Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #101  
Oud 13 augustus 2009, 00:39
Ziggoetoo's schermafbeelding
Ziggoetoo Ziggoetoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: Geleen @home
Berichten: 71
Standaard

Ik heb Sitecom 300N WL-341. En doet het perfect. Ik deed er enkele minuten over om het in te stellen. PC met utp kabel en laptop draadloos.

En volgens mij is er weinig verschil met de WL-342.

Wellicht dat je je probleem wat beter kunt beschrijven. Kijken we hier wat we voor je kunnen betekenen.
  #102  
Oud 13 augustus 2009, 01:04
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Heb het bij de routershop besteld
Nog steeds mijn router niet, eind van de week of volgende week.
Kunne de linksys adapter niet meer leveren , wordt er nu een van Netgear
  #103  
Oud 13 augustus 2009, 10:47
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Nog steeds mijn router niet, eind van de week of volgende week.
Kunne de linksys adapter niet meer leveren , wordt er nu een van Netgear
Dat is balen... is niet de normale gang van zaken. Hoop dat je het pakket snel in ontvangst mag nemen!
  #104  
Oud 13 augustus 2009, 10:50
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Dat is balen... is niet de normale gang van zaken. Hoop dat je het pakket snel in ontvangst mag nemen!
Geduld is toch altijd weer een schone zaak, maar toch jammer
  #105  
Oud 13 augustus 2009, 11:40
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Geduld is toch altijd weer een schone zaak, maar toch jammer
Ja, er stond ook tijdens het bestellen geen indicatie van levertijd? Meestal wel direct, of 5 dagen
  #106  
Oud 13 augustus 2009, 11:47
rezet's schermafbeelding
rezet rezet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2009
Locatie: valthermond
Ziggo Internet: alles in1 +
DTV: humax ir fox c
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggoetoo Bekijk bericht
Ik heb Sitecom 300N WL-341. En doet het perfect. Ik deed er enkele minuten over om het in te stellen. PC met utp kabel en laptop draadloos.

En volgens mij is er weinig verschil met de WL-342.

Wellicht dat je je probleem wat beter kunt beschrijven. Kijken we hier wat we voor je kunnen betekenen.
Heb een netgear wgr 614 en wil naar een sitecom 342 x3.
Heb de modem uitgezet, 30 sec gewacht, sitecom aangesloten, modem aan stroom gezet. Op mijn vaste (draadloze) computer via een belkin netwerkkaartje de sitecom gevonden, wpa2 code ingetypt, werkt perfect.
Dan naar labtop 1, aangezet, netwerkgevonden, wpa2 code intypen, alleen lokaal verbinding(geen internet). herstellen, internet. na opstarten labtop internet weg (alleen lokaal). zo ook met de andere labtop's. Heb de wizard doorlopen (provider zonder ww, clone mac adress) helpt niets. Bij opstarten alleen lokaal en geen internet. Zet de netgear er weer aan en alles werkt. Wie heeft een idee
  #107  
Oud 13 augustus 2009, 11:50
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Ja, er stond ook tijdens het bestellen geen indicatie van levertijd? Meestal wel direct, of 5 dagen
PCMCIA kaart die u heeft besteld niet meer wordt gemaakt
maar staat nog wel op de site ,1 a 3 werkdagen
Heb ze net wel een mailtje hierover gestuurd
  #108  
Oud 13 augustus 2009, 12:35
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
PCMCIA kaart die u heeft besteld niet meer wordt gemaakt
maar staat nog wel op de site ,1 a 3 werkdagen
Heb ze net wel een mailtje hierover gestuurd
Aha, mailtje even afwachten.
  #109  
Oud 13 augustus 2009, 12:41
Spartagek's schermafbeelding
Spartagek Spartagek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2008
Locatie: Brabant door Ziggo
Ziggo Internet: Op de terugweg naar Ziggo
DTV: Horizon + Extra box en CI+
Berichten: 927
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rezet Bekijk bericht
Heb een netgear wgr 614 en wil naar een sitecom 342 x3.
Heb de modem uitgezet, 30 sec gewacht, sitecom aangesloten, modem aan stroom gezet. Op mijn vaste (draadloze) computer via een belkin netwerkkaartje de sitecom gevonden, wpa2 code ingetypt, werkt perfect.
Dan naar labtop 1, aangezet, netwerkgevonden, wpa2 code intypen, alleen lokaal verbinding(geen internet). herstellen, internet. na opstarten labtop internet weg (alleen lokaal). zo ook met de andere labtop's. Heb de wizard doorlopen (provider zonder ww, clone mac adress) helpt niets. Bij opstarten alleen lokaal en geen internet. Zet de netgear er weer aan en alles werkt. Wie heeft een idee
Stap 1 : modem van stroom halen

stap 2 : op de sitecom zit een ovalen knop - WPS -> druk deze 10 sec. in de router reset zich naar standaard waarden

stap 3 : maak met een vaste pc verbinding met de router, en kijk of alles op "0" staat ( tijd op 00:00 en wpa wchtwoord er niet in )

Stap 4 haal stekker uit router, en doe Modem weer op spanningzetten, hierna ook router weer aanzetten

stap 5 : doorloop evt de wizard en gaaf aan dat je een vaste verbinding en dynamisch IP hebt, automatisch DNS

Stap 6 : controleer of je internet hebt op je vaste PC

stap 7 : verbind de laptop met de router, en controleer de netwerksettings ( automatisch )

als je internet kan bereiken, zet dan via je vaste PC de WPA2 wachtwoorden weer terug, en pas evt de routernaam aan ( SSIDnaam )

verbind weer met laptop, en het zou nu moeten werken
  #110  
Oud 13 augustus 2009, 22:35
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Aha, mailtje even afwachten.
Ze halen de linksys adapter tzt van de site.
Kreeg vandaag wel een mailtje van ziggo, dat ik binnen enkele dagen mijn snelle modem krijg.
Straks krijg ik alles tegelijk
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl