Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 13 september 2009, 11:02   #181
mikkie1970
Junior Member
 
mikkie1970's schermafbeelding
Standaard



vreemd dat ik nu wel kan internetten. upstream is nog niet goed. is er vanacht ook uit geweest. moest 'm resetten...
voor hoe lang gaat dit goed?
mikkie1970 is offline  
Oud 13 september 2009, 11:38   #182
TWR
Junior Member
 
TWR's schermafbeelding
Standaard

@ mikkie1970,
Lag telefoon en internet er bij jou volledig uit dan en hoelang al?
Zie hieronder Arris problemen regio Woerden.
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=20443
TWR is offline  
Oud 13 september 2009, 13:32   #183
mikkie1970
Junior Member
 
mikkie1970's schermafbeelding
Standaard

telefonie was nog niet omgezet, ben een nieuwe gebruiker....
Internet heeft kortstondig gewerkt, activeren was gelukt, maar knalde er vrij rap uit.....
inmiddels werkt het, de vraag is nu of telefonie ook gaat werken (volgens de HD was het proces niet goed doorgekomen....)
vooralsnog werkend internet...)
mikkie1970 is offline  
Oud 14 september 2009, 19:23   #184
appie1
Junior Member
 
appie1's schermafbeelding
Standaard snelheid

heren,

werken julie met een router ? zoja geef even aan welke. want de standaard routers wordt de download beperkt door de doorvoer snelheid van de wan naar de lan port. de meeste routers (lees niet gigabit) slaan op tilt naar wat langer te downloaden.

ik gebruik hier de cisco wrt-610N Ultra en heb bij eweka een downloadsneldheid varierend 4,7 tot 5,8 Mbit

kijk dit goed na.

stuur anders een PM en kan ik het nakijken
appie1 is offline  
Oud 14 september 2009, 22:42   #185
mikkie1970
Junior Member
 
mikkie1970's schermafbeelding
Standaard


zit niet achter een router, zit rechtstreeks op het modem. heb ook nog adsl (telefonie is er nog niet af)
snap er niets van. niet gedaan en het lijkt nu ergens naar met deze snelheden...
mikkie1970 is offline  
Oud 16 september 2009, 15:04   #186
mikkie1970
Junior Member
 
mikkie1970's schermafbeelding
Standaard

en........ weer geen internet.
modem reset, maar niets ........

morgen toch maar de monteur laten komen
mikkie1970 is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl