Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #91  
Oud 29 juli 2009, 19:49
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Monteur heeft gewoon modem geinstaleerd en klaar. aan de pc heeft hij niks veranderd, is dat normaal?
Moet ik niet bij netwerken een nieuwe verbinding aanleggen??
Had voorheen adsl-kpn.
  #92  
Oud 29 juli 2009, 19:56
TV Smurf's schermafbeelding
TV Smurf TV Smurf is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Udenhout ex-@Home
Ziggo Internet: Connect Complete/Ubee EVM3200/NG3700
DTV: CI+ Quantis CAM/Humax iHDR5200c
Berichten: 285
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kurt Bekijk bericht
Monteur heeft gewoon modem geinstaleerd en klaar. aan de pc heeft hij niks veranderd, is dat normaal?
Moet ik niet bij netwerken een nieuwe verbinding aanleggen??
Had voorheen adsl-kpn.
Als Ai1-Extra moet je nu (dus voor de verhoging) al zo'n 20Mbps down en 3mbps up hebben.

Heb je die Ziggo modem als eens een tijdje stroomloos (zeg: 10 min.) gemaakt zodat het een verse config kan ophalen.

Is je telefonie wel goed?

Als je met je browser via http://192.168.100.1/ in die Ziggo kijkt, want zijn dan de receive en transmit signaal niveaus?

Neem aan dat je pc LAN i/f op 100Mbps staat?

Anders gewoon de Ziggo helpdesk bellen.
  #93  
Oud 29 juli 2009, 20:24
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Telefonie komt over 3 dagen in orde, moeten ze nog afmelden bij kpn..

maar.... ben aan het kijken in modem, maar zie niet receive en transmit signaal niveaus? op welke tab?? sorry hoor, maar ben nog klein beetje leek hierin, alvast mijn dank .....
  #94  
Oud 29 juli 2009, 20:27
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Neem aan dat je pc LAN i/f op 100Mbps staat.

Waar check ik dit?
  #95  
Oud 29 juli 2009, 20:31
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Als ik eigenschappen kijk van mijn lan verbinding staat er bij snelheid 10.0 mb
  #96  
Oud 29 juli 2009, 20:39
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kurt Bekijk bericht
Als ik eigenschappen kijk van mijn lan verbinding staat er bij snelheid 10.0 mb
Daar moet staan 100 Mbps.
  #97  
Oud 29 juli 2009, 20:44
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo© Bekijk bericht
Daar moet staan 100 Mbps.
En hoe passen we dat aan?? andere kaart? of upgraden?
  #98  
Oud 29 juli 2009, 21:04
Gizmo©'s schermafbeelding
Gizmo© Gizmo© is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Rijswijk
Berichten: 598
Standaard

Wat voor een kaart/ merk zit er nu in???
  #99  
Oud 29 juli 2009, 21:16
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gizmo© Bekijk bericht
Wat voor een kaart/ merk zit er nu in???
Er zit een 3com ethernet kaart in, maar had ook nog een onboard kaart zitten,
heb ik terug open gezet en die staat wel op 100mb....
hier het verschil...




we gaan er op vooruit...... maar het kan nog altijd meer toch??? al je ai1 extra hebt
  #100  
Oud 29 juli 2009, 21:18
Kurt's schermafbeelding
Kurt Kurt is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juli 2009
Locatie: Hoogerheide
Ziggo Internet: Alles in 1 extra/Ubee-modem/sitecome WL-351
DTV: Humax
Berichten: 54
Standaard

In ieder geval was het een goede tip van jou met die 100mb
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
docsis 3, snelheden



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl