Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #111  
Oud 30 juli 2009, 10:49
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonick Bekijk bericht
mijn netwerkkaart is een Realtek RTL 8139 Family PCI Fast Ethernet
ik heb de instellingen veranderd van automatisch naar 100 mbps,maar ik kom nog steeds niet hoger dan 23mb

Welk modem??
Als je de vorige berichten leest kom je al een eind
  #112  
Oud 30 juli 2009, 13:09
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kurt Bekijk bericht
Welk modem??
Als je de vorige berichten leest kom je al een eind
Hij heeft een Arris, dus een nieuwe.
  #113  
Oud 30 juli 2009, 14:16
whordijk's schermafbeelding
whordijk whordijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2009
Locatie: ziggo
Ziggo Internet: AI1E
DTV: SMT-C7140A
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barfman Bekijk bericht
Hoe kan je zien welke firmware versie je hebt, ik kan namelijk niet in mijn modem komen. Het is me 1 keer gelukt, maar nu wil die gewoon niet op de status pagina komen
Werkt hier als je http://192.168.100.1 gebruikt .

Mijn versie is:

Firmware Name:TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45
  #114  
Oud 30 juli 2009, 14:19
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whordijk Bekijk bericht
Werkt hier als je http://192.168.100.1 gebruikt .

Mijn versie is:

Firmware Name:TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45
Check ff of key's werken voor advanced settings page als je wil.
Heb op moment geen access tot eigen systeem dus kan niet testen, zou moeten werken iig.
  #115  
Oud 30 juli 2009, 14:29
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo© Bekijk bericht
Hij heeft een Arris, dus een nieuwe.
En krijgen we die allemaal in Augustus?
  #116  
Oud 30 juli 2009, 14:49
whordijk's schermafbeelding
whordijk whordijk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2009
Locatie: ziggo
Ziggo Internet: AI1E
DTV: SMT-C7140A
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anotheruser Bekijk bericht
Check ff of key's werken voor advanced settings page als je wil.
Heb op moment geen access tot eigen systeem dus kan niet testen, zou moeten werken iig.
Werkte geen van allen, denk dat dat voor een ander model arris is.
  #117  
Oud 30 juli 2009, 15:13
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whordijk Bekijk bericht
Werkte geen van allen, denk dat dat voor een ander model arris is.
Het is elke dag een andere key dus vandaag zou het moeten zijn:

1X3I24R4LJ

Ik gaat vanavond zelf ook ff proberen, ik zag nog een veldje seed, mss dat daar iets mee is.

http://img198.imageshack.us/i/arrispwod.jpg

Update: #####duurt ff maar na een week is ie eindelijk op de volle 50/5
Geen idee wat er gebeurt is maar het werkt#######

Update2: Dus niet, na een paar uur 50/5 is ie weer terug naar 20/5.

Is dit de veel voorkomende klacht of wat?

Laatst gewijzigd door anotheruser; 30 juli 2009 om 23:05
  #118  
Oud 31 juli 2009, 14:19
anotheruser's schermafbeelding
anotheruser anotheruser is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra Z3i i.c.m. Arris TM702B
DTV: Samsung DCB-P850R / Humax
Berichten: 60
Standaard

Niet OK, we hebben het hier over een 50/5

  #119  
Oud 31 juli 2009, 14:20
Artwido's schermafbeelding
Artwido Artwido is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 augustus 2006
Locatie: Velserbroek/multikabel
Ziggo Internet: Ziggo alles in 1 extra
DTV: Humax
Berichten: 31
Standaard

Heb nu bijna een week het nieuwe modem maar m'n snelheid blijft 20 Mbps
had dit al hoger moeten zijn?



specs:

Modem:
ARRIS EuroDOCSIS 3.0
Firmware Name: TS070072_020509_model_7
Firmware Build Time: Feb 5 2009 15:58:45

Router: wirelessrouter edimax 10/100

SiS 900-based PCI Fast Ethernet card

Alles-in-1 extra abbo
  #120  
Oud 31 juli 2009, 15:48
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anotheruser Bekijk bericht
Niet OK, we hebben het hier over een 50/5


Hier met motorola modem.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:58.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl