaard

Ik ga maar eens een nieuwe kabel kopen en ik heb gemerkt dat de boel verschuiven ook al helpt, blijkbaar moet je je hele woning opnieuw inrichten om dit te laten werken, bedankt.

Grt de funs
  #4  
Oud 11 juli 2009, 12:53
SvenEnSabrina's schermafbeelding
SvenEnSabrina SvenEnSabrina is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2009
Locatie: Hoensbroek / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco, Humax en Samsung
Berichten: 232
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door funske Bekijk bericht
Ik ga maar eens een nieuwe kabel kopen en ik heb gemerkt dat de boel verschuiven ook al helpt, blijkbaar moet je je hele woning opnieuw inrichten om dit te laten werken, bedankt.

Grt de funs
Je woning opnieuw inrichten?
Tja dat kan idd wel problemen verhelpen (het verplaatsen van dingen) maar dat komt dan omdat de bekabeling uit de buurt van de instraling komt... Eigenlijk is dat dus enkel probleemverplaatsing ipv probleemoplossing... Kan nml. lang goed gaan tot bv. een buurman een router plaatst of KPN een extra digitenne mast, etc.
Anno 2009 heb je (gewoon) goede bekabeling en connectoren/splitters nodig ivm instraling van buitenaf... Dat kan dan een modem/router zijn maar ook een magnetron, dec. telefoon, digitenne mast, gsm, etc. etc.
  #5  
Oud 3 september 2009, 18:17
snuggles123's schermafbeelding
snuggles123 snuggles123 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2009
Locatie: Groningen / @home
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Cisco EPC 3928 Modem .
DTV: Vu plus solo 4k /Amiko Alien 2 Triple tuner / Sony KD-49X8505B / Quantis Interactieve CI+ 1.3 module
Berichten: 193
Standaard

Digitaal is hier oke maar analoog is op vele kanalen zeer slecht.
Kabels zijn in orde ( alles nieuw ) .
Wat helemaal raar is als ik met mijn Philips tv alle kanalen laat zoeken vind hij oa bbc 1 en bbc 2 , maar bbc 2 beeld is bbc 1 mmm.
Zoek ik op frequentie naar bbc 2 vind hij hem wel raar maar waar.
Nooit eerder problemen gehad.
  #6  
Oud 4 september 2009, 10:19
31Stier's schermafbeelding
31Stier 31Stier is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 70
Standaard BBC in Groningen

BBC-1: kanaal 27 519,250 MHz.
BBC-2: kanaal 28 527,250 MHz.
  #7  
Oud 4 september 2009, 20:34
snuggles123's schermafbeelding
snuggles123 snuggles123 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2009
Locatie: Groningen / @home
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Cisco EPC 3928 Modem .
DTV: Vu plus solo 4k /Amiko Alien 2 Triple tuner / Sony KD-49X8505B / Quantis Interactieve CI+ 1.3 module
Berichten: 193
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 31Stier Bekijk bericht
BBC-1: kanaal 27 519,250 MHz.
BBC-2: kanaal 28 527,250 MHz.
Yep dat weet ik maar ik ben er al uit.
Als ik de Philips laat scannen vind hij " Het Gesprek " op kanaal 28 ipv BBC2 . wel in een heel beroerde kwaliteit , die heb ik nu gewist en alles staat weer in goede volgorde .
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl