Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 15 juni 2009, 11:06   #31
groennom
Senior Member
 
groennom's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Dual recording maakt geen deel uit van de eerst volgende firmware release. Dual recording wordt waarschijnlijk pas in Q4 ondersteund, zoals reeds per PM gemeld, aangezien je me de vraag ook per PM heb gesteld.
Blijft jammer dat het meest basale onderdeel van een PVR pas (waarschijnlijk!!!) Q4 wordt ondersteund. Maar ja, wat dat betreft verbaasd niets mij meer.
groennom is offline  
Oud 15 juni 2009, 20:19   #32
MauriceW
Senior Member
 
MauriceW's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groennom Bekijk bericht
Blijft jammer dat het meest basale onderdeel van een PVR pas (waarschijnlijk!!!) Q4 wordt ondersteund. Maar ja, wat dat betreft verbaasd niets mij meer.
Zullen we een pooltje maken? Ik zeg einde Q1 2010.. maart 2010
MauriceW is offline  
Oud 15 juni 2009, 22:33   #33
Theike
Member
 
Theike's schermafbeelding
Standaard

Wat is er nu zo interresant om 2 opnames te maken
Theike is offline  
Oud 15 juni 2009, 22:57   #34
Decibert
Senior Member
 
Decibert's schermafbeelding
Standaard

Het kan zomaar gebeuren dat je daar behoefte aan hebt. En omdat die functionaliteit er eerst wel in zat maar eruit is gehaald is het geroep erom natuurlijk alleen maar luider geworden.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties
Decibert is offline  
Oud 15 juni 2009, 23:16   #35
TheGrouch
Senior Member
 
TheGrouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Het kan zomaar gebeuren dat je daar behoefte aan hebt. En omdat die functionaliteit er eerst wel in zat maar eruit is gehaald is het geroep erom natuurlijk alleen maar luider geworden.
Ik heb de cisco al van bijna in het begin dat hij leverbaar is, maar ik heb nooit 2 opnames tegelijk kunnen maken. (daarom is de humax er bij gekomen)
__________________
RTFM, Google or Search
TheGrouch is offline  
Oud 15 juni 2009, 23:45   #36
TheGrouch
Senior Member
 
TheGrouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theike Bekijk bericht
Wat is er nu zo interresant om 2 opnames te maken
Ik neem elke avond Film1HD om 20:30 op als repeterende opname. Dat is lui programmeren.
En ik wil ook house opnemen die tijdens de opname van film1 wordt uitgdzonden en dan is dual recording erg prettig.
__________________
RTFM, Google or Search
TheGrouch is offline  
Oud 30 september 2009, 20:36   #37
degoedebas
Junior Member
 
degoedebas's schermafbeelding
Standaard 2 programma's opnemen met cisco 8455

Hallo,

Mijn vraag is of je 2 programma's tegelijk kunt opnemen met de cisco, ik weet dat dit wel kan met de humax 5050.

Hoor graag van jullie.

Bas.
degoedebas is offline  
Oud 30 september 2009, 21:01   #38
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Helaas niet mogelijk.

Niet omdat het apparaat het hardware technisch niet kan (er zitten immers twee tuners in), maar de gebruikte software voor interactieve TV (OpenTV) schijnt dat niet mogelijk te maken.

Hopelijk kan het met een toekomstige firmware update.
xahmol is offline  
Oud 30 september 2009, 21:46   #39
ArChie
Senior Member
 
ArChie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Niet omdat het apparaat het hardware technisch niet kan (er zitten immers twee tuners in), maar de gebruikte software voor interactieve TV (OpenTV) schijnt dat niet mogelijk te maken.
Dat is vreemd aangezien dezelfde OpenTV middleware door UPC gebruikt wordt in de Mediabox DVR en daar kan men twee kanalen onafhankelijk van elkaar opnemen via de twee tuners en ook nog eens een derde kanaal life kijken via het ingebouwde kabelmodem.
ArChie is offline  
Oud 30 september 2009, 22:01   #40
JeroenH
Junior Member
 
JeroenH's schermafbeelding
Standaard

Naar mijn weten is het simpelweg niet in de firmware geprogrammeerd.

Misschien dat Cisco dit in de toekomst enabled met een firmware/software update?
JeroenH is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Labels
2 programma's, cisco, tuners



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl