Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #551  
Oud 18 september 2009, 19:54
madon's schermafbeelding
madon madon is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Kaatsheuvel @home
Ziggo Internet: alles in 1 extra
Berichten: 3
Standaard Problems @ 50Mbit

Heb hier ook al een aantal weken problemen met het nieuwe 50 MB modem.
Voorheen nooit geen problemen altijd stabiele 20 MB verbinding.
Daarna overgegaan naar de alles in een extra, met het nieuwe modem,
en toen begonnen de problemen.
Vandaag weer een keer gebeld en ze zouden een upgrade van het modem doen ???
Probleem is tot op heden nog niet opgelost, zouden ze vanacht de upgrade doen ???
We kijken morgen maar weer verder of het dan is opgelost, zoniet maar weer gaan bellen.

http://www.speedtest.net/result/568720424.png
  #552  
Oud 18 september 2009, 20:50
XeCuToR's schermafbeelding
XeCuToR XeCuToR is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juli 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus + Ubee EVW321B
DTV: Cisco 8485
Berichten: 256
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door madon Bekijk bericht
Vandaag weer een keer gebeld en ze zouden een upgrade van het modem doen ???
dan krijg je nieuwe firmware in de modem, maar dat zal misschien niet gelijk vannacht zijn.
  #553  
Oud 18 september 2009, 23:56
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hakker Bekijk bericht
Als ik een speedtest tijdens het leechen doe krijg ik nog steeds 32mbit via speedtest de usenet snelheid is dat wel maar 17 gezakt dus ik haal de snelheid gewoon wel.
Daarnaast heb ik al een tijdje gewoon 5,8-5,9 gedraaid. Ook gewoon via SSL en zoveel vraagt SSL nou ook weer niet

Wat mij wel poviel is dat je tijdens het leechen totaal een klote verbinding heb als in een ping van 1500+ ms waardoor sites dus brak laden. Zodra ik klaar ben usenet kan ik gewoon weer surfen en gaat het snel. dan zit speedtest gewoon weer op 9 ms. Het downloaden tijdens die tests ging met +- 25 mbit dus overhead genoeg op een 50mbit verbinding op een Ubee modem. Wat betreft Ziggo newsserver heb ik het gedaan om te kijken ik dacht dat het 20 was vandaar meer niet. Het meeste ging toch al via Astraweb.

Om je een idee te geven. Hier is het al sinds half Juni huilen met de pet op.
I hear ya bro!

Wat betreft die ping en traag laden van sites is enigzins logisch daar je usenet je ''volle'' verbinding benut.
Tenzij je een speedcap in je usenetprogsel hebt aangegeven waar ik niet vanuit ga.
Speedtest tijdens leechen geeft ook een vertekend beeld.
Als je een standaard test doen zonder te leechen en je komt op c.a. 48Mbit dan zitten we zo ongeveer in hetzelfde schuitje (alleen ik vanaf eind juli).
  #554  
Oud 19 september 2009, 11:27
bandietjeoo7's schermafbeelding
bandietjeoo7 bandietjeoo7 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra, NETGEAR WNDR3700
DTV: samsung dcb-h360rs
Berichten: 38
Standaard

Gisteren mijn nieuwe modem mogen ontvangen van ziggo een Ubee.
Aangesloten en vanmorgen verschillende tests uitgevoerd zie
pics hieronder (bedraad).
Tests uitgevoerd op 2 laptops en deze uitslagen zijn identiek.
Met de snelheid van de van newsleecher kan ik mee leven omdat dat voor mijn abbo bijna de max is.
Maar dat er zoveel verschil zit tussen die van ziggo en die andere twee
vind ik wel opvallend.


Ziggo speedtest


Speedtest.net


Speed.io


Newsleecher (newsgroepen) (eweka max 30Mb/s 8 lintjes en 2 lijntjes van ziggo)


Als ik draadloos ga, zitten de snelheden veel dichter bij elkaar:

Ziggo speedtest:
15.7 Mb/s
4.7 Mb/s

Speedtest.net:
15.7 Mb/s
4.9 Mb/s

Speed.io:
14.1 Mb/s
4.8 Mb/s

Vandaag eerst maar eens ff een nieuwe router halen of bestellen.

Laatst gewijzigd door bandietjeoo7; 19 september 2009 om 11:33
  #555  
Oud 19 september 2009, 11:43
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Hoe kun je tevreden zijn met je newsleecher snelheid van 30Mbit?
En dat dit de max van je abbo is??

Je hebt een 50Mbit abbo dus je komt nog iets van 40% tekort
  #556  
Oud 19 september 2009, 12:48
bandietjeoo7's schermafbeelding
bandietjeoo7 bandietjeoo7 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra, NETGEAR WNDR3700
DTV: samsung dcb-h360rs
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zaklamp Bekijk bericht
Hoe kun je tevreden zijn met je newsleecher snelheid van 30Mbit?
En dat dit de max van je abbo is??

Dit is dus de max van mijn Eweka news account.
Ben daar dus tevreden mee dat die snelheid gehaald word.

Het staat me niet aan dat ik de 50Mb/s van ziggo zelf niet haal.
Heb dit al aangekaart bij ziggo zelf.
Ze vonden het vreemd omdat alles goed moest zijn.
Hou het een week in de gaten en kan dan weer contact met ze opnemen.
  #557  
Oud 19 september 2009, 13:52
madeleine-b's schermafbeelding
madeleine-b madeleine-b is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / tijdelijk weer Motorola
DTV: Humax IR-C-Fox
Berichten: 129
Standaard

Zo ik heb het voorlopig opgegeven, weer drie kwartier getest met de HD en uiteindelijk de Motorola laten activeren.
Nu maar weer in de wachtrij met de financiële afdeling, 413 minuten bellen en al sinds augustus een brakke verbinding....

Ben benieuwd of compensatie inzit
  #558  
Oud 19 september 2009, 14:33
fredgroes's schermafbeelding
fredgroes fredgroes is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 februari 2004
Locatie: Aarlanderveen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Cisco EPC3928
DTV: Samsung SMT-C7140B & Humux 5050C
Berichten: 196
Standaard

Net gesproken met de HD, er schijnt afgelopen donderdag bij een beperkt aantal testers de nieuwe firmware van de Arris in test te lopen. De medewerker die ik sprak kon helaas niet in zijn systeem zien wat de uitkomsten waren van deze test maar er stond wel op zijn scherm dat indien de test goed is verlopen deze firmware a.s maandag live te gaan naar alle andere Arris. We wachten af, hij heeft wel voor a.s. donderdag een terugbel afspraak naar mij in zijn systeem gezet om te kijken of eea is opgelost en anders word er een storing gemeld.
  #559  
Oud 19 september 2009, 14:40
Zaklamp's schermafbeelding
Zaklamp Zaklamp is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juni 2008
Locatie: Enkhuizen Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee
DTV: 4x Humax
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bandietjeoo7 Bekijk bericht
Dit is dus de max van mijn Eweka news account.
Ben daar dus tevreden mee dat die snelheid gehaald word.

Het staat me niet aan dat ik de 50Mb/s van ziggo zelf niet haal.
Heb dit al aangekaart bij ziggo zelf.
Ze vonden het vreemd omdat alles goed moest zijn.
Hou het een week in de gaten en kan dan weer contact met ze opnemen.
Bij mijn weten heeft Eweka alleen een unlimited abbo van 7,50/mnd.
Ze leveren tegenwoordig 45-50Mbit.
  #560  
Oud 19 september 2009, 15:48
BitByter's schermafbeelding
BitByter BitByter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: Utrecht / Casema
Berichten: 122
Standaard

Sinds dat ik een nieuwe pc heb aangeschaft gaat het eigenlijk best wel goed met de snelheid. Mijn vorige pc was ongeveer 7 jaar oud, had wel een Giga utp aansluiting maar ik haalde niet de snelheid met Speedtest e.d. zoals ik verwachtte met het "extra" abonnement.
Maar nu wel dus. Sorry voor mijn gezeur, maar het kan dus wel degelijk liggen aan oude hardware.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:53.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl