Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #421  
Oud 1 september 2009, 08:29
Interneppen's schermafbeelding
Interneppen Interneppen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonBos Bekijk bericht


Upload lijkt nergens op.

(Docsys 3, Arris modem)
(Gigabit Router Linksys WRT610N)
(Gigabit NIC)


Ron
Nou Ron,
Het kan hier nog slechter hoor! 57 ms ping. Lekker met gamen ook.

  #422  
Oud 1 september 2009, 16:47
RonBos's schermafbeelding
RonBos RonBos is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: 2111
Ziggo Internet: X-tra
DTV: -
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Interneppen Bekijk bericht
Nou Ron,
Het kan hier nog slechter hoor! 57 ms ping. Lekker met gamen ook.


Ik heb ondertussen een aantal vreemde dingen geconstateerd. (De waarden gelden zowel voor mijn twee bedraad aangesloten desktops, als voor mijn wireless (802.11n) aangesloten laptop):

  • Gisteren gaven zowel speedtest.ziggo als speedtest.net een download snelheid van ± 48 mbps en een upload snelheid van ± 4,8 mbps aan. (Daarvóór was de download snelheid meestal ook zo, maar de upload meestal tussen de 1 en 2 mbps).
  • Vandaag weer de oude situatie, dus 48 down en 1 à 2 up.
ECHTER.....
  • De daadwerkelijke upload (en ook download) snelheid is wel degelijk OK bij mij:
  • Bij een gelijktijdige upload van vijf ±100 MB bestanden naar RapidShare haal ik een snelheid van ca. 4,8 mbps (gemeten met NetMeter v1.1.3) en ben dus gelukkig.

M.a.w. de meetresultaten van de speedtests zijn volgens mij niet echt betrouwbaar.

Ron
  #423  
Oud 1 september 2009, 16:53
Interneppen's schermafbeelding
Interneppen Interneppen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonBos Bekijk bericht
Ik heb ondertussen een aantal vreemde dingen geconstateerd. (De waarden gelden zowel voor mijn twee bedraad aangesloten desktops, als voor mijn wireless (802.11n) aangesloten laptop):


  • Gisteren gaven zowel speedtest.ziggo als speedtest.net een download snelheid van ± 48 mbps en een upload snelheid van ± 4,8 mbps aan. (Daarvóór was de download snelheid meestal ook zo, maar de upload meestal tussen de 1 en 2 mbps).
  • Vandaag weer de oude situatie, dus 48 down en 1 à 2 up.
ECHTER.....


  • De daadwerkelijke upload (en ook download) snelheid is wel degelijk OK bij mij:
  • Bij een gelijktijdige upload van vijf ±100 MB bestanden naar RapidShare haal ik een snelheid van ca. 4,8 mbps (gemeten met NetMeter v1.1.3) en ben dus gelukkig.

M.a.w. de meetresultaten van de speedtests zijn volgens mij niet echt betrouwbaar.

Ron
Ik heb mijn modem weer is gereset. Nu haalt hij wat hoger, echter in de arris overzicht maak ik nu weer gebruik van 1 kanaal ipv 4 kanalen.

Dus zit hier toch iets niet goed.

  #424  
Oud 1 september 2009, 18:20
HansHo's schermafbeelding
HansHo HansHo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 EXTRA
DTV: samsung 380
Berichten: 9
Standaard

  #425  
Oud 1 september 2009, 19:55
Timmie's schermafbeelding
Timmie Timmie is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: Nijverdal
Ziggo Internet: alles in 1 Compleet Technicolor TC7210 wifi-modem Netgear 3700 v4
Berichten: 75
Standaard

Het is weer zover na enkele dagen een goede snelheid te hebben gehad is het nu weer mis
voor


na
  #426  
Oud 1 september 2009, 20:48
Pierre_1's schermafbeelding
Pierre_1 Pierre_1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2009
Locatie: Voorburg / Oud-Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Ubee EVM3200 / D-link DIR-855
DTV: Humax HDTV
Berichten: 288
Standaard

Die fluctuaties in snelheid heb ik ook, gisteravond zelfs een Upload van 0,13 Mbit. Dan is internetten zo goed als onmogelijk. Nogmaals : zucht.......
  #427  
Oud 1 september 2009, 21:07
8740765's schermafbeelding
8740765 8740765 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Den Haag (Casema)
Ziggo Internet: Z1 All In Extra
Berichten: 14
Standaard

Na een paar weken zonder problemen heb ik gister mijn modem unplugged en verplaatst ... DOM.....

mijn upload is wederom gekelderd na het unpluggen van het modem, dit kan geen toeval meer zijn.

__________________

  #428  
Oud 1 september 2009, 21:33
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 8740765 Bekijk bericht
Na een paar weken zonder problemen heb ik gister mijn modem unplugged en verplaatst ... DOM.....
Wellicht een hele domme opmerking, maar waarom het modem verplaatst? Als in de zin van ; als het modem ontkoppeld moet worden om verplaatst te worden, staat het modem vast niet meer op dezelfde plek. Kan zijn dat ik het verkeerd interpreteer natuurlijk.
__________________

  #429  
Oud 1 september 2009, 21:55
8740765's schermafbeelding
8740765 8740765 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Den Haag (Casema)
Ziggo Internet: Z1 All In Extra
Berichten: 14
Standaard

Het "verplaatst" was niet relevant, ik heb wat aan kabel management gedaan.
Het gaat om het unpluggen van het modem, de problemen begonnen vorige keer ook na unpluggen maar loste zichzelf op na een aantal dagen, ik hoop dat het nu ook het geval is.
__________________

  #430  
Oud 2 september 2009, 20:41
ElfjeTwaalfje's schermafbeelding
ElfjeTwaalfje ElfjeTwaalfje is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2008
Locatie: hoofddorp multikabel
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 63
Standaard

Ik heb internet Z3, 24.4Mbits down en 2.6Mbits up (speedtest.ziggo.nl). Z3 zou moeten zijn 25Mbits down en 4Mbits up. Down is ok, up niet.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:40.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl