Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #281  
Oud 20 augustus 2009, 22:21
kruijffjes's schermafbeelding
kruijffjes kruijffjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2006
Locatie: Nieuw-Vennep Ziggo
Ziggo Internet: Alles in extra
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phenom Bekijk bericht
Als je in veilige modus wel de snelheid haal ligt het idd aan je windows.
Zet je firewall/virusscanner eens uit en kijk of het dan opgelost is. Desnoods even je virusscaner verwijderen.
De firewall en virusscanner even tijdelijk verwijderd. Levert nauwelijk verbetering op.
  #282  
Oud 20 augustus 2009, 22:29
Phenom's schermafbeelding
Phenom Phenom is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: Multikabel/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 39
Standaard

Er is iets in je windows wat de boel stoort.
Ik durf niet te zeggen wat je nog meer kan doen.
Wat ik eerder gelezen heb is dat AVG de boosdoener kan zijn.
Misschien even windows opnieuw erop zetten.
  #283  
Oud 20 augustus 2009, 22:30
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Kijk eens naar de speed-instellingen van je NIC.. 100 of Auto of zo.
Kijk ook eens of er updates zijn voor de drivers van je NIC..

Ga ins in de Dos-box (start - uitvoeren - cmd)
netstat intypen en kijk hoeveel verbindingen je hebt//
  #284  
Oud 20 augustus 2009, 22:48
kruijffjes's schermafbeelding
kruijffjes kruijffjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2006
Locatie: Nieuw-Vennep Ziggo
Ziggo Internet: Alles in extra
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Kijk eens naar de speed-instellingen van je NIC.. 100 of Auto of zo.
Kijk ook eens of er updates zijn voor de drivers van je NIC..

Ga ins in de Dos-box (start - uitvoeren - cmd)
netstat intypen en kijk hoeveel verbindingen je hebt//

Speedinstellingen staan op 100 Mbps Full duplex.
Laatste driver geinstalleerd

Netstat geeft meer dan 60 verbindingen te zien
  #285  
Oud 20 augustus 2009, 22:53
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kruijffjes Bekijk bericht
Speedinstellingen staan op 100 Mbps Full duplex.
Laatste driver geinstalleerd

Netstat geeft meer dan 60 verbindingen te zien
Stel de NIC eens op Auto in als je kunt.....

meer dan 60 verbindingen??????? Wou..
20 vind ik normaal als je gewoon aan het internetten bent
met wat newsgroepen en mail ... maar 60...

Check eens op Spyware, Trojans of Virussen zou ik zeggen...
  #286  
Oud 20 augustus 2009, 22:58
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Stel de NIC eens op Auto in als je kunt.....

meer dan 60 verbindingen??????? Wou..
20 vind ik normaal als je gewoon aan het internetten bent
met wat newsgroepen en mail ... maar 60...

Check eens op Spyware, Trojans of Virussen zou ik zeggen...
60 verbinding is helemaal niet vreemd hoor.
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.
  #287  
Oud 20 augustus 2009, 23:02
kruijffjes's schermafbeelding
kruijffjes kruijffjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2006
Locatie: Nieuw-Vennep Ziggo
Ziggo Internet: Alles in extra
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Stel de NIC eens op Auto in als je kunt.....

meer dan 60 verbindingen??????? Wou..
20 vind ik normaal als je gewoon aan het internetten bent
met wat newsgroepen en mail ... maar 60...

Check eens op Spyware, Trojans of Virussen zou ik zeggen...
Staat op auto detect
Heb alles vwb spyware etc gecheckt. Niets aangetroffen
  #288  
Oud 20 augustus 2009, 23:02
Phenom's schermafbeelding
Phenom Phenom is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: Multikabel/Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 39
Standaard

Heb er hier ook 52. Dat zegt niks.
Maar het lastig zal zijn de oorzaak te achterhalen is formateren de meest eenvoudige optie leek mij.
  #289  
Oud 20 augustus 2009, 23:11
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kruijffjes Bekijk bericht
Staat op auto detect
Heb alles vwb spyware etc gecheckt. Niets aangetroffen
Ok.. anderen denken niet zo maar ik vind 60 verbindingen teveel.
Hier nog een tip over het gebruik van netstat
http://www.youtube.com/watch?v=RlKxI8HcdWI

Ik weet niet welk programma je gebruik om spyware te zoeken
maar het zal wel goed zijn.. Ik gebruik meestal Spywaredoctor.

Ik moet Phenom gelijk geven dat Windows opnieuw installeren
een goede optie is... Wel dan bij het installeren van de andere
Software kijken welk programma of op welk moment je snelheid
weer omlaag gaat.. dan heb je de boosdoender.

Suc6

Laatst gewijzigd door BertK; 20 augustus 2009 om 23:31
  #290  
Oud 20 augustus 2009, 23:33
awende's schermafbeelding
awende awende is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Nieuw-Vossemeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra i.c.m. Arris TM702B
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BertK Bekijk bericht
Ok.. anderen denken niet zo maar ik vind 60 verbindingen teveel.
Open bijvoorbeeld maar eens een aantal browsers en voer dan het volgende commando eens uit. Het aantal verbindingen kan dan gerust oplopen tot 60. Dit is ook niets om je zorgen over te maken en is absoluut normaal. Dat jij dit dan ook teveel vindt, ligt toch echt aan jou.

Code:
netstat -b 5
Door middel van bovenstaand commando kun je meteen zien welk bestand verantwoordelijk is voor welke verbinding. In mijn geval staat mijn browser er meerdere keren tussen, evenals mijn anti-virus, daarnaast nog een vermelding van Windows Home Server en twee Apple gerelateerde vermeldingen.
__________________
Not trying to pretend the enemy that I am.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl