Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 juli 2009, 00:39
hoi_roy's schermafbeelding
hoi_roy hoi_roy is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 december 2008
Locatie: Rosmalen @home
Ziggo Internet: Alles in 1, Ubee
DTV: Cisco 8485
Berichten: 40
Standaard Storingen Nederland 1 HD en Nederland 2 HD

Ik heb last van storingen op nederland 1HD en nederland 2HD. Deze zenders doen het helemaal niet!
Ik krijg een zwart scherm met bij NL1HD de melding E48-32 en bij NL2HD de melding E38-32.
Tot gisteren deed alles nog perfect, maar sinds vrijdag niet meer!
Ik heb al geprobeerd om alles terug te zetten naar fabrieks instelling (Humax 5000c). Heb het stroom er af gehaald en er weer terug op. Alle zenders opnieuw laten scannen, maar het heeft niets opgeleverd. Hoe kan dit, en hoe los ik het op?
  #2  
Oud 4 juli 2009, 01:22
Vjenne-TV's schermafbeelding
Vjenne-TV Vjenne-TV is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2008
Locatie: Vriezenveen (Vjenne)
Ziggo Internet: ZIGGO Alles-in-1 Plus + Tel + Digitale TV Plus (Modem: UBEE EVM-3200)
DTV: 2X Humax iRHD-5200C (Woonkamer & Slaapkamer)
Berichten: 146
Standaard

Hier ook het zelfde met een Samsung 360....

Postcode 7672
  #3  
Oud 4 juli 2009, 10:30
hoi_roy's schermafbeelding
hoi_roy hoi_roy is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 december 2008
Locatie: Rosmalen @home
Ziggo Internet: Alles in 1, Ubee
DTV: Cisco 8485
Berichten: 40
Standaard

Nederland 3HD doet het trouwens wel prima.
Op dit moment krijg ik aleen de melding E48-32 Geen signaal.
Hopelijk wordt dit snel opgelost!
  #4  
Oud 4 juli 2009, 11:34
Vinchotte's schermafbeelding
Vinchotte Vinchotte is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: @Home/Ziggo Postcode 9671
Ziggo Internet: Basispakket Z1 /Samsung DCB-H360R
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vjenne-TV Bekijk bericht
Hier ook het zelfde met een Samsung 360....

Postcode 7672
Ik heb geen storing, en heb ook een H360 HD ontvanger. Ned 1, 2, en 3 zitten v.w.b. HD op kan. resp. 71, 72, 73.
Dit moet ik denk ik nog even veranderen in mijn Fav. lijstje.

postcode 9671

succes.

Laatst gewijzigd door Vinchotte; 4 juli 2009 om 11:54
  #5  
Oud 4 juli 2009, 12:39
johnwetzels's schermafbeelding
johnwetzels johnwetzels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 augustus 2008
Locatie: Heerlen @home
Ziggo Internet: alles-in-1 extra
DTV: Humax 5000
Berichten: 14
Standaard hetzelfde verhaal

maar dan alleen voor 3 HD (postcode 6411, Humax 5000c)
  #6  
Oud 4 juli 2009, 14:17
hoi_roy's schermafbeelding
hoi_roy hoi_roy is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 december 2008
Locatie: Rosmalen @home
Ziggo Internet: Alles in 1, Ubee
DTV: Cisco 8485
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hoi_roy Bekijk bericht
Nederland 3HD doet het trouwens wel prima.
Op dit moment krijg ik aleen de melding E48-32 Geen signaal.
Hopelijk wordt dit snel opgelost!
Inmiddels opgelost!
Probleem lag aan een stukje bekabeling binnen huis. Heeft niet eerder een probleem gegeven, maar nu ik dat heb vervangen en er een splitter tussenuit heb gehaalt werkt alles goed.
  #7  
Oud 4 juli 2009, 14:24
oerik's schermafbeelding
oerik oerik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 juni 2009
Locatie: Rosmalen / @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax HD + Alphacrypt
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hoi_roy Bekijk bericht
Inmiddels opgelost!
Probleem lag aan een stukje bekabeling binnen huis. Heeft niet eerder een probleem gegeven, maar nu ik dat heb vervangen en er een splitter tussenuit heb gehaalt werkt alles goed.
Hier precies hetzelfde. Nederland 1 en 2 staat relatief hoog in de frequentieband, misschien dat dit wat gevoeliger ligt. Bij mij een meter of 10 kabel kunnen inkorten (had veel reserve) en nu is het goed.
  #8  
Oud 4 juli 2009, 14:43
janos's schermafbeelding
janos janos is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2008
Locatie: Roosendaal / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een plus - TC7210Z
DTV: Quantis rechtstreeks in TV
Berichten: 386
Standaard

Wat opstartproblemen gehad, geluid bleef achter.
Nu zowel beeld als geluid goed
  #9  
Oud 4 juli 2009, 18:08
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

nou hier beeld en geluid nog helemaal niet synchroon met de 360..............er zijn hier al heel wat klachten over binnen bij ziggo... hoest bij jou opgelost dan?
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE
  #10  
Oud 4 juli 2009, 18:19
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hoi_roy Bekijk bericht
Nederland 3HD doet het trouwens wel prima.
Op dit moment krijg ik aleen de melding E48-32 Geen signaal.
Hopelijk wordt dit snel opgelost!
hier sluit ik me aan. idem. postcode 6462
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:41.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl