Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
  #11  
Oud 21 september 2009, 11:23
Frank-NL's schermafbeelding
Frank-NL Frank-NL is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2008
Locatie: Leiden / Casema
Berichten: 246
Standaard

Deze vraag is al heel vaak gesteld, blijkbaar vindt Film1 het niet de moeite om elke film in 5.1 uit te zenden. Ziggo plugt alleen hun signaal door dus je moet echt bij Film1 zijn om je beklag te doen.

Volgens Film1 zijn gewoon niet alle films in 5.1 beschikbaar:

Vraag

Worden de films uitgezonden in Dolby geluidskwaliteit?
Antwoord

Indien een film beschikkking heeft over Dolby 5.1, dan zal dit ook als zodanig worden uitgezonden. Voorlopig is nog niet het volledige programma aanbod in deze kwaliteit beschikbaar, maar op den duur streven we er uiteraard naar om alle onze uitzendingen in optimale geluidskwaliteit te kunnen brengen.

http://www.film1.nl/film1sport1/faq....stion&fq_id=25
  #12  
Oud 21 september 2009, 13:11
crapz0rs's schermafbeelding
crapz0rs crapz0rs is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: Enschede @home
Ziggo Internet: Ai1 Extra, 120/10 Mbit/s, Ubee EVM 3200, Linksys WRT610N
DTV: Panasonic TX-P50V20, Humax IRHD-5000C, Denon AVR-1610
Berichten: 839
Standaard

Volgens mij is het gewoon een kwestie van het aantal euros dat ze extra moeten betalen aan de filmmaatschappij voor DD5.1.
  #13  
Oud 28 september 2009, 16:58
maceddy's schermafbeelding
maceddy
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Sja, dat heb ik met alle zenders....

Neem aan dat bijv SBS6 ook het bronmateriaal in 5.1 krijgt aangeleverd.. Veredelde DVD? Waarom zetten ze dat dan niet gewoon zo door naar de kabelmaatschappijen? Waar ligt dat aan?

De Duitsers kunnen het toch ook ? (Pro7, Kabel1, Sat.1 en zelfs ARD/ZDF)
  #14  
Oud 28 september 2009, 17:33
Dutchman01's schermafbeelding
Dutchman01 Dutchman01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2007
Locatie: Oud Multikabel gebied
Ziggo Internet: Connect Max - Technicolor TC7210 / Asus Router
DTV: CI+ in TV
Berichten: 208
Standaard

Ik wacht daar al een lange tijd op DD5.1

Maar het zal wel lang duren voor het standaard wordt net als dat zo vreeselijk lang duurde met breedbeeld.

schandalig eigenlijk.
  #15  
Oud 28 september 2009, 18:49
crapz0rs's schermafbeelding
crapz0rs crapz0rs is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2008
Locatie: Enschede @home
Ziggo Internet: Ai1 Extra, 120/10 Mbit/s, Ubee EVM 3200, Linksys WRT610N
DTV: Panasonic TX-P50V20, Humax IRHD-5000C, Denon AVR-1610
Berichten: 839
Standaard

Ben ook genieuwd waarom de commercielen geen DD5.1 mee sturen via digitale TV.
Zij zenden toch veel materiaal uit, wat in 5.1 te krijgen is.
Zou het luiigheid zijn, geld/rechten, of ze krijgen het pre-mastered met pcm 2.0 aangeleverd van een distributeur.

ik gok het laatste.
Lijkt me niet dat elke TV zender die een film/serie uitzendt, een master krijgt, en zelf PAL conversie doet qua beeld/geluid.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:39.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl