Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #51  
Oud 6 juli 2009, 22:56
PietF's schermafbeelding
PietF PietF is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Roden/@Home
DTV: Humax iHDR 5050c
Berichten: 1
Thumbs up E37-32 storing opgelost (bij mij)

Vanaf vrijdag heb ik wel NL1 HD en NL2 HD, maar bij mij gaf Nederland 3 HD steeds error E37-32. Van alles geprobeerd te resetten, maar niets hielp. N.a.v. een bericht een eindje terug in deze thread heb ik de online "gebruikers handleiding digitale tv" opgezocht en ben er achter gekomen dat Ziggo het netwerknummer heeft veranderd t.o.v. wat in de papieren versie van de handleiding staat. Was 9600, is nu 9700. Dit ingesteld en zowaar... het werkt.

Dus heb je error E37-32 na de invoering van Nederland 1, 2 en 3 in HD check de frekwentie en netwerklijst op http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME...DigitaleTV.pdf

PS. Fijn dat Ziggo dit soort zaken onderhands wijzigt en dan zelf niet door heeft dat half Nederland daar een storing door krijgt.

Succes, Piet
(met dank aan ervee en maurice.becholz)
  #52  
Oud 7 juli 2009, 01:50
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wfdekker Bekijk bericht
Ik zit in netid 9004 waar nederland 1/2 HD op 462MHz zouden moeten zitten. Heb al aantal keer gescanned maar niets nieuws gevonden (Ned3HD is prima), als ik nu handmatig op de 462MHz frequentie afstem zie ik dat de signaalsterkte extreem laag is (30 ipv tussen de 60 en 80 wat normaal is) en de TV (Sharp LC46HD1E) ziet dus geen zender.
Even getest met de attenne versterker en inderdaad als ik de signaalsterkte zover terugdraai bij een ander kanaal doet ie 't ook niet meer.
Het lijkt dus wel of de nieuwe frequentie slecht doorkomt en dus veel meer last heeft van lange kabels dan de andere kanalen. Balen...

Ik hoop dat ze er wat aan kunnen doen om het signaal wat op te krikken. Zijn er nog meer gebruikers waar het wel werkt maar waar je duidelijk kunt zien dat de signaalsterkte minder is?

Probleem speelt in het hele Cogas gebied, heb er zelf ook last van...

Zie ook http://www.ziggo-gebruikers.nl/forum...ad.php?t=18844
  #53  
Oud 7 juli 2009, 08:19
31Stier's schermafbeelding
31Stier 31Stier is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 augustus 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 70
Standaard NIT

Er zijn beslist geen netwerk nummers aangepast, 9600 is Winschoten en omgeving, terwijl 9700 Groningen en een deel van Drenthe is.
  #54  
Oud 7 juli 2009, 10:01
ronzelver's schermafbeelding
ronzelver ronzelver is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Sittard / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: DCB-H360RS, DCB-9401
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PietF Bekijk bericht
Vanaf vrijdag heb ik wel NL1 HD en NL2 HD, maar bij mij gaf Nederland 3 HD steeds error E37-32. Van alles geprobeerd te resetten, maar niets hielp. N.a.v. een bericht een eindje terug in deze thread heb ik de online "gebruikers handleiding digitale tv" opgezocht en ben er achter gekomen dat Ziggo het netwerknummer heeft veranderd t.o.v. wat in de papieren versie van de handleiding staat. Was 9600, is nu 9700. Dit ingesteld en zowaar... het werkt.

Dus heb je error E37-32 na de invoering van Nederland 1, 2 en 3 in HD check de frekwentie en netwerklijst op http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME...DigitaleTV.pdf

PS. Fijn dat Ziggo dit soort zaken onderhands wijzigt en dan zelf niet door heeft dat half Nederland daar een storing door krijgt.

Succes, Piet
(met dank aan ervee en maurice.becholz)
Ik heb eveneens het probleem met storing E32-37 en alleen op Nederland 3 HD, Nederland 1 en 2 HD werken normaal. Ik zie op mijn Samsung H360R decoder ook een melding 'INCOMPLETE' in de gids en verder zie ik dat er constant fouten op deze frequentie (ik dacht 498.750 Mhz) zitten (error bit rate geeft constant kleine waardes aan)?!
Ik heb de netwerk instellingen geverifieerd en deze zouden goed moeten zijn.

Gr,
Ron
  #55  
Oud 7 juli 2009, 11:21
JeroenSipke's schermafbeelding
JeroenSipke JeroenSipke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: Almelo/@home
Ziggo Internet: TV, Internet + Telefonie
DTV: Samsung H360R
Berichten: 4
Standaard NED1 HD en NED2 HD beschikbaar in Almelo!

Sinds vanochtend zijn NED1 HD en NED2 HD beschikbaar in Almelo. (althans bij mij thuis) Ziet er prima uit, geen storingen. Ook geen bijzondere verbetering t.o.v. SD, maar dat was ook niet verwacht.

Wel een irritant lip sync probleem. Het verschil is minimaal bij PCM op de Samsung, maar net genoeg (kijk maar naar het journaal) om verdrietig van te worden.
  #56  
Oud 7 juli 2009, 12:09
ednielaba's schermafbeelding
ednielaba ednielaba is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 januari 2009
Locatie: kerkrade
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax IRHD 5000c
Berichten: 17
Thumbs down geen HD ned 1,2,3

Ik heb helaas geen HD ontvangst,

postcode 6466
  #57  
Oud 7 juli 2009, 17:36
wfdekker's schermafbeelding
wfdekker wfdekker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: Goor / @Home
Ziggo Internet: Z1 + HD
DTV: Sharp LC-46HD1E
Berichten: 6
Standaard Werkt weer in Goor

In Goor werkt 't weer, ned1 hd en 2 hd allebei op 462MHz met een prima signaal.
Er zijn na scan ook nog twee andere zenders (zonder naam) bijgekomen waar ook ned1 op uitgezonden werd.
  #58  
Oud 7 juli 2009, 18:01
ednielaba's schermafbeelding
ednielaba ednielaba is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 januari 2009
Locatie: kerkrade
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax IRHD 5000c
Berichten: 17
Standaard HD ned 1,2,3 opgelost

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fransher Bekijk bericht
Postcode 6155 is op NL 1 & 2 beeld gestoord en NL 3 prima HD. Maar na zoeken blijken de zenders ook nog op 71,72,73 te zitten en daar is het prima HD kijken.
Het probleem is opgelost,ik wist dus echt niet dat ik op 71,72 73 moest kijken.
dom van mij,ik heb trouwens uitstekend beeld postcode 6466.

gr.Ed
  #59  
Oud 7 juli 2009, 19:24
jdn's schermafbeelding
jdn jdn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2009
Locatie: raamsdonksveer
Ziggo Internet: interactieve tv
DTV: cisco 8485pvr
Berichten: 9
Standaard

Op 71,72,73 staan de gewone digitale signaal dus niet in hd, bij mij altans dan, zit in oude casema gebied met een cisco hd recorder. Bij mij geeft hij op de hd kanalen e52 "kan het signaal niet vinden".
  #60  
Oud 7 juli 2009, 20:56
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ednielaba Bekijk bericht
Het probleem is opgelost,ik wist dus echt niet dat ik op 71,72 73 moest kijken.
dom van mij,ik heb trouwens uitstekend beeld postcode 6466.

gr.Ed
de HD kanalen zitten op 1,2 en 3. de bovengenoemde zijn de digitale kanalen. ik ook 6466 en heb de HD kanalen wel.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:17.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl