Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #591  
Oud 24 september 2009, 23:36
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smartie1972 Bekijk bericht
Nee, het is niet mogelijk om zomaar een ander modem te testen. Het hfcmac-cmac adres identificeert namelijk de gebruiker. Deze moet ingevoerd worden door de helpdesk. Dat betekent dat het modem op naam wordt gesteld.
Het kan zeker wel. Je hebt een brief van Ziggo ontvangen met een activatiecode en wachtwoord om je Ubee modem te activeren. Wanneer je een willekeurig Arris modem aansluit, kom je op de activatiepagina en kan je dezelfde gegevens gebruiken die in de brief staan. Ik heb dat al vaker uitgevoerd, en werkt prima!
  #592  
Oud 24 september 2009, 23:40
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Het kan zeker wel. Je hebt een brief van Ziggo ontvangen met een activatiecode en wachtwoord om je Ubee modem te activeren. Wanneer je een willekeurig Arris modem aansluit, kom je op de activatiepagina en kan je dezelfde gegevens gebruiken die in de brief staan. Ik heb dat al vaker uitgevoerd, en werkt prima!
LoL, dat bedoel ik dus met verschillende meningen.

Werkt dit dan ook met een door een ander geactiveerd modem?
  #593  
Oud 24 september 2009, 23:46
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zaklamp Bekijk bericht
LoL, dat bedoel ik dus met verschillende meningen.

Werkt dit dan ook met een door een ander geactiveerd modem?
Activeren moet je zelf doen, dat kan een ander niet voor je doen. Het mac-adres van het modem is gekoppeld aan je aansluiting. Maar, als je je activatiecode en wachtwoord van het andere modem nog hebt werkt het prima. De activatiecode en wachtwoord is namelijk gekoppeld aan jouw aansluiting en niet je modem.
  #594  
Oud 24 september 2009, 23:49
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Het punt is dat wanneer je een ander modem aansluit dat door Ziggo als nieuw wordt aangezien. Dan moet deze opnieuw geactiveerd worden, zo werkt dat. Dus, wanneer je een modem van een kennis kan aansluiten, gewoon doen, en dan activeren en testen. Succes!
  #595  
Oud 24 september 2009, 23:49
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Activeren moet je zelf doen, dat kan een ander niet voor je doen. Het mac-adres van het modem is gekoppeld aan je aansluiting. Maar, als je je activatiecode en wachtwoord van het andere modem nog hebt werkt het prima. De activatiecode en wachtwoord is namelijk gekoppeld aan jouw aansluiting en niet je modem.
Ik begrijp je maar ik bedoelde dus een modem die iemand anders al geactiveerd heeft op zijn/haar adres.
Die is dus begrijp ik uit jouw verhaal bij mij thuis met mijn eigen activatiecode in te stellen en daarna weer bij diegene thuis.
  #596  
Oud 24 september 2009, 23:50
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Het punt is dat wanneer je een ander modem aansluit dat door Ziggo als nieuw wordt aangezien. Dan moet deze opnieuw geactiveerd worden, zo werkt dat. Dus, wanneer je een modem van een kennis kan aansluiten, gewoon doen, en dan activeren en testen. Succes!
Helemaal goed, dan gaan we dat eerst eens testen.

Thnx
  #597  
Oud 25 september 2009, 00:04
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zaklamp Bekijk bericht
Helemaal goed, dan gaan we dat eerst eens testen.

Thnx
Ben benieuwd, laat het even weten he!
  #598  
Oud 25 september 2009, 05:27
smartie1972's schermafbeelding
smartie1972 smartie1972 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles in één extra
DTV: samsung
Berichten: 9
Standaard

Ja, Ik ben ook benieuwd.
Mijn verhaal klopt wel. Het verhaal van de activatiecode klopt echter ook. Vaak krijgt de klant niet het activatie scherm. (ik ben een oud medewerker). Dan kan de helpdesk met behulp van het mac adres alsnog het modem activeren..
  #599  
Oud 25 september 2009, 09:14
s.montulet@casema.nl's schermafbeelding
s.montulet@casema.nl s.montulet@casema.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Leusden/Casema
Ziggo Internet: Z3
DTV: Humax
Berichten: 4
Standaard

Ik heb gemerkt dat dit ook niet altijd werkt
Inmiddels ben ik 19 x gereset. 6x geactiveerd, 2x een nieuw Modem, 2x een monteur over de vloer. alle signaal waarden zijn goed maar nog steeds een brakke upload en waardeloze internet verbinding.
mijn 56K6 is nog sneller

  #600  
Oud 25 september 2009, 11:42
dxben's schermafbeelding
dxben dxben is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 april 2008
Locatie: oldenzaal
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dxben Bekijk bericht



Dit is mijn snelheid met All in One Extra
Na bellen Helpdesk kreeg ik als antwoord:
"Het probleem is bekend. Hier wordt aan gewerkt."

Mijn nieuwe modem is Ubee model EVM3200.
Mijn oude modem is Arris (docsis 2).

Aangezien mijn oude contract Z3 was, ben ik terug gegaan naar mijn oude modem (docsis 2), waarop ik een betere en stabielere verbinding heb!
Mijn snelheid is dan 22 Mb/s constant met een upload van 2,5 Mb/s.

Hopelijk wordt het probleem spoedig opgelost!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl