Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo

Mededelingen

Storingen Digitale TV bij Ziggo Storingen die (vermoedelijk) meerdere digitale-TV gebruikers in het hele Ziggo gebied treffen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 5 juli 2009, 17:32
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ervee Bekijk bericht
Bij mij geeft NL 1+2HD een E37-32 Service Unknown"
Heb net 2 keer de Ziggo helpdesk aan de lijn gehad. Het eerste mannetje ging 'het lijstje' af, zelfs nadat ik gemeld had de decoder 1 uur van de stroom af te heben gehad, En hem factory default heb ingesteld. Maargoed, tijdens het verwisselen van de coax kabel hing hij op... Volgens mij een telefoon storing want ik kon ze ook een nunuut lang niet meer bellen.

Goed, de dame die ik daarna aan de telefoon kreeg melde me dat NL1+2HD bij vooral Humax decoders problemen gaven en de monteurs er mee bezig zijn. Dus afwachten.

Het is allemaal niet zo erg omdat op 71 en 72 de oude SD zenders het nog doen, maar wel vreemd. Zo iets test je toch?

Ik ga mijn 5050c weer helemaal instellen gvdkt

Ralf.
heb je die coax kabel dan nu verwisselt en zo ja, lag het daar aan? dat was namelijk ook mijn probleem en het is nu verholpen.
  #32  
Oud 5 juli 2009, 17:38
ervee's schermafbeelding
ervee ervee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Uden
DTV: Humax 5050c, Z1 + HDTV
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hem vervangen maar het help niets.
Ik zie bij status:
NL1HD, 802MHz, 37% Strength, geen beeld
NL2HD, 802MHz, 37% Strength, geen beeld
NL3HD, 498MHz, 44% Strength, prima beeld
DiscoHD, 356MHz, 37% Strength, prima beeld
NatGeoHD, 658Mhz, 38% Strength, prima beeld

Toch iets met die hoge frequenties te maken lijkt me, maar ik krijg het met een andere kabel niet opgelost. Moet zeggen, ik heb geen kabels van 5 tientjes hoor. Maar er zit verder niets tussen het muur doosje en de ontvanger. Ik heb alle splitters en doorlus vanaf de decoder losgehaald maar helaas.

Ralf.
  #33  
Oud 5 juli 2009, 17:46
ervee's schermafbeelding
ervee ervee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Uden
DTV: Humax 5050c, Z1 + HDTV
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcelouis Bekijk bericht
volgens de gebruiksaanwijzing van Ziggo moet ik met mijn postcode 7895 een netwerknummer 7900 invoeren. Ik had dus geen ned. 1 ,2 en 3 in HD. Ik heb nu het netwerknummer 7800 ingevoerd en toen kon ik de zenders wél ontvangen.
Volgens de online (nieuwste?) versie van de handleiding moet je met jouw postcode ook 7800 invoeren
Clicketyclick hier en check pagina 15

Ralf.
  #34  
Oud 5 juli 2009, 17:46
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ervee Bekijk bericht
Ik heb hem vervangen maar het help niets.
Ik zie bij status:
NL1HD, 802MHz, 37% Strength, geen beeld
NL2HD, 802MHz, 37% Strength, geen beeld
NL3HD, 498MHz, 44% Strength, prima beeld
DiscoHD, 356MHz, 37% Strength, prima beeld
NatGeoHD, 658Mhz, 38% Strength, prima beeld

Toch iets met die hoge frequenties te maken lijkt me, maar ik krijg het met een andere kabel niet opgelost. Moet zeggen, ik heb geen kabels van 5 tientjes hoor. Maar er zit verder niets tussen het muur doosje en de ontvanger. Ik heb alle splitters en doorlus vanaf de decoder losgehaald maar helaas.

Ralf.
dus jij hebt helemaal geen beeld of toch blokjes beeld? ik had namelijk eerst op nederland 1 en 2 HD blokken in het beeld en nederland 3 HD was ook bij mij prima.
  #35  
Oud 5 juli 2009, 17:52
ervee's schermafbeelding
ervee ervee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Uden
DTV: Humax 5050c, Z1 + HDTV
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurice.becholz Bekijk bericht
dus jij hebt helemaal geen beeld of toch blokjes beeld? ik had namelijk eerst op nederland 1 en 2 HD blokken in het beeld en nederland 3 HD was ook bij mij prima.
Helemaal niets. Zwart beeld van de eerste tot de laatste beeldpunt. EPG doet het wel.
  #36  
Oud 5 juli 2009, 17:58
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ervee Bekijk bericht
Volgens de online (nieuwste?) versie van de handleiding moet je met jouw postcode ook 7800 invoeren
Clicketyclick hier en check pagina 15

Ralf.
probeer dit eens. zou het kunnen oplossen.
  #37  
Oud 5 juli 2009, 18:02
ervee's schermafbeelding
ervee ervee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Uden
DTV: Humax 5050c, Z1 + HDTV
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurice.becholz Bekijk bericht
probeer dit eens. zou het kunnen oplossen.
Probeer wat? Ik zit midden in gebied 5133 t/m 6598 met Frequentie 356.00 en Netwerk 1111. Lijkt me niet zinvol om hier van af te gaan wijken. marcelouis zat in het verkeerde netwerk om mee te beginnen, ik niet.
  #38  
Oud 5 juli 2009, 18:06
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ervee Bekijk bericht
Probeer wat? Ik zit midden in gebied 5133 t/m 6598 met Frequentie 356.00 en Netwerk 1111. Lijkt me niet zinvol om hier van af te gaan wijken. marcelouis zat in het verkeerde netwerk om mee te beginnen, ik niet.
je zit in de zelfde postcode dan ik zit. waar staat jou symbol rate op? zie in het menu.
  #39  
Oud 5 juli 2009, 18:21
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 254
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurice.becholz Bekijk bericht
je zit in de zelfde postcode dan ik zit. waar staat jou symbol rate op? zie in het menu.
ik moest die veranderen in 6875 naar contact met ziggo.
  #40  
Oud 6 juli 2009, 10:08
fransher's schermafbeelding
fransher fransher is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 december 2008
Locatie: @homeinlimburg
Ziggo Internet: Z2
DTV: Humax 5000
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maurice.becholz Bekijk bericht
71 t/m 73 is gewoon digitaal. je moet eens bewegen met de coaxkabel in je HD ontvanger, heb ik ook gedaan en opeens was het beeld goed. heb er een nieuwe kabel op aangesloten en nu is alles goed. had ook niet gedacht dat het aan de coaxkabel lag want die zat er al wat jaren op, dus waarom zou daar het probleem liggen maar bleek dus wel zo te zijn. succes.
jullie hebben gelijk, als ik juist controleer zie ik het, is SD.
Probleem nu overigens opgelost, werd volgens de helpdesk aan gewerkt en is vandaag inderdaad in orde.
NL 1,2,3 HD zit op 1,2,3
__________________
37PFL9604
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Storingen Digitale TV bij Ziggo




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl