Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 juli 2009, 20:05
B.A.'s schermafbeelding
B.A. B.A. is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: tilburg
Ziggo Internet: Alles in één plus Cisco
DTV: Humax, Cisco ITV, samsung dcb-9401r
Berichten: 46
Standaard Opname met EPG gaat fout

Gisteren gingen er weer een aantal geprogrammeerde opnames fout. Ik had een week of twee geleden gezocht met de zoekfunctie en voor de nacht van vrijdag op zaterdag drie afleveringen van The Wire geprogrammeerd. Vol verwachting keek ik vanmorgen maar zag alles nog in Mijn Agenda staan met een foutmelding ewrachter. Naar zonder een melding waart ik iets mee kon doen. Nadere inspectie leerde me dat de zender blijkbaar niet goed meegenomen werd met het programmeren zover vooruit: er stond iets onduidelijks als kanaal 1 of iets dergelijks. En dat kent ie niet en daarom neemt ie maar niks op. Zo heb je dus niets (of heel weinig) aan de zoekfunctie. Ik heb andere dingen nagelopen die ik geprogrameerd heb en hij heeft en het niet overal. Dus lezers, let hierop: het leek ons leuk dat we dingen lang vooruit konden progrqammeren als we op vakantie waren. Helaas kan dit dus gewoon niet en dat is redelijk teleurstellend.

Vraagje: dit is toch gewoon een fout, iets wat niet zou moeten voorkomen? Bij wie kan ik dan nu melden? In de helpsdesk heb ik erg weinig vertrouwen meer gezien recente ervaringen. Het is toch bizar dat de eerste plaats waar ik dit ga melden hier is en niet Ziggo? De externe communicatie van Ziggo is zo erbarmelijk dat ik geen enkel idee heb waar ik dit elders zou moeten melden.

Maar goed: iemand een oplossing ?
  #2  
Oud 4 juli 2009, 21:29
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 807
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door B.A. Bekijk bericht
Gisteren gingen er weer een aantal geprogrammeerde opnames fout. Ik had een week of twee geleden gezocht met de zoekfunctie en voor de nacht van vrijdag op zaterdag drie afleveringen van The Wire geprogrammeerd. Vol verwachting keek ik vanmorgen maar zag alles nog in Mijn Agenda staan met een foutmelding ewrachter. Naar zonder een melding waart ik iets mee kon doen. Nadere inspectie leerde me dat de zender blijkbaar niet goed meegenomen werd met het programmeren zover vooruit: er stond iets onduidelijks als kanaal 1 of iets dergelijks. En dat kent ie niet en daarom neemt ie maar niks op. Zo heb je dus niets (of heel weinig) aan de zoekfunctie. Ik heb andere dingen nagelopen die ik geprogrameerd heb en hij heeft en het niet overal. Dus lezers, let hierop: het leek ons leuk dat we dingen lang vooruit konden progrqammeren als we op vakantie waren. Helaas kan dit dus gewoon niet en dat is redelijk teleurstellend.

Vraagje: dit is toch gewoon een fout, iets wat niet zou moeten voorkomen? Bij wie kan ik dan nu melden? In de helpsdesk heb ik erg weinig vertrouwen meer gezien recente ervaringen. Het is toch bizar dat de eerste plaats waar ik dit ga melden hier is en niet Ziggo? De externe communicatie van Ziggo is zo erbarmelijk dat ik geen enkel idee heb waar ik dit elders zou moeten melden.

Maar goed: iemand een oplossing ?
ik heb dezelfde sh.t m.n. sinds de laatste firmare update. Kan geen toeval zijn. Wat is er überhaubt verbeterd vraag ik mij af. De GUI crash nog steeds even regelmatig als voorheen enz...
  #3  
Oud 5 juli 2009, 01:34
Theike's schermafbeelding
Theike Theike is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Born
DTV: cisco
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
ik heb dezelfde sh.t m.n. sinds de laatste firmare update. Kan geen toeval zijn. Wat is er überhaubt verbeterd vraag ik mij af. De GUI crash nog steeds even regelmatig als voorheen enz...

Hoe bedoel je de GUI crash nog steeds nooit last van gehad.
Geprogrameerde opnames via epg worden netjes opgenomen.
  #4  
Oud 5 juli 2009, 12:18
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Tijdens het programmeren van opnames via de EPG crasht de EPG.

Heb dit probleem ook, open de EPG en scroll door zenders heen. Als ik een opname wil programmeren druk ik op record en ..... eerst gebeurd er niets, dan wordt de GUI doorzichtig, de decoder reageert een tijdje nergens op en dan gaat de GUI weg en komt er een rode R rechtboven in beeld. Vervolgens na +/- 3 seconden weer reactie.

De opname staat daarna wel geprogrammeerd bij mij.

Je zou denken, valt wel mee, maar als je eenmalig voor een hele week wat opnames wil programmeren is het redelijk vervelend als je na elke opname 20 seconden zit te wachten tot deze gepland is en je daarna 15 seconden bezig kan zijn om weer in de EPG te komen op dezelfde plek waar je net gecrashed bent.
  #5  
Oud 5 juli 2009, 21:29
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 807
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onno72 Bekijk bericht
Tijdens het programmeren van opnames via de EPG crasht de EPG.

Heb dit probleem ook, open de EPG en scroll door zenders heen. Als ik een opname wil programmeren druk ik op record en ..... eerst gebeurd er niets, dan wordt de GUI doorzichtig, de decoder reageert een tijdje nergens op en dan gaat de GUI weg en komt er een rode R rechtboven in beeld. Vervolgens na +/- 3 seconden weer reactie.

De opname staat daarna wel geprogrammeerd bij mij.

Je zou denken, valt wel mee, maar als je eenmalig voor een hele week wat opnames wil programmeren is het redelijk vervelend als je na elke opname 20 seconden zit te wachten tot deze gepland is en je daarna 15 seconden bezig kan zijn om weer in de EPG te komen op dezelfde plek waar je net gecrashed bent.
Ik sluit mij hier volledig bij aan..
  #6  
Oud 6 juli 2009, 23:33
Theike's schermafbeelding
Theike Theike is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Born
DTV: cisco
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Ik sluit mij hier volledig bij aan..
dan is er toch iets mis met je cisko
  #7  
Oud 12 juli 2009, 08:07
Marcel F's schermafbeelding
Marcel F Marcel F is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 januari 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 51
Standaard

Ik heb de laatste weken ook last van afgebroken opnames.
Nu neem ik in deze periode niet zo heel veel op, maar afgelopen dinsdag was topchef maar voor 14 minuten opgenomen.
Gisteren maar 27 minuten van ik hou van holland, terwijl de F1 kwalificatie er wel goed op staat. Is dit misschien zender gebonden ofzo...

Ik wordt er in ieder geval weer niet vrolijk van. Met de vorige firmware gingen de opnames in ieder geval foutloos, en weer niet........
  #8  
Oud 21 juli 2009, 11:09
B.A.'s schermafbeelding
B.A. B.A. is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: tilburg
Ziggo Internet: Alles in één plus Cisco
DTV: Humax, Cisco ITV, samsung dcb-9401r
Berichten: 46
Standaard

Overigens was ik in de openingspost niet duidelijk of specifiek genoeg: het blijkt te gaan om in ieder geval de BBC. Als ik met de zoekfuctie naar een bepaald programma wat meer dan één dag vooruit ligt zoek, vind hij het programma wel. Vervolgens kan ik het dan selecteren voor opname, en dat werkt dan ook. Alleen pikt hij de zender waarvan hij moet opnemen NIET mee. En dan neemt hij dus niets op.
Totdusver heb ik dit alleen bij de BBC geconstateerd, maar ik neem neit van alle zenders op. Als de meer dan een dag vooruit wil kijken op de BBC met de EPG gaat dat ook bijna niet of heel moeizaam, terwijl b.v. het bij de filmkanalen geen probleem is.
Ik vraag me af of het nu iemand lukt om the Wire (vrijdag op zaterdagnacht op BBC2) juist te programmeren. Mij lukt eht pas een dag van te voren.
Het is jammer aangezien we drie weken op vakantie gaan en wel een paar series op die zender wilden blijven volgen. Dat zit er zo dus helaas niet in, met ons prijzige apparaat.
  #9  
Oud 21 juli 2009, 12:54
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door B.A. Bekijk bericht
Ik vraag me af of het nu iemand lukt om the Wire (vrijdag op zaterdagnacht op BBC2) juist te programmeren. Mij lukt eht pas een dag van te voren.
Om hoe laat wordt dat programma precies uitgezonden?
  #10  
Oud 21 juli 2009, 15:23
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Gokje: rond 02:00 uur? epg is hier dan ook een poos in elk geval iedere vrijdag volledig van slag... kan het niet meer vinden, maar er staat volgens mij ook ergens meer over op het forum.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Labels
opnamen epg foutmeldingen



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:23.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl