Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #671  
Oud 10 november 2009, 11:13
Reind's schermafbeelding
Reind Reind is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 maart 2009
Locatie: Usquert
Ziggo Internet: Connect Max & Play Complete
DTV: Horizon ,
Berichten: 95
Question Ander Router nemen

Hallo,
Ik overweeg om een andere router te kopen,ik heb nu Sitecom WL-579 v1 ZI 001 en zou willen kopen de Sitecom WL-342 300N X3,maakt deze router het signaal wat krachtiger en stabieler ? Ik werk met A in 1 +.
Ik heb ook gelezen dat Ziggo de download snelheid nog wil opvoeren naar 30 mb/s wanneer zou dit het geval zijn.
De laatste 1 1/2 week moet ik zeggen dat het signaal goed is,nl.altijd zo rond de 18 of 19 mb download dit is uiteraard draadloos en stabiel zonder te resetten oid,zo moet het eigenlijk blijven.
Download snelheid 18.7MbS


Upload snelheid 2.8Mbius

Laatst gewijzigd door Reind; 11 november 2009 om 17:40
  #672  
Oud 11 november 2009, 11:43
Gerard001's schermafbeelding
Gerard001 Gerard001 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2008
Locatie: Westerbork
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 107
Standaard

__________________
  #673  
Oud 11 november 2009, 16:38
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerard001 Bekijk bericht
met welk modem? Arris of Ubee?
  #674  
Oud 11 november 2009, 19:38
Gerard001's schermafbeelding
Gerard001 Gerard001 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 oktober 2008
Locatie: Westerbork
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
met welk modem? Arris of Ubee?


Arris


maar het lijkt erop dat ik te vroeg geschreeuwd heb

__________________
  #675  
Oud 12 november 2009, 12:49
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Het valt mij ontzettend op, dat de upload bij mij iedere keer keldert als mijn modem een tijdje online is. Downloaden uit de nieuwsgroepen gaat nu bijzonder goed ,maar de upload blijft een probleem. Ik blijf continu steken op 3.3Mbit
  #676  
Oud 2 december 2009, 23:38
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bernd Bekijk bericht
Nou, niet dus!
Ik heb een Sitecom WL-183 300N router:


2.2 Features
  • High transfer data rate (300Mbps)
  • Allow multiple users to share a single Internet line
  • Supports up to 253 users
  • Internet Access via Cable or xDSL modem
  • Access Private LAN Servers from the Public Network
  • Equipped with four LAN ports (10/100M) and one WAN port (10/100M)
Zoals je kunt lezen slechts 10/100M poortsnelheid .
Dat wordt een probleem wanneer Ziggo met 80 of zelfs 120 Mb/s aankomt.

Bernd

Lezen

Ik zei: De meeste, niet alle.
  #677  
Oud 5 december 2009, 12:28
Pepi Of Koki's schermafbeelding
Pepi Of Koki Pepi Of Koki is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 mei 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus en Ubee EVM 3200
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 49
Standaard

Ik heb vanmorgen de nieuwe modem ontvangen en aangesloten
Het is Ubee EVM 3200 Modem.
Echter de snelheid is het zelfde als mij 'oude' Motorola net is onder de 20MB.
Misschien komt het nog wel. Ik wacht geduldig af. Ben in elk geval klaar om naar de 30MB te gaan.

  #678  
Oud 5 december 2009, 12:54
sagitta424's schermafbeelding
sagitta424 sagitta424 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juli 2009
Locatie: Zoetermeer/Casema
Ziggo Internet: AIE-Extra/Arris TM-702B/D-Link DIR-855
DTV: DCB-H360R
Berichten: 27
Standaard

Ik heb vorige week voor een vriend met ook AIE plus en de Ubee modem de zaak geïnstalleerd. Ook bij hem bleef de snelheid onder de 20 Mbit. Blijkbaar zijn plus-accounts nog niet (allemaal?) in snelheid verhoogd.

Sagitta.
  #679  
Oud 5 december 2009, 13:31
Johannesnld's schermafbeelding
Johannesnld Johannesnld is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Utrecht-Casema
Ziggo Internet: All in One plus
DTV: Samsung
Berichten: 10
Standaard Nieuw Modem en ja hoor problemen

Hoi,

Sinds woensdag nw modem geinstalleerd.
Heb een Alles in 1 plus abo.
Met telefoon.

Toen ik dit abo (oktober 2009)nam heeft een monteur de installatie aangelegd.
Met oude motorola modem geen probleem.
Nu met nieuw valt verbinding weg, telefoon af en toe wegvallen van verbinding.

Even wat specificaties.
Achter modem heb ik een wired sitecom router de DC 210. Moet kunnen met een 20-30 mbits account. En is dacht ik de nieuwste van sitecom(wired).

Vanaf de router 2 aansluitingen voor 2 PC's.

De eerste dagen wo en do had ik een jojo verbinding en de telefoon lag er steeds uit.

Een aantal keren opnieuw opgestart en met Ziggo hulpprogje leek de verbinding stabieler.
Telefoon werkte nu ook continu.
Tot gisterenavond. De verbinding is niet stabiel genoeg en valt nu weer af en toe weg.

Dus de helpdesk gebelt.
Vlgs hen zou het kunnen liggen aan de splitter.
Dat kastje dat dus door de monteur is aangelegd. Om dit uit te sluiten moet ik nu de modem kabel rechtstreeks op de binnen komende kabel aansluiten.
Nu heb ik even gekeken hoe dat kastje in elkaar zit. Maar geen klepje. Ik moet nu dat kastje uit elkaar halen en de binnen komende kabel van ziggo op een andere aansluiting zetten. Maar dat kastje ziet er bij nader inzien niet jofel uit. De opbouw of wat het ook mogen zijn zit niet echt goed vast.

Ik zeg dus dat ik daar niet in staat toe ben.
Ja dat zal toch moeten want wij sturen geen monteur.

Ik zeg dat kan ik niet.
Jammer dan heeft u pech.

Nu blijf ik dus de rest van mijn internetleven zitten met een krakkemikkige verbinding die door Ziggo is aangelegd.


Geweldig Ziggo, knap gedaan.

Het wordt tijd dat er meer aanbieders op de kabel komen. Dan ben ik weer weg bij Ziggo.







Laatst gewijzigd door Johannesnld; 5 december 2009 om 13:51
  #680  
Oud 5 december 2009, 13:41
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

probeer eens je pc rechtstreeks aan je modem te hangen. Wel modem resetten. Is het een Arris modem? Die vallen idd wel eens weg.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/21.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl