Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #181  
Oud 12 augustus 2009, 18:01
pletter's schermafbeelding
pletter pletter is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: schagen multikabel
Ziggo Internet: A1O extra Ubee
DTV: geen
Berichten: 605
Standaard router@ merkens

zit er een router tussen zo ja welke

peter

ps je upload is wel rond 4mb
  #182  
Oud 12 augustus 2009, 19:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door merkens11 Bekijk bericht
Ik heb sinds deze een Docsis 3.0 modem van Ziggo ontvangen. Hierover ben ik erg teleurgesteld. Ik haal nu een lagere snelheid als met mijn oude modem...

Ik heb een Alles-in-1 Extra pakket en zou dus 50 mbit/s moeten halen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pletter Bekijk bericht
zit er een router tussen zo ja welke

ps je upload is wel rond 4mb
En de dowload is 23Mbit en dat is ook hoger dan de 20Mbit van vroeger.

Maar geef eens wat meer gegevens, zoals pletter al schreef gebruik je een router?, maar ook: werk je draadloos of via een kabeltje ? (want 23Mbit is zo'n beetje de maximale snelheid die je kunt halen met de Wireless-G verbinding.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #183  
Oud 12 augustus 2009, 20:53
henrij's schermafbeelding
henrij henrij is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: den bosch , ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Complete , ubee
DTV: samsung
Berichten: 4
Standaard

vanmiddag nieuwe modem ontvangen , laptop direct op modem aangesloten en een nette 48mb
daarna router aangesloten (sitecom wl-160 ) en wireless nog maar 8mb
laptop aan router gehangen en toen 40 mb
meetingen via speedtest.net

heb laptop altijd wireless gehad en haalde met oude modem gewoon 20 mb en nu nog maar 8 mb .
heeft iemand hier een verklaring voor , zou nu toch ook zowiezo minimaal 20mb moeten halen lijkt mij
  #184  
Oud 12 augustus 2009, 21:11
merkens11's schermafbeelding
merkens11 merkens11 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 april 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR-5050C
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pletter Bekijk bericht
zit er een router tussen zo ja welke

peter

ps je upload is wel rond 4mb
Er zit geen router tussen en ik zit rechtstreek via een UTP kabel op het modem. Maar ik ben er inmiddels achter gekomen wat het probleem was. Het bleek toch aan de virusscanner AVG te liggen. Simpelweg uitschakelen hielp niet. Ik heb AVG helemaal moeten verwijderen. Na een reboot haalde ik meteen de volle snelheid!
Probleem is dus opgelost. Bedankt voor de reacties.


Laatst gewijzigd door merkens11; 13 augustus 2009 om 12:52
  #185  
Oud 12 augustus 2009, 21:55
Ricma's schermafbeelding
Ricma Ricma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: Nieuwegein
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Humax 5050C
Berichten: 8
Standaard

Sinds zaterdag nieuwe modem en volgens de speedtest deze snelheid bedraad,

Sinds vandaag normale upload waarde,maar download laag volgens speedtest.

Met downloaden van nieuwsgroepen geen probleem met snelheid, nl 4800kB/s. Maximale snelheid van payserver Eweka.

Vind het wel vreemd.
  #186  
Oud 12 augustus 2009, 22:28
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Probeer eens de server in Amsterdam, of Ziggo's eigen speedtest.ziggo.nl.
  #187  
Oud 13 augustus 2009, 06:51
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

Gisterenavond de modem uitgezet en de router... effe 3 uur gewacht en weer aangezet en ik heb de nieuwe snelheid al en dat dan met Alles in 1 Plus.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
  #188  
Oud 13 augustus 2009, 16:05
Full_HD's schermafbeelding
Full_HD Full_HD is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: Tollebeek (@Home)
Ziggo Internet: All-in-Extra, Tv Extra
DTV: Humax 5200, Humax 9200, Cisco 8545
Berichten: 68
Standaard

Nou heb ik gehoord dat Ziggo vanaf volgend jaar over de 100Mb internet wil gaan aanbieden. Ik neem dan aan dat dit eerst gaat gelden voor de Ai1 abonnee's. Maar ik begrijp uit deze postings dat het Aris modem een FastEthernet aansluiting heeft (dwz max 100Mb/s FD). Om snelheden boven de 100Mb aan te kunnen zou het modem aan de binnenzijde toch een Gigabit Ethernet aansluiting moeten hebben? Iemand hier een reactie op?
  #189  
Oud 13 augustus 2009, 16:39
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 661
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Full_HD Bekijk bericht
Nou heb ik gehoord dat Ziggo vanaf volgend jaar over de 100Mb internet wil gaan aanbieden. Ik neem dan aan dat dit eerst gaat gelden voor de Ai1 abonnee's. Maar ik begrijp uit deze postings dat het Aris modem een FastEthernet aansluiting heeft (dwz max 100Mb/s FD). Om snelheden boven de 100Mb aan te kunnen zou het modem aan de binnenzijde toch een Gigabit Ethernet aansluiting moeten hebben? Iemand hier een reactie op?
De nieuwe Arris modems hebben gigabit ethernet.
  #190  
Oud 13 augustus 2009, 17:07
TipX's schermafbeelding
TipX TipX is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 september 2004
Locatie: Den Helder Ziggo
Ziggo Internet: Extra / Ubee
DTV: Panasonic TX-55AX630 CI+ & HUMAX 5200
Berichten: 671
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martmarbus Bekijk bericht
Ik vond 'm wel geinig.
Maar defensie is ook niet de snelste. Geloof me.
Vaak gaat het niet veel sneller dan een 14K4 telefoon
modem.
En wanneer ik dat heb, dan realiseer ik me telkens weer dat ik bij defensie werk.

Mart
*offtopicmode* die heet tegenwoordig IVENT
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:29.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl