Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 7 juli 2009, 15:23
MayCanady's schermafbeelding
MayCanady MayCanady is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: Den Haag, Casema
Berichten: 2
Standaard Docsis 3.0 Modem

Ik had nooit last van mijn Ziggo ansluting via mijn oude Motorola modem.
Nu is mijn modem ingewisseld voor de nieuw Docsis 3.0 modem. De speed ligt bij 47 mps. Dat is gaaf. Maar daar zijn ook veele problemen die ik nooit had.

1.) Als ik modem via utp kabel direct met mijn Mac verbind is alles perfect.
2.) Als ik modem met mijn Devolo DLan Adapters will gebruiken valt de verbinding altijd naar zo 30 min weg, maar de lichtjes op het modem blijven branden. Als ik dan een utp kabel neem en het modem direct op the Mac zet loopt het weer. Als ik dan weer de DLan tussen doe is de verbinding weer weg tot dat ik alles nieuw reset.
3.) Als ik mijn Airport Extreme Basis Wireless ansluit, valt het internet ook naar 30 min weg. De ontvang is ook zeer slecht en woord iedere seconde een betje trager.

PLEASE HELP ME!


Groeten, May Canady
  #2  
Oud 7 juli 2009, 20:19
Yussi's schermafbeelding
Yussi
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

simpel. Mac adapter geen ondersteuning.
  #3  
Oud 7 juli 2009, 22:37
MayCanady's schermafbeelding
MayCanady MayCanady is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: Den Haag, Casema
Berichten: 2
Standaard Wat bedoel je precies? Heb je meer informatie?

Wat bedoel je precies? Heb je meer informatie?
  #4  
Oud 7 juli 2009, 23:10
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Misschien dat hier een oplossing tussen staat voor je, ik heb het idee dat je beter engels kan lezen als ikzelf
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
  #5  
Oud 9 juli 2009, 15:22
Hris's schermafbeelding
Hris Hris is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 maart 2008
Locatie: Huizen
Ziggo Internet: Mega Motorola
DTV: Humax PVR-5050c
Berichten: 2
Standaard Arris Modem

Vandaag is voor de 2e keer een monteur langsgekomen om de problemen met het Arris modem op te lossen. Bij mij viel de verbinding steeds weg. Hij gaat hem niet aansluiten omdat de monteurs instructie hebben gekregen bij problemen de oude motorola modems terug te zetten. Volgens de monteur ligt het nieuwe docsis 3 platform eruit en hebben de techneuten nog geen idee hoe dit op te lossen.
Waar ik een week geleden nog een 30 mbit verbinding had met het oude modem is dit nu nog 20 mbit. Volgens de monteur omdat de motorola's op een maximum snelheid van 20 mbit gezet zijn. Waarom zetten ze dat niet op maximaal 30 mbit. Dat heeft 2 maanden vlekkeloos gewerkt.
  #6  
Oud 9 juli 2009, 16:17
Spartagek's schermafbeelding
Spartagek Spartagek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2008
Locatie: Brabant door Ziggo
Ziggo Internet: Op de terugweg naar Ziggo
DTV: Horizon + Extra box en CI+
Berichten: 927
Standaard

"volgens de monteurs ligt het docsis3 eruit "

Lees je zelf wat je nu zegt?

ligt de storing niet in jouw wijk, want vermoedelijk als je het zo neer zet, zullen véél anderen ook dit forum wel vinden

( docsis3 = de huidige manier van distributie, OOK naar de docsis 2 modem's )
  #7  
Oud 9 juli 2009, 16:35
Hris's schermafbeelding
Hris Hris is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 maart 2008
Locatie: Huizen
Ziggo Internet: Mega Motorola
DTV: Humax PVR-5050c
Berichten: 2
Standaard

Nee, het probleem ligt niet in de wijk maar betreft het gehele ziggo gebied.
  #8  
Oud 9 juli 2009, 16:54
pletter's schermafbeelding
pletter pletter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: schagen multikabel
Ziggo Internet: A1O extra Ubee
DTV: geen
Berichten: 605
Standaard storing waar ?

heb met aris netjes 47mb en 4,8mb upload

echt geen docis 3 storing hier

in noord holland

peter

Laatst gewijzigd door pletter; 9 juli 2009 om 17:20 Reden: komma
  #9  
Oud 9 juli 2009, 17:12
Spartagek's schermafbeelding
Spartagek Spartagek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2008
Locatie: Brabant door Ziggo
Ziggo Internet: Op de terugweg naar Ziggo
DTV: Horizon + Extra box en CI+
Berichten: 927
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pletter Bekijk bericht
heb met aris netjes 47mb en 48mb upload
I rest my case

Het kan bijna niet dat bij Ziggo "alles" in één keer eruit ligt.
Men werkt met verschillende distributiepunten, zgn verdeelstations

alleen als de hoofdset eruit klapt, is het een probleem, maar dan heb je ook geen toegang meer ( ED2 en ED3 )

Dus ligt het als het al een storing is, in jouw omgeving ( straat/ wijk / buurt / stad )

Weer een monteur op pad met klepels, zonder bellen
  #10  
Oud 16 juli 2009, 23:47
degids's schermafbeelding
degids degids is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Nieuwegein/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra; Motorola modem
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hris Bekijk bericht
Waar ik een week geleden nog een 30 mbit verbinding had met het oude modem is dit nu nog 20 mbit. Volgens de monteur omdat de motorola's op een maximum snelheid van 20 mbit gezet zijn. Waarom zetten ze dat niet op maximaal 30 mbit. Dat heeft 2 maanden vlekkeloos gewerkt.
Dan is dat bij mij ook aan de hand denk ik.
Monteur zei dat het Motorola modem wel 40 Mbit zou moeten kunnen halen, maar ik zit ook gewoon met 20 Mbit opgescheept.
Het nieuwe modem zou wel eens tot eind augustus op zich kunnen laten wachten!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:06.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl