Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 6 juli 2009, 13:27   #51
ardegraaff
Junior Member
 
ardegraaff's schermafbeelding
Standaard

Even getest met de 5050C en een LG 42LH3000 en een verbinding naar HDMI1 op de TV:
Maakt hier niets uit in welke volgorde ik inschakel. Als ik eerst de TV inschakel, geeft deze netjes "Geen signaal op HDMI1" aan totdat de Humax is ingeschakeld, dan minder dan 1 seconde groen beeld en daarna normaal beeld.
ardegraaff is offline  
Oud 6 juli 2009, 20:54   #52
Henry1970
Junior Member
 
Henry1970's schermafbeelding
Standaard

Ik heb er ook zo nu en dan last van, heb een Samsung LE-40N87BD Full HD TV.
Volgorde van aanzetten helpt niet...
Heb het idee dat het alleen voorkomt wanneer ik tijdens een opname de boel inschakel.
Uit/aanzetten met de knop aan de voorkant helpt niet, alleen met de knop op de achterzijde, maar ben nu aan het opnemen, dus dat is geen optie....

Laatst gewijzigd door Henry1970; 14 juli 2009 om 07:43
Henry1970 is offline  
Oud 13 juli 2009, 20:28   #53
techno2
Junior Member
 
techno2's schermafbeelding
Standaard

Ik had hetzelfde probleem, maar sinds ik de energiebesparingstand (op de Humax) heb uitgezet geen last er meer van gehad

Laatst gewijzigd door techno2; 14 juli 2009 om 10:12
techno2 is offline  
Oud 14 juli 2009, 06:28   #54
grunnsat
Senior Member
 
grunnsat's schermafbeelding
Standaard

Ik heb mijn 5050c aangesloten op een Yamaha receiver, en de receiver is weer aangesloten op een Sharp TV. Ik gebruik een Logitech 785 om alles te bedienen. Als ik de hele keten opstart terwijl de Humax nog ingesteld staat op een HD kanaal, dan krijg ik consequent een groen flikkerend beeld (ik zie wel de uitzending). Bij een SD kanaal treedt dit probleem niet op. De enige methode om het te verhelpen is de Humax opnieuw starten met een SD kanaal geselecteerd.
grunnsat is offline  
Oud 14 juli 2009, 09:20   #55
Ziggo Support DTV
Ziggo Medewerker
 
Ziggo Support DTV's schermafbeelding
Standaard

Zijn bepaalde toestellen, waaronder Loewe, Sharp die problemen geven met het groene beeld.
Volgorde maakt dan wel wat uit hoe je app. inschakeld.
Eerst de 5050 dan de tv.
Ziggo Support DTV is offline  
Oud 14 juli 2009, 09:24   #56
Ad58
Senior Member
 
Ad58's schermafbeelding
Standaard

Sinds ik mijn 5050 als eerste inschakel, heb ik het groene beeld niet meer gezien! (gedurende 2 maanden)
Ad58 is offline  
Oud 18 juli 2009, 12:32   #57
roxy
Junior Member
 
roxy's schermafbeelding
Standaard groen beeld

Hallo

Ik heb dat probleem met dat groene beeld ook al meerdere keren gehad.
Ik heb hier een oplossing voor gevonden,sluit de ontvanger aan met een[ component kabel ] , en het probleem is weg.
Er veranderd verder niets aan de kwaliteid van het beeld.
Kijk hier voor in de gebruiksaanwijzing van de ontvanger
Het probleem zit blijkbaar in de hdmi technologie, meschien met een update dat het opgelost is,maar dat blijkt een behoorlijk getouwtrek van humax of van het merk van je tv toestel.

Veel sucses Roxy.
roxy is offline  
Oud 18 juli 2009, 19:07   #58
ardegraaff
Junior Member
 
ardegraaff's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roxy Bekijk bericht
Hallo

Ik heb dat probleem met dat groene beeld ook al meerdere keren gehad.
Ik heb hier een oplossing voor gevonden,sluit de ontvanger aan met een[ component kabel ] , en het probleem is weg.
Er veranderd verder niets aan de kwaliteid van het beeld.
Kijk hier voor in de gebruiksaanwijzing van de ontvanger
Het probleem zit blijkbaar in de hdmi technologie, meschien met een update dat het opgelost is,maar dat blijkt een behoorlijk getouwtrek van humax of van het merk van je tv toestel.

Veel sucses Roxy.
Dat doe ik toch maar niet (ik heb het probleem sowieso niet, maar toch) want de kwaliteit is bij mij met een componentenkabel echt een heel stuk minder dan met HDMI.
De handleiding zegt dat trouwens ook in hoofdstuk 2.1 op blz. 15:
De HDMI-verbinding is een speciale interface die voor de hoogste beeldkwaliteit zorgt
ardegraaff is offline  
Oud 18 juli 2009, 22:47   #59
roxy
Junior Member
 
roxy's schermafbeelding
Standaard groen beeld

Ik wil hier even op reageren.
Als je het probleem niet hebt , zou ik het gewoon bij de hdmi houden.
Maar het beeld is hier niet merkbaar slechter ik kan schakelen van hdmi naar
component maar zie geen verschil,opmerking component aansluiting is ook geschikt voor een digitale tv.
Als je regelmatig met dit groene scherm zit moet je wat,dan is dit de beste oplossing,want humax kan je niet helpen, want daar ligt namelijk het probleem.
Humax geeft het tv toestel de schuld,maar er zijn tigtalle toestellen die dit beeld laten zien dus dit lijkt mij niet.
Als je de humax 5050c reset is het groene beeld weg,maar daar kun je niet mee aan de gang blijven.
Het is afwachten of humax hier wat aan gaat doen.

gr roxy.
roxy is offline  
Oud 19 juli 2009, 11:45   #60
msetten
Junior Member
 
msetten's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggo Webteam DTV Bekijk bericht
Zijn bepaalde toestellen, waaronder Loewe, Sharp die problemen geven met het groene beeld.
Volgorde maakt dan wel wat uit hoe je app. inschakeld.
Eerst de 5050 dan de tv.
Ik heb eerlijk gezegd de omgekeerde ervaring met mijn Sharp TV. Als ik zorg dat de TV aanstaat voordat ik de Humax aanzet, dan krijg ik geen groen beeld. Andersom wel.
msetten is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl