Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 13 mei 2009, 09:47   #11
Bartje
Member
 
Bartje's schermafbeelding
Standaard

Dit is interessant.

Enig idee welke firmware je had toen het lukte?
Bartje is offline  
Oud 13 mei 2009, 09:58   #12
Bobbert
Junior Member
 
Bobbert's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bartje Bekijk bericht
Dit is interessant.

Enig idee welke firmware je had toen het lukte?
Nee, geen idee. zo'n twee maanden geleden lukte het nog...
Bobbert is offline  
Oud 13 mei 2009, 10:01   #13
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bartje Bekijk bericht
Dit is interessant.

Enig idee welke firmware je had toen het lukte?
Misschien de standaard Cisco firmware Af fabriek kan die het wel iig. Hopelijk binnenkort dus een Smartguide update die niet mekkert over overlappende opnames, maar ze gewoon instelt. Ook heb ik gehoord van iemand die de laatste "echte Cisco firmware" in aktie heeft gezien dat het apparaat dus wel snel kan reageren en zappen. In ben benieuwd of de update van volgende week in ieder geval alles een klein beetje vlotter gaat maken en dat we op niet al te lange tijd de volle functionaliteit van de Cisco terugkrijgen met een grotere firmware/smartguide update.

Cisco product specs
MrDroopy is offline  
Oud 13 mei 2009, 10:04   #14
Bobbert
Junior Member
 
Bobbert's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Misschien de standaard Cisco firmware Af fabriek kan die het wel iig....
Dat denk ik niet, want ik heb 'm al sinds hij verkrijgbaar is in NL en de firmware wordtr automatisch ge-update. Ik blijf het gewoon proberen en mocht het weer lukken dan laat ik het hier weten... met wat meer specs.

Bobbert is offline  
Oud 13 mei 2009, 11:32   #15
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

Dat weet ik, maar aangezien jij tot nu toe de enige bent waar het gelukt is, tegenover heel veel mensen hier waar het nooit heeft gekund, ook niet met de oude firmware, moet er toch iets op jouw machine anders geweest zijn. Het wordt normaal namelijk actief afgevangen door de vorige en huidige Ziggo firmware.

Anyway, wanneer je resultaat hebt hoor ik dat graag
MrDroopy is offline  
Oud 13 mei 2009, 11:36   #16
jongetje
Senior Member
 
jongetje's schermafbeelding
Standaard

Goede berichten dat het dus technisch mogelijk is om 2 dingen op te nemen. Vreemd dat Ziggo deze functionaliteit er juist uit heeft gehaald.
jongetje is offline  
Oud 13 mei 2009, 15:26   #17
mderooij
Member
 
mderooij's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Ook deze feature werkt niet op deze cisco.
Is door de firmware van ziggo niet mogelijk.
Wat is er zo "speciaal" dan aan de firmware "van Ziggo"? Dat is IMHO gewoon een (voor kabeltoko's) op-maat-gemaakte Cisco firmware waar - om onduidelijke redenen - dingen uit zijn gesloopt. Of het moet zijn om straks te kunnen roepen dat er dingen "verbeterd zijn" als built-in zaken opeens wel gaan werken omdat Ziggo dat opeens wel gaat toestaan. Technische beperkingen opleggen ten behoeve van commercie werkt niet.
mderooij is offline  
Oud 14 mei 2009, 21:43   #18
Bartje
Member
 
Bartje's schermafbeelding
Standaard

Misschien dat Infje hierop kan reageren?
Bartje is offline  
Oud 14 mei 2009, 21:59   #19
ployd
Junior Member
 
ployd's schermafbeelding
Standaard

Het klopt, mij lukte het ook de eerste keer dat ik m'n cisco gebruikte: Twee opnames op het zelfde moment. Daarna nooit meer gelukt.
Als je van zender wisselde tijdens opname ging het mis.
ployd is offline  
Oud 15 mei 2009, 20:41   #20
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jongentje Bekijk bericht
Goede berichten dat het dus technisch mogelijk is om 2 dingen op te nemen. Vreemd dat Ziggo deze functionaliteit er juist uit heeft gehaald.
Dit heeft ziggo er nu uitgesloopt, waarom zouden we.. ?

De zgn middleware die noodzakelijk is voor de interactiviteit ondersteunt geen dual recording. Later dit jaar zal een nieuwe versie middleware beschikbaar komen, waarin dual recording wel ondersteund zal gaan worden
anoniem is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Labels
2 programma's, cisco, tuners



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl