Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie

Mededelingen

Ziggo Vaste Telefonie Discussies en vragen over Ziggo Vaste Telefonie, nieuwe diensten, tarieven e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 11 maart 2009, 10:46   #1
babs
Junior Member
 
babs's schermafbeelding
Question converteerblokje van FSK naar DTMF

sinds ziggo de telefoonlijn heeft aangepast heb ik geen nummerweergave meer
heb gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat ik een converteerblokje van FSK naar DTMS nodig heb doordat ik al een ouder telefoontoestel heb
ik heb een chicago 330S van de kpntelecom
nu ben ik bij de primafoon geweest maar zij kunnen mij hier niet aan helpen
hoe kom ik nu toch aan zo'n blokje en wat kost dit?
eigenlijk vind ik dat dit door ziggo betaald moet worden
ik ben de dupe van hun aanpassingen
babs is offline  
Oud 11 maart 2009, 10:53   #2
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door babs Bekijk bericht
sinds ziggo de telefoonlijn heeft aangepast heb ik geen nummerweergave meer
heb gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat ik een converteerblokje van FSK naar DTMS nodig heb doordat ik al een ouder telefoontoestel heb
ik heb een chicago 330S van de kpntelecom
nu ben ik bij de primafoon geweest maar zij kunnen mij hier niet aan helpen
hoe kom ik nu toch aan zo'n blokje en wat kost dit?
eigenlijk vind ik dat dit door ziggo betaald moet worden
ik ben de dupe van hun aanpassingen
Primafoon is ook KPN, dus die zullen wel geen producten hebben die nodig zijn om hun nummerweergavesignaal (DTMF - KPN) om te zetten naar FSK wat bij Ziggo geldt. Of heeft een bepaalt deel nog DTMF bij Casema? Maar goed, boeit ook niet. Maar is Ziggo dan verantwoordelijk voor de kosten van dat blokje? Trouwens, KPN telefoons worden afgeraden omdat deze juist als enige in Nederland gebruik maken van DTMF (Amerikaanse standaard). Kan je net zo goed bij de BCC bijvoorbeeld een nieuwe telefoon halen voor €35,-. Ben je gelijk van het gezeur af.
Ed is offline  
Oud 11 maart 2009, 12:36   #3
mseegers
Senior Member
 
mseegers's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door babs Bekijk bericht
hoe kom ik nu toch aan zo'n blokje en wat kost dit?
Hier te koop voor 25 euro.
mseegers is offline  
Oud 14 maart 2009, 13:50   #5
jjhollenberg
Junior Member
 
jjhollenberg's schermafbeelding
Standaard nummerherkenning

Ik heb al een tijdje geen nummerherkenning meer.
Volgens ziggo klantenservice per telefoon kan je bij vodafone een kastje kopen voor 5 euro en dan doet nummermelding het weer.
Maar bij vodafone weten ze van niets.
Kan iemand hier mij iets over vertellen?
Jan hollenberg
jjhollenberg is offline  
Oud 14 maart 2009, 14:03   #6
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Hoort hier. In dit forumdeel alleen storingen in het Casema en Multikabelgebied betreffende Digitale TV. Trouwens... als je telefonie van Ziggo hebt, wat doe je dan bij Vodafone (mobiel)?
Ed is offline  
Oud 14 maart 2009, 15:09   #7
mennomulder
Senior Member
 
mennomulder's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jjhollenberg Bekijk bericht
Ik heb al een tijdje geen nummerherkenning meer.
Volgens ziggo klantenservice per telefoon kan je bij vodafone een kastje kopen voor 5 euro en dan doet nummermelding het weer.
Maar bij vodafone weten ze van niets.
Kan iemand hier mij iets over vertellen?
Jan hollenberg
Even verder kijken dan je neus lang is !
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=16698
__________________
De bearenburch is myn sjirurg
http://www.youtube.com/watch?v=dul7HPrnue0

Grouten oet Grunnen
mennomulder is offline  
Oud 14 maart 2009, 22:45   #8
piotje
Ziggo Monteur
 
piotje's schermafbeelding
Standaard

je moet eigenlijk geld aan kpn vragen,
deze zijn de enige die een afwijkend systeem gebruiken ( dtmf)
elke andere provider gebruikt fsk
piotje is offline  
Oud 15 maart 2009, 13:31   #9
babs
Junior Member
 
babs's schermafbeelding
Standaard converteerkabel

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Even googlen en je vind hem ook voor minder...
via google gevonden voor €25,00 bij telec alleen betaal je hier verzendkosten van €8,50 waardoor je alsnog duurder uit bent
kan ik ziggo verantwoordelijk stellen voor de gemaakte kosten?
ik ben absoluut niet van plan om een nieuwe telefoon aan te schaffen wat ziggo ook aanraad
de huidige telefoon kpn chicago 330S werkt namelijk nog prima en heeft tot voor kort altijd nummerweergave ondersteund ik was hiervoor bij casema en had daar ook digitale telefonie
babs is offline  
Oud 15 maart 2009, 15:47   #10
Saywhat
Senior Member
 
Saywhat's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
kan ik ziggo verantwoordelijk stellen voor de gemaakte kosten?
Gaat je nooit lukken, je hebt immers zelf een toestel die gebruik maakt van een verouderde techniek... DTMF is inmiddels een beetje antiek aan het raken dat kan je Ziggo niet kwalijk nemen...
Saywhat is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Telefonie > Ziggo Vaste Telefonie




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl