Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-P850R (PVR)

Mededelingen

Samsung DCB-P850R (PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze Samsung twintuner PVR

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 18 mei 2009, 10:37
wolter72's schermafbeelding
wolter72 wolter72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 april 2009
Locatie: Emmeloord
Ziggo Internet: Connect & Play Max 200Mbit
DTV: Horizon Media Box (en extra box)
Berichten: 53
Standaard 3 lampjes branden (knipperen niet)

Mijn Samsung DCB-P850r heeft de geest gegeven alleen nou knipperen de 3 lampjes niet (heb de bekende onderdelen van de voedingprint vervangen) ze branden gewoon. Als het apparaat een tijdje uit is geweest gaat hij wel iets verder maar loopt dan alsnog vast. (heb alle spanningen doorgemeten en alles is in orde) wat kan het zijn wat moet ik nog vervangen???

FF een Update : Heb de reset chip vervangen en hij draait weer als een zonnetje.

(Mocht er nog iemand een probleem hebben met de P850r stuur me dan ff een PBtje of kijk op www.unlockemmeloord.nl)
__________________
Groeten Wolter

Laatst gewijzigd door wolter72; 22 januari 2010 om 18:24
  #2  
Oud 23 juni 2009, 10:52
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

bedankt voor alle informatie.
Mijn buurman had ook een "kapotte" pvr via marktplaats gekocht (boefjes!). Hij wilde hem al weggooien toen ik toevallig eens hier terecht kwam. Reset IC besteld en door de TD op zijn werk er in laten zetten.
Alles werkt weer perfect voor 2 euro (en 2 tompoucen uiteraard).
  #3  
Oud 28 juni 2009, 18:38
musicman's schermafbeelding
musicman musicman is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2007
Locatie: hoofddorp - multikabel
Ziggo Internet: Multikabel Family - Motorola
DTV: GigaBlue HD Quad Plus
Berichten: 43
Standaard

hmmm.. vanmiddag na thuiskomst ook een probleem met mijn 850.
als ik nu opstart branden de leds, en ze knipperen dus niet.
Ik heb nog niet de elco's vervangen, maar ik begrijp dat het dan nog niet zo hoef te zijn dat het weer werkt.
Waar zit dat reset-ic eigenlijk? Moet ik die ook maar even vervangen, just in case??

Patrick.
  #4  
Oud 28 juni 2009, 20:38
wolter72's schermafbeelding
wolter72 wolter72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 april 2009
Locatie: Emmeloord
Ziggo Internet: Connect & Play Max 200Mbit
DTV: Horizon Media Box (en extra box)
Berichten: 53
Standaard

De reset-IC zit links van de kaartlezer, kleine chip met 3 pootjes.
__________________
Groeten Wolter
  #5  
Oud 28 juni 2009, 23:57
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wolter72 Bekijk bericht
De reset-IC zit links van de kaartlezer, kleine chip met 3 pootjes.
Heb je verstand van elektronica?
Ik heb evt een Service manual in pdf liggen.
Zie de quote van wolter72. Bij het ic staat: Q1206.
Zie afbeelding.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Reset-ic Q1206.jpg (98,6 KB, 175x gelezen)
__________________
Power is nothing without control !!!
  #6  
Oud 15 juli 2009, 22:10
gerlossertje's schermafbeelding
gerlossertje gerlossertje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2008
Locatie: schagen/multikabel
Ziggo Internet: basic.panasonic
Berichten: 2
Standaard vraag

heb ook deze problemen zag dat iemand het uit emeloord repareerd echter woon te ver kom zelf ook uit de electro welke onderdelen en waar kan ik het bestellen en zou graag je pdf ontvangen?
  #7  
Oud 15 juli 2009, 22:11
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerlossertje Bekijk bericht
heb ook deze problemen zag dat iemand het uit emeloord repareerd echter woon te ver kom zelf ook uit de electro welke onderdelen en waar kan ik het bestellen en zou graag je pdf ontvangen?
We hebben even contact via PB. Voor je e-mailadres.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #8  
Oud 15 juli 2009, 22:19
musicman's schermafbeelding
musicman musicman is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 augustus 2007
Locatie: hoofddorp - multikabel
Ziggo Internet: Multikabel Family - Motorola
DTV: GigaBlue HD Quad Plus
Berichten: 43
Standaard

Nou....

Inderdaad, het vervangen van de elco's had weinig geholpen, dus via Dick Best twee van die ic-tjes besteld (je weet nooit of het in een keer lukt) dus voor minder dan 2 euro was het verholpen..
Nou ja.. er moest nog wel even gesoldeerd worden maar met een loeplamp ging dat aardig. Wat zijn die dingen klein!!

anyway.. zit dus weer lekker relaxed naar mijn digitale ontvanger te kijken.
Thanx voor de updates!

Patrick.
  #9  
Oud 2 augustus 2009, 11:52
guido1965's schermafbeelding
guido1965 guido1965 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 augustus 2009
Locatie: Enschede Home
DTV: samsung dcb-P850r
Berichten: 2
Standaard Continue reset van decoder

Heb de decoder sinds 2.5 jaar, heeft het altijd zonder problemen gedaan en ben er heel tevreden over. Sinds gisteren reset de decoder zich telkens, de ene keer komt er even beeld op een zender 1 - 2 minuten en dan begint het opstarten opnieuw. De andere keer start hij wel 3-4 keer achter elkaar op zonder dat er een zender tevoorschijn komt. Misschien dat dit probleem vaker op het forum is voorgekomen, heb het echter nog niet terug kunnen vinden en dus ook geen oplossing voor dit probleem. Bvd voor de eventuele hulp.
Op dit moment branden alleen de 3 rode lampjes, start helemaal niet meer op.
Heb al gelezen over de reset ic. Iemand een adres in de buurt van Enschede of Zwolle waar ik dit kan laten repareren.

Laatst gewijzigd door guido1965; 2 augustus 2009 om 15:28
  #10  
Oud 12 augustus 2009, 23:29
Siafu's schermafbeelding
Siafu Siafu is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 februari 2009
Locatie: Zwolle @Home
Ziggo Internet: Z3 & voip 433
DTV: Samsung DCB-P850R (PVR)
Berichten: 2
Standaard wie kan mij helpen met dit probleem?

Hoi heb hetzelfde probleem sinds deze week. Welke techneut kan de beschreven oplossing voor mij uitvoeren?

Ik woon in Zwolle.

Hoor graag wat
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-P850R (PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:55.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl