Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 7 november 2009, 23:36   #41
roelheesakkers
Junior Member
 
roelheesakkers's schermafbeelding
Standaard

vriend van me die vlak bij me woond heeft een Humax +hd recorder. hij heeft totaal geen last van deze klachten. ik helaas nog steeds. Heb het hele traject nagelopen, opnieuw de mantel goed in de coax gelegd etc. helaas. Het enige wat me opvalt is dat de coax aansluiting op de Samsung vrij slapjes is.

Dat interferentie verhaal is allemaal leuk, maar waar moet je de decoder neerzetten als je gebonden bent aan een scart of hdmi? TV, speakers etc zijn altijd wel in de buurt. Dan is de Samsung in mijn ogen niet goed afgeschermd. Ik ga eens een omruilactie overwegen,maar ben bang dat het weinig helpt
roelheesakkers is offline  
Oud 19 november 2009, 19:07   #42
roelheesakkers
Junior Member
 
roelheesakkers's schermafbeelding
Standaard

Ik heb gebeld met Ziggo. Het probleem blijkt ineens al lang bekend en er is een zeer recente software update voor de Samsung. simpelweg downloaden werkte niet bij mij.

Ik moest als volgt handelen.

fabrieksinstellingen terugzetten, (helaas weer zenders zoeken)
hierna eventueel nog upgraden.(gaat in principe vanzelf)

vooralsnof heb ik een forse verbetering. Ik heb af en toe maar een hapering gehad. fingers X
roelheesakkers is offline  
Oud 19 november 2009, 19:52   #43
Sluuz
Junior Member
 
Sluuz's schermafbeelding
Standaard

Ik heb hem gereset (fabrieksinstellingen) maar hij gaf niet aan dat er een nieuwe software versie was. Heb dus niet kunnen updaten en het probleem nog steeds.

Welke versie van de firmware en software heb jij nu?

Mijn softwareversie is 001.001.0006
Sluuz is offline  
Oud 20 november 2009, 15:04   #44
Excalibur
Senior Member
 
Excalibur's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hellehunde Bekijk bericht
Op mijn Humax werkt het prima overigens. Signaal is 50% maar kwaliteit 100%.
Op mijn Sony met CI+ werkt het dus niet lekker.
Dan zit in jou geval het probleem dus in je eigen installatie cq bekabeling cq configuratie.
__________________

Excalibur is offline  
Oud 20 november 2009, 15:06   #45
Excalibur
Senior Member
 
Excalibur's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roelheesakkers Bekijk bericht
Dat interferentie verhaal is allemaal leuk, maar waar moet je de decoder neerzetten als je gebonden bent aan een scart of hdmi? TV, speakers etc zijn altijd wel in de buurt. Dan is de Samsung in mijn ogen niet goed afgeschermd. Ik ga eens een omruilactie overwegen,maar ben bang dat het weinig helpt
Om interferentie te voorkomen hoef je niet je apparatuur te verplaatsen. Heb je er last van kan je het voorkomen door goede en goed afgeschermde bekabeling te gebruiken. Neem ook echter eventuele splitters/signaalversterkers etc mee, alles moet voldoende afgeschermd zijn, als een onderdeel in het traject niet goed is afgeschermd kun je al klachten blijven houden.
__________________

Excalibur is offline  
Oud 23 november 2009, 16:39   #46
teerex
Junior Member
 
teerex's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Op mijn Humax werkt het prima overigens. Signaal is 50% maar kwaliteit 100%.
Op mijn Sony met CI+ werkt het dus niet lekker.
Heb hetzelfde probleem hier, alleen met een Samsung. Met de Humax niks aan het handje, maar nu ik ben overgeschakeld op CI+ schakelt bv RTL 5 uit zichzelf over van digitaal naar analoog. Opnieuw kiezen herstelt het weer. Anders maar weer terug naar de Humax (en een ab erbij...)
teerex is offline  
Oud 5 januari 2010, 15:49   #47
jvdkolk
Junior Member
 
jvdkolk's schermafbeelding
Standaard Oploosing storing RTL-4/5/6 SBS 6

Heb gezocht naar oplossing en wil mijn oplossing graag delen!

Na controleren van alle draden/stopcontacten was bij mij het probleem
de kabel/modem splitter die door Ziggo op punt was geplaatst waar kabel huis "binnenkomt" apparaat doet niet veel meer dan splitten maar kennelijk had signaal van RTL hier last van.

Ik heb mij TV-Coax kabel rechtstreeks op ingang kabel gezet en de aansluiting die naar mijn kabelmodem gaat kon ik op de standaard gemonteerde splitter erbij zetten (splitter voor TV beneden/Boven en 1 open plek).
Internet werk prima en signaal RTL 4 is van 30/40% naar 90/100%
jvdkolk is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl