Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #61  
Oud 25 juli 2009, 21:50
Daaaniel1987's schermafbeelding
Daaaniel1987 Daaaniel1987 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juli 2009
Locatie: Schagen
Ziggo Internet: Z3 alles in 1
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Daaaniel1987 Bekijk bericht
Deze firmware versie heb ik:

Firmware Name:
TS070057_110608_ARRIS_TM.USB
Firmware Build Time:
Nov 7 2008 15:36:38


en hij wil updaten naar versie:
TS070072_020509_EU.MODEL_7.USB.img
Even een update... ik heb het modem meegenomen naar me neefje... daar haalde hij netjes 48 mbit... En nu thuis weer aangesloten en weer traag

Ga morgen even kijken of hij nou de firmware heeft geupdate..

Om de firmware te checken dien je het volgende te doen: Verbind het modem direct met de pc > stel als vast ip in 192.168.100.200 en browse naar: http://192.168.100.1

Laatst gewijzigd door Daaaniel1987; 25 juli 2009 om 22:17
  #62  
Oud 25 juli 2009, 22:17
Barfman's schermafbeelding
Barfman Barfman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 mei 2003
Locatie: Den Helder / Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Netgear WNDR3700 (N600)
DTV: Cisco 8485DVB + CI+
Berichten: 189
Standaard

Oke, mijn firmware is:

Firmware Name:TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45



Zoals je ziet is mijn download speed prima in orde, dit is vanaf vanmorgen redelijk stabiel. Alleen mijn upload wil niet hoger komen (moet naar 5), dit is dus niet in orde.
__________________
“Being second is to be the first of the ones who lose.”
Ayrton Senna da Silva
  #63  
Oud 25 juli 2009, 22:32
pkonings's schermafbeelding
pkonings pkonings is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2008
Locatie: Nuland
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: CI +
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lowryder Bekijk bericht
Hoe wil je 53 halen als max 50 Mbit voor alles in 1 extra is?
www.speedtest.net gaf 53 Mbit aan. Maar wat maakt dat uit? Ik heb liever een antwoord op mijn vraag.
  #64  
Oud 25 juli 2009, 23:14
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pkonings Bekijk bericht
Ik heb sinds kort de Arris docsis-3 modem gekregen van ziggo. En bedraad kan een snelheid halen van 53 Mbits. Maar via mijn Linksys Powerline plk200 krijg ik een snelheid van maar 15 Mbits.
Wat is de beste draadloze oplossing? Met welk product kan ik de hoogste snelheid behalen?
Kijk even in het 'router' deel van dit forum, daar worden diverse routers beschreven met links naar tests e.d. Er lopen meerdere topics over en daarom is het niet nodig om in deze thread alles weer te gaan herhalen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #65  
Oud 26 juli 2009, 12:55
pietvs's schermafbeelding
pietvs pietvs is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2008
Locatie: Harenkarspel - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: SONY KDL46Z5500 CI+ Smit / Samsung DBC-H360R (HDTV) / Samsung DCB-B270R / Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 15
Standaard

Ik heb sinds gisteren het nieuwe modem maar haal gewoon 3/20 en geen 5/50
Moet ziggo eerst nog wat overzetten ofzo?
Heb het getest met computer meteen aan het modem en met een router ertussen (is een dlink DIR-655 gigabit router met 300mb wan/lan en lan/wan snelheid)

Firmware Name: TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45



Sinds vanmorgen haal ik heel andere snelheden:


Het scheelt ook enorm welke server je gebruik want dit haal ik
niet op de server in Amsterdam. Of iedereen is aan het testen
waardoor die server veel trager is.

Laatst gewijzigd door pietvs; 27 juli 2009 om 10:04
  #66  
Oud 26 juli 2009, 14:13
pletter's schermafbeelding
pletter pletter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: schagen multikabel
Ziggo Internet: A1O extra Ubee
DTV: geen
Berichten: 605
Standaard firmware arris 702

Firmware Name:TS070072_020509_model_7Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45

werkt prima nu net ff bluray getrokken met 5.6Mbps

groetjes peter

ps heb altijd deze snelhied dag en nacht op 16 lijntjes 4 ziggo newsserver
12 op xsnews unlimited
  #67  
Oud 27 juli 2009, 09:43
marivermeer's schermafbeelding
marivermeer marivermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2008
Locatie: tegelen
Berichten: 191
Standaard

Hallo is dit normaal zo ????




  #68  
Oud 27 juli 2009, 11:56
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marivermeer Bekijk bericht
Hallo is dit normaal zo ????
Ben je al geupgraded?
Welk modem heb je en welk abonnement?
Mogelijk handig om dat even bij je gebruikersinstellingen te zetten.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #69  
Oud 27 juli 2009, 13:50
rikkie's schermafbeelding
rikkie rikkie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 mei 2005
Locatie: hoofddorp
Berichten: 5
Standaard

hoi hoi

Firmware Name:TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45
bij speedtest heb ik de snelheid
maar bij nbpro als ik download geeft deze tussen de 25 en 30
Mbps aan
dacht dat het aan mijn router lag maar die is er nu tussen uit
waar zit mijn fout ??
rikkie
  #70  
Oud 27 juli 2009, 13:57
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 866
Standaard

Inmiddels 5 personen van de helpdesk gesproken.
De ene zet het door naar de 2e lijn. De ander ging meteen bellen naar een collega van de technische dienst en zet mij in de wacht waarna ik alleen nog maar tuut,tuut,tuut hoor. Verbinding verbroken.
Opnieuw bellen en uitleggen en gaat mij doorverbinden met betreffende collega welke ik niet gesproken heb.
Vervolgens in het beginstadium van het menu terecht gekomen waarna ik weer een ander persoon krijg.

Deze wist te melde dat alle CMTS-en nog niet geschikt waren en ik het maar een weekje moet aankijken. "eind Augustus is alles omgezet en moet ook u de hogere snelheid hebben".

Ik kan heus wel leven met 19Mbit/sec en heb heus wel een paar weken geduld maar ik wordt knettergek van al die verschillende antwoorden en 'oplossingen' welke ik krijg voorgeschoteld.

Update: Ik krijg te horen dat ze er waarschijnlijk pas naar gaan kijken als er meerdere klachten uit mijn gebied komen.
__________________
Mvg. Eric

Laatst gewijzigd door Esy ®; 28 juli 2009 om 10:47
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:31.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl