Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Eigen Netwerk

Mededelingen

Internet - Eigen Netwerk Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 4 augustus 2009, 20:17   #52
dckers
Junior Member
 
dckers's schermafbeelding
Standaard

tis een 100mbit wan maar de software in de router knelt hem op 43mbit.
ik zelf heb een WRT610-eu Gigabit wan/lan router mag je dan wel 160 dik voor neerleggen maar dan heb je wel iets goeds.
dckers is offline  
Oud 4 augustus 2009, 20:28   #53
Ceesre
Senior Member
 
Ceesre's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dckers Bekijk bericht
tis een 100mbit wan maar de software in de router knelt hem op 43mbit.
ik zelf heb een WRT610-eu Gigabit wan/lan router mag je dan wel 160 dik voor neerleggen maar dan heb je wel iets goeds.
Kan je deze router tegen de kant schroeven?
Ceesre is offline  
Oud 4 augustus 2009, 20:32   #54
dckers
Junior Member
 
dckers's schermafbeelding
Standaard

ja dat kan zit zelfs een schroef plaatje in het doosje dat je niet hoeft te meten 2schroeven door het papiertje en papiertje ertussen vandaan kapot trekken of de schroeven eruit draaien voor hergebruiken
en router hangt netjes op de zojuist gemonteerde schroeven.
dckers is offline  
Oud 4 augustus 2009, 22:36   #55
Spartagek
Senior Member
 
Spartagek's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Ben benieuwd wat daar uitkomt
Ik ook, maar reken er maar niet op.

gaat ze teveel kosten, een routeromruil actie
Spartagek is offline  
Oud 5 augustus 2009, 10:15   #56
Ceesre
Senior Member
 
Ceesre's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
Ik ook, maar reken er maar niet op.

gaat ze teveel kosten, een routeromruil actie
Dus een miskoop.
Instellingen houdt de router ook niet vast,internet valt weg en moet dan
de router weer opnieuw instellen.
Ik wil geljik een goede router die voldoet en klaar is voor de nieuwe snelheden.
Welke ? er zijn er zoveel.
Ceesre is offline  
Oud 5 augustus 2009, 10:32   #57
Spartagek
Senior Member
 
Spartagek's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Dus een miskoop.
Instellingen houdt de router ook niet vast,internet valt weg en moet dan
de router weer opnieuw instellen.
Ik wil geljik een goede router die voldoet en klaar is voor de nieuwe snelheden.
Welke ? er zijn er zoveel.
Als dat zo is, heb je een punt om hem om te ruilen.
nadeel is alleen - het is omruilen, dus dezelfde (goede) terug

voor een betere verwijs ik je naar hardware.info of smallnetbuilder.com

mijn keuze is gevallen op een dlink dir-855 / 825 ( of 655 bij minder budget )
de routers zijn vrij prijzig, maar hebben een wan-lan doorvoer van 200+ MB, en dus voorbereid op 2 á 3 jaar ziggo verhogingen
Spartagek is offline  
Oud 5 augustus 2009, 10:33   #58
dckers
Junior Member
 
dckers's schermafbeelding
Standaard

Linksys WRT610N-EU
is niet goedkoop maar wel een zeer goede en degelijke router.
wan poort op deze gaat standaard tot 675Mbit.
en als je er tegen die tijd DD-WRT software inzet zelfs tot 800Mbit
linkje voor info en de kosten
http://www.computerland.nl/ProductDe...?en=NS00628876

http://tweakers.net/pricewatch/21836...ss-router.html
dckers is offline  
Oud 5 augustus 2009, 12:49   #59
Ceesre
Senior Member
 
Ceesre's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dckers Bekijk bericht
Linksys WRT610N-EU
is niet goedkoop maar wel een zeer goede en degelijke router.
wan poort op deze gaat standaard tot 675Mbit.
en als je er tegen die tijd DD-WRT software inzet zelfs tot 800Mbit
linkje voor info en de kosten
http://www.computerland.nl/ProductDe...?en=NS00628876

http://tweakers.net/pricewatch/21836...ss-router.html
Ik zie bij Redcoon voor 140 euro

En mijn keus is gevallen op de WRT610N-EU maar zie dat mijn laptop
wel een andere adapter moet hebben die de N protocol ondersteund.
Nu heb ik de 802.11 b/g standaard in mijn Asus laptop zitten erin zitten

Ik had mijn sitecom al een keer omgeruild maar bevalt dus niet

Laatst gewijzigd door Ceesre; 5 augustus 2009 om 13:15
Ceesre is offline  
Oud 5 augustus 2009, 13:09   #60
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dckers Bekijk bericht
wan poort op deze gaat standaard tot 675Mbit.
De Gbit WAN poort heeft een doorvoersnelheid van 145 (zonder firewall). Dus ik weet niet waar jij die 675Mbit vandaan haalt. Voor LAN <> LAN is dat trouwens te weinig, router haalt LAN <> LAN 873Mbit.
Ed is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Eigen Netwerk




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl