Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 17 mei 2009, 01:56   #1
mmarkk
Junior Member
 
mmarkk's schermafbeelding
Standaard 2 nummers porteren naar Ziggo

Hoi, ik heb op mijn adres alles-in-1 aangevraagd via de Ziggo site.
Het viel me op dat je 1 nummer kan porteren en een 2e lijn kan aanvragen.
Bij deze 2e lijn staat geen optie om een bestaand nummer te porteren.

Ik wil nu op een ander adres ook overgaan naar Ziggo alles-in-1, maar er moeten 2 analoge KPN nummers mee(telefoonnummer en faxnummer).
Het is belangrijk dat de nummers behouden blijven en liefst geen downtime.

Hoe krijg ik dit voor elkaar?
mmarkk is offline  
Oud 17 mei 2009, 07:32   #2
Decibert
Senior Member
 
Decibert's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Bellen, het kan namelijk wel als het twee analoge lijnen betreft. Weet niet of ik dit aan de verkoopafdeling toe zou vertrouwen in plaats van de klantenservice, maar da's wel waar't thuishoort (0900-1884 optie 5, of als ze daar zeggen dat dat niet kan bellen naar 0900-1884, optie 3 en daarna 4, administratie).
Als je je fax maar heel weinig gebruikt gebruikt kan je overigens de fax ook op de hoofdlijn gebruiken.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties
Decibert is offline  
Oud 17 mei 2009, 11:53   #3
mmarkk
Junior Member
 
mmarkk's schermafbeelding
Standaard

Okay thanks
Wil beide nummers graag behouden
mmarkk is offline  
Oud 23 juli 2009, 13:43   #4
GolfTouch
Senior Member
 
GolfTouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mmarkk Bekijk bericht
Okay thanks
Wil beide nummers graag behouden
Hoe is het afgelopen?

Mijn ouders hebben nu ISDN bij KPN en willen evt ook overstappen naar Ziggo. Echter zij hebben 4 nummers waarvan er maar 2 gebruikt worden.
1 Prive en 1 Zakelijk. Deze 2 willen ze dan dus ook graag meenemen naar Ziggo.

En weet jij of iemand anders of het mogelijk is om een koppeling te maken met de nummers.

Dus als de zakelijke lijn gaat, mag deze alleen overgaan in de zaak.
Als de prive lijn gaat moet deze zowel in het woonhuis als de zaak overgaan.
__________________
Power is nothing without control !!!
GolfTouch is offline  
Oud 23 juli 2009, 17:35   #5
mmarkk
Junior Member
 
mmarkk's schermafbeelding
Standaard

Ja hoe is het afgelopen, ik heb het nog steeds niet geregeld..
Ben wel van plan dat snel te doen
Die koppeling zal denk ik met een soort telefooncentrale moeten gebeuren, zo met de spullen die je krijgt kan het niet lijkt me.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/20.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
mmarkk is offline  
Oud 23 juli 2009, 17:45   #6
pvd
Senior Member
 
pvd's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
Hoe is het afgelopen?

Mijn ouders hebben nu ISDN bij KPN en willen evt ook overstappen naar Ziggo. Echter zij hebben 4 nummers waarvan er maar 2 gebruikt worden.
1 Prive en 1 Zakelijk. Deze 2 willen ze dan dus ook graag meenemen naar Ziggo.

En weet jij of iemand anders of het mogelijk is om een koppeling te maken met de nummers.

Dus als de zakelijke lijn gaat, mag deze alleen overgaan in de zaak.
Als de prive lijn gaat moet deze zowel in het woonhuis als de zaak overgaan.
Het porteren weet ik zo niet, maar het lijkt me wel mogelijk om bovenstaande te realiseren:
- Op Tel 1 van je modem sluit je de telefoon van de zaak aan
- Op Tel2 van je modem sluit je zowel de huistelefoon als de tweede telefoon in de zaak aan.

Het nadeel is wel dat je dan twee toestellen in de zaak nodig hebt.
Ook kun je overwegen op de huisaansluiting een DECT-basisstation te plaatsen, waarbij je dan twee draadloze toestellen op gebruikt. 1 voor huis en 1 voor de zaak.

pvd
pvd is offline  
Oud 23 juli 2009, 23:56   #7
GolfTouch
Senior Member
 
GolfTouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pvd Bekijk bericht
Het porteren weet ik zo niet, maar het lijkt me wel mogelijk om bovenstaande te realiseren:
- Op Tel 1 van je modem sluit je de telefoon van de zaak aan
- Op Tel2 van je modem sluit je zowel de huistelefoon als de tweede telefoon in de zaak aan.

Het nadeel is wel dat je dan twee toestellen in de zaak nodig hebt.
Ook kun je overwegen op de huisaansluiting een DECT-basisstation te plaatsen, waarbij je dan twee draadloze toestellen op gebruikt. 1 voor huis en 1 voor de zaak.

pvd
Ze hebben nu een ISDN dect basisstation die 2 lijnen aankan.
Het ideale hiervan was dat je precies kon aangeven op welke handset welke lijn overmoest gaan en met welk nummer je uitbelde.

Is er ergens een handleiding te vinden van de modems die Ziggo levert? Dan kan ik kijken of je telefoonnummers kan toewijzen aan een telefoonpoort. Dat ze dan 2 basisstations (niet ISDN) nodig hebben begrijp ik.
__________________
Power is nothing without control !!!
GolfTouch is offline  
Oud 28 juli 2009, 16:55   #9
Instellingen
Member
 
Instellingen's schermafbeelding
Standaard

Je kan maximaal 2 lijnen porteren. (doe dit dan wel telefonisch) Of dit een faxlijn is of een normale lijn maakt niet uit.
Zover ik weet werken ISDN toestellen niet met Ziggo modems.
Tevens moeten toestellen FSK geschikt zijn voor nummerweergave.

Verdere info:
Maak je gebruik van een alarminstallatie dan moet die omgebouwd worden voor digitale telefoonlijnen. dit moet tevens gebeuren door de installateur van het alarmsysteem. Deze kosten zijn voor de klant zelf en kunnen nooit bij Ziggo gedeclareerd worden.
__________________
blabla
Instellingen is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl