Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Bekijk resultaten enquête: Wie is er volgens jou verantwoordelijk voor de opname fout?
Ziggo 10 20,83%
Humax 4 8,33%
Beide 26 54,17%
Welke opname fout? 8 16,67%
Aantal stemmers: 48. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #401  
Oud 12 augustus 2009, 20:23
kliko's schermafbeelding
kliko kliko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: Maarssen/Casema
Berichten: 6
Standaard resetten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door henk.. Bekijk bericht
Ik heb de Humax gereset naar de fabrieksinstelling, nu lukken de opnames redelijk.
Zojuist Ziggo gebeld. Bij mij gaven ze als reden dat ik een splitter op de muur heb, 1 voor de HUMAX en de andere voor de analoge lijn op de slaapkamer. Ik moet eerst testen of de splitter het probleem is voor de E-19 melding.

Ik zal eerst alles resetten naar de fabrieksinstellingen. Gaan daar alle opnamen bij verloren?
  #402  
Oud 12 augustus 2009, 20:39
Jack-2007's schermafbeelding
Jack-2007 Jack-2007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2008
Locatie: Kleine Sluis
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 45
Standaard

door de splitter ?
Lijkt mij typisch weer zo'n helpdesk onzin verhaal !
  #403  
Oud 12 augustus 2009, 20:39
Fladder's schermafbeelding
Fladder Fladder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: Wijk bij Duurstede/Casema UTR
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kliko Bekijk bericht
Zojuist Ziggo gebeld. Bij mij gaven ze als reden dat ik een splitter op de muur heb, 1 voor de HUMAX en de andere voor de analoge lijn op de slaapkamer. Ik moet eerst testen of de splitter het probleem is voor de E-19 melding.
:scha ter:: schater::schat er::s chater::schate r::sc hater:

Oh Oh Oh,

Wat vreselijk zijn dit soort bedrijven toch om mensen op deze manier met een kluitje het riet in te trappen.

Geloof me, het ligt echt niet aan je splitter hoor.
Eigenlijk is het gewoon te gek voor woorden dat ze jou gewoon een belachelijk verhaal op de mouw spelden.
De fout ligt echt bij hun en niet bij jou of de splitter die je er tussen hebt
  #404  
Oud 12 augustus 2009, 20:57
kliko's schermafbeelding
kliko kliko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: Maarssen/Casema
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fladder Bekijk bericht
:scha ter:: schater::schat er::s chater::schate r::sc hater:

Oh Oh Oh,

Wat vreselijk zijn dit soort bedrijven toch om mensen op deze manier met een kluitje het riet in te trappen.

Geloof me, het ligt echt niet aan je splitter hoor.
Eigenlijk is het gewoon te gek voor woorden dat ze jou gewoon een belachelijk verhaal op de mouw spelden.
De fout ligt echt bij hun en niet bij jou of de splitter die je er tussen hebt
dat dacht ik ook al. Ik ga maar proberen om de Humax niet op de standby te zetten en eventueel naar de fabrieksinstellingen terug te zetten.
  #405  
Oud 12 augustus 2009, 21:28
Fladder's schermafbeelding
Fladder Fladder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: Wijk bij Duurstede/Casema UTR
Berichten: 25
Standaard

Je zit zo te zien in precies hetzelfde kabelgebied als mij.
Waarschijnlijk heb je dan ook dezelfde problemen als dat ik heb, heb jij bijv. ook het probleem van de afgekapte opnamen? dat je een gedeelte van een programma erop hebt staan en het gedeelte dat je wel hebt ook gewoon kunt bekijken?
  #406  
Oud 12 augustus 2009, 21:37
kliko's schermafbeelding
kliko kliko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: Maarssen/Casema
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fladder Bekijk bericht
Je zit zo te zien in precies hetzelfde kabelgebied als mij.
Waarschijnlijk heb je dan ook dezelfde problemen als dat ik heb, heb jij bijv. ook het probleem van de afgekapte opnamen? dat je een gedeelte van een programma erop hebt staan en het gedeelte dat je wel hebt ook gewoon kunt bekijken?
Dat probleem hebben wij gelukkig (nog) niet. Het probleem is volgens mijn vrouw overigens gestart nadat de proef preview periode verlopen was.
  #407  
Oud 12 augustus 2009, 21:42
frankyboy66's schermafbeelding
frankyboy66 frankyboy66 is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 juli 2009
Locatie: 4105 Culemborg / Casema
Ziggo Internet: Basis Motorola SBV5121E
DTV: humax 5050c en 5000c
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fladder Bekijk bericht
:scha ter:: schater::schat er::s chater::schate r::sc hater:

Oh Oh Oh,

Wat vreselijk zijn dit soort bedrijven toch om mensen op deze manier met een kluitje het riet in te trappen.

Geloof me, het ligt echt niet aan je splitter hoor.
Eigenlijk is het gewoon te gek voor woorden dat ze jou gewoon een belachelijk verhaal op de mouw spelden.
De fout ligt echt bij hun en niet bij jou of de splitter die je er tussen hebt
:scha ter:
Het valt mee dat ze niet zeggen dat je een andere TV moet kopen.
:scha ter:
  #408  
Oud 12 augustus 2009, 21:55
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kliko Bekijk bericht
Dat probleem hebben wij gelukkig (nog) niet. Het probleem is volgens mijn vrouw overigens gestart nadat de proef preview periode verlopen was.
Dat is op zich logisch, aangezien de meeste mislukte opnames hier betrekking hebben op de 'E19-preview periode verlopen' melding.
__________________
RTFM, Google or Search
  #409  
Oud 12 augustus 2009, 22:05
kliko's schermafbeelding
kliko kliko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2009
Locatie: Maarssen/Casema
Berichten: 6
Standaard

niet helemaal mee eens dat het logisch is want de opnamen (die waren klaar gezet) waren voor de standaard zenders........ en niet voor de pakket zenders.
  #410  
Oud 12 augustus 2009, 22:27
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kliko Bekijk bericht
niet helemaal mee eens dat het logisch is want de opnamen (die waren klaar gezet) waren voor de standaard zenders........ en niet voor de pakket zenders.
Dat is helaas wel logisch want vrijwel alle kanalen zijn gescrambled.
De kanalen die geen E19 hebben zijn ook zonder smartcard te zien. Dus die krijgen nooit een E19.
Zie dit en dit bericht.

Op het moment dat de previewperiode voorbij is en je hebt je smartcard nog niet geregistreerd bij Ziggo gaan alle zenders, behalve eerder genoemde, op zwart met de bekende E19.
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:19.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl