Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 8 juli 2009, 11:52
ednielaba's schermafbeelding
ednielaba ednielaba is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 januari 2009
Locatie: kerkrade
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax IRHD 5000c
Berichten: 17
Standaard bedankt

Maurice,

bedankt voor je reaktie,

gr. Ed
  #62  
Oud 8 juli 2009, 14:17
Sjongesjonge's schermafbeelding
Sjongesjonge Sjongesjonge is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: Wierden @Home
Ziggo Internet: humax Ihr 5050c
Berichten: 3
Unhappy

Teletekst werkt nu ook weer op alle 3 de HD kanalenGisteren Tour de France gekeken mooi beeld, maar 2 oude wijven met commentaar
  #63  
Oud 8 juli 2009, 19:06
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ednielaba Bekijk bericht
Maurice,

bedankt voor je reaktie,

gr. Ed
heb je de HD kanalen gevonden? ben ook even bezig geweest omdat ze niet goed doorkwamen. bleek dus aan de antennekabel te liggen. ze werken nou goed.
  #64  
Oud 8 juli 2009, 19:49
ronzelver's schermafbeelding
ronzelver ronzelver is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Sittard / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: DCB-H360RS, DCB-9401
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronzelver Bekijk bericht
Ik heb eveneens het probleem met storing E32-37 en alleen op Nederland 3 HD, Nederland 1 en 2 HD werken normaal. Ik zie op mijn Samsung H360R decoder ook een melding 'INCOMPLETE' in de gids en verder zie ik dat er constant fouten op deze frequentie (ik dacht 498.750 Mhz) zitten (error bit rate geeft constant kleine waardes aan)?!
Ik heb de netwerk instellingen geverifieerd en deze zouden goed moeten zijn.

Gr,
Ron
En ziedaar, zonder dat ik iets gewijzigd (bekabeling ofzo), werkt Ned 3 HD ineens ook! Wellicht dat ze bij Ziggo iets gewijzigd hebben ?!
  #65  
Oud 25 augustus 2009, 18:57
Witchfinder's schermafbeelding
Witchfinder Witchfinder is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1
DTV: Samsung HD DCB-H380R
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PietF Bekijk bericht
Vanaf vrijdag heb ik wel NL1 HD en NL2 HD, maar bij mij gaf Nederland 3 HD steeds error E37-32. Van alles geprobeerd te resetten, maar niets hielp. N.a.v. een bericht een eindje terug in deze thread heb ik de online "gebruikers handleiding digitale tv" opgezocht en ben er achter gekomen dat Ziggo het netwerknummer heeft veranderd t.o.v. wat in de papieren versie van de handleiding staat. Was 9600, is nu 9700. Dit ingesteld en zowaar... het werkt.

Dus heb je error E37-32 na de invoering van Nederland 1, 2 en 3 in HD check de frekwentie en netwerklijst op http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME...DigitaleTV.pdf

PS. Fijn dat Ziggo dit soort zaken onderhands wijzigt en dan zelf niet door heeft dat half Nederland daar een storing door krijgt.

Succes, Piet
(met dank aan ervee en maurice.becholz)
Bedankt voor deze post! Ik heb nu alle zenders...met 9600 (volgens instructie) miste ik Ned 3 HD en History HD...
  #66  
Oud 29 september 2009, 10:03
wsmaal's schermafbeelding
wsmaal wsmaal is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 januari 2007
Locatie: @Home
DTV: Humax IRHD-5000C, IR-FOX C & Anysee E30C
Berichten: 30
Standaard

Sinds gisteren (28-09) werkt HD (Ned 1 en 2) niet meer (E48-32). HD Ned 3 (1080I) daarentegen wel (4707VS).
  #67  
Oud 29 september 2009, 14:08
aspers's schermafbeelding
aspers aspers is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 april 2009
Locatie: beesel
Ziggo Internet: HDtv
DTV: Humax IRHD 5000C
Berichten: 2
Standaard

Hier ook geen ned 1, 2 en 3 HD. Zie wel de info onderin staan, maar heb zwart beeld en geen geluid. Ziggo 'klantenservice' vertelde mij dat ned 1 2 en 3 niet in het HD pakket zitten.... uhhhhh dacht het wel! En dat ik 'm op 71, 72 en 73 kon bekijken.... ja, niet in HD muts. Ongelofelijk die 'klantenservice' heeft geen idee waar het over gaat.

Heb een humax HD ontvanger, postcode 5954
  #68  
Oud 29 september 2009, 14:22
wsmaal's schermafbeelding
wsmaal wsmaal is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 januari 2007
Locatie: @Home
DTV: Humax IRHD-5000C, IR-FOX C & Anysee E30C
Berichten: 30
Standaard

Voordat ik "live" zou worden doorverbonden met een Ziggo medewerker kreeg ik te horen dat er een probleem is met het TV signaal in mijn regio "waaraan hard gewerkt wordt", helaas nog zonder resultaat. Alternatief is inderdaad de kanalen 71, 72 en 73, resp. Ned 1, 2 en 3 (576i)
  #69  
Oud 29 september 2009, 14:42
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aspers Bekijk bericht
Ziggo 'klantenservice' vertelde mij dat ned 1 2 en 3 niet in het HD pakket zitten....
  #70  
Oud 30 september 2009, 14:03
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aspers Bekijk bericht
Hier ook geen ned 1, 2 en 3 HD. Zie wel de info onderin staan, maar heb zwart beeld en geen geluid. Ziggo 'klantenservice' vertelde mij dat ned 1 2 en 3 niet in het HD pakket zitten.... uhhhhh dacht het wel! En dat ik 'm op 71, 72 en 73 kon bekijken.... ja, niet in HD muts. Ongelofelijk die 'klantenservice' heeft geen idee waar het over gaat.

Heb een humax HD ontvanger, postcode 5954
Strikt genomen heeft de "muts" gelijk.. Ned 1,2 en 3 HD zitten niet in het HD pakket maar in het standaard pakket.
Blijft natuurlijk dat er een storing is dan ( 2315 niet) ongeacht in welk pakket ze zitten en met die melding moeten ze wel wat doen,ipv een discussie te gaan voeren in welk pakket het zit.
Maar Ned 1,2 en 3 en bv eurosport HD zitten dus niet in het HD pakket,het zijn HD zenders die in het standaard pakket zitten.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl