Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #381  
Oud 26 augustus 2009, 19:14
bjorn1976's schermafbeelding
bjorn1976 bjorn1976 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Sony 46hx750
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Uiteraard!, je hebt nu namelijk al het internet wat je morgen ook hebt, en overmorgen, en de dag daarna, en...
hahah, ik heb nu 20/3 morgen mischien 50/5, of overmorgen, of de dag erna, maarja het had 1 juli 2009 all 50/5 moeten zijn!!!
  #382  
Oud 26 augustus 2009, 19:20
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorn1976 Bekijk bericht
bekijk deze link maar eens hier staan de specs van de modem.

http://www.motorola.com/staticfiles/...df?localeId=33

veel succes verder
dat is dezelfde pagina daarin staat ook wat ik al vertelde:

Maximum Data Rate* Up to 51 Mbps

Nog een andere vraag tussendoor is waarom ik maar 1 poort van de 2 telefoonpoorten kan gebruiken? Ik dacht dat het telefoonnummer wat ik heb op allebei de poorten beschikbaar zou zijn (dit ivm alarminstallatie)
Of wordt dit ook met het nieuwe modem pas opgelost?
  #383  
Oud 26 augustus 2009, 19:22
ardegraaff's schermafbeelding
ardegraaff ardegraaff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2008
Locatie: Rijen Ziggo
Ziggo Internet: A-in-1 Extra, Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax iHDR5050C en IR-FOX-C
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchdevil83 Bekijk bericht
dat is dezelfde pagina daarin staat ook wat ik al vertelde:

Maximum Data Rate* Up to 51 Mbps

Nog een andere vraag tussendoor is waarom ik maar 1 poort van de 2 telefoonpoorten kan gebruiken? Ik dacht dat het telefoonnummer wat ik heb op allebei de poorten beschikbaar zou zijn (dit ivm alarminstallatie)
Of wordt dit ook met het nieuwe modem pas opgelost?
Ik heb 1 telefoonnummer en dat werkt bij mij met het nieuwe modem alleen op poort1 en niet op poort 2.
  #384  
Oud 26 augustus 2009, 19:26
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard

*zucht* alweer een loze belofte dus van ziggo die zeiden namelijk dat ik wel 2 poorten kon gebruiken met zelfde nummer.

Iemand enig idee of de beschikbare 2e poort door ziggo kosteloos geactiveerd kan worden met hetzelfde nummer?
  #385  
Oud 26 augustus 2009, 19:26
bjorn1976's schermafbeelding
bjorn1976 bjorn1976 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Sony 46hx750
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ardegraaff Bekijk bericht
Ik heb 1 telefoonnummer en dat werkt bij mij met het nieuwe modem alleen op poort1 en niet op poort 2.
Dit durf ik je niet te vertellen, ik bezit zelf een webstar EPX2203 modem, en bij mij werkt ook alleen poort 1
  #386  
Oud 26 augustus 2009, 19:28
bjorn1976's schermafbeelding
bjorn1976 bjorn1976 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Sony 46hx750
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchdevil83 Bekijk bericht
*zucht* alweer een loze belofte dus van ziggo die zeiden namelijk dat ik wel 2 poorten kon gebruiken met zelfde nummer.

Iemand enig idee of de beschikbare 2e poort door ziggo kosteloos geactiveerd kan worden met hetzelfde nummer?
gewoon op poort 1 een splitter tussen zetten.
  #387  
Oud 26 augustus 2009, 19:29
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorn1976 Bekijk bericht
gewoon op poort 1 een splitter tussen zetten.
ja zover was ik zelf ook maar het probleem is dat de spaghetti van kabels zo alleen maar meer wordt maarjah zit niks anders op klaarblijkelijk, wordt alleen moe van de domme antwoorden van ziggo (heb liever dat ze zeggen sorry meneer maar dat antwoord weet ik niet)
  #388  
Oud 26 augustus 2009, 19:41
bjorn1976's schermafbeelding
bjorn1976 bjorn1976 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Sony 46hx750
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchdevil83 Bekijk bericht
ja zover was ik zelf ook maar het probleem is dat de spaghetti van kabels zo alleen maar meer wordt maarjah zit niks anders op klaarblijkelijk, wordt alleen moe van de domme antwoorden van ziggo (heb liever dat ze zeggen sorry meneer maar dat antwoord weet ik niet)
Hier wat splitters kun je netjes monteren.

http://www.accu-totaal.nl/Telefoon-A...-Splitter.html
http://images.google.nl/imgres?imgur...%3D72%26um%3D1

zelfs een splitter die rechtstreeks in de poort gestoken moet worden.
  #389  
Oud 26 augustus 2009, 19:50
dutchdevil83's schermafbeelding
dutchdevil83 dutchdevil83 is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 augustus 2009
Locatie: `s-Hertogenbosch
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Cisco I-TV
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bjorn1976 Bekijk bericht
Hier wat splitters kun je netjes monteren.

http://www.accu-totaal.nl/Telefoon-A...-Splitter.html
http://images.google.nl/imgres?imgur...%3D72%26um%3D1

zelfs een splitter die rechtstreeks in de poort gestoken moet worden.
bedankt voor de tip dit is idd wel een nette oplossing (zal de kosten bij ziggo declareren, eerdat ze bij die brief belandt zijn zijn we 2 jaar verder )
  #390  
Oud 26 augustus 2009, 19:56
volkoren's schermafbeelding
volkoren volkoren is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door awende Bekijk bericht
Hoeveel procent van de pakketjes gaat bij jou verloren, "volkoren"? (Goh, dat rijmt ).
Resultaat:
Citaat:
Ping statistics for 213.239.154.35:
Packets: Sent = 4334, Received = 2933, Lost = 1401 (32% loss)
Ik heb plaatsvervangende schaamte voor de provider.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:18.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl