Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Bekijk resultaten enquête: Vind jij deze Bug&Wishlist nuttig?
ja 428 93,04%
nee 14 3,04%
Geen mening 18 3,91%
Aantal stemmers: 460. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 17 september 2009, 19:20   #991
ton250
Senior Member
 
ton250's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNT Bekijk bericht
Ik heb wellicht nog een puntje...

Analoog TV kijken met de Humax uit/standby.

Zie:

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...806#post203806

TNT
Dat is al mogelijk door niet de 'deep standby' te kiezen. Dat gebruikt wel meer energie, maar dat is logisch; het signaal gaat dan tenslotte door een versterker.

Ton
ton250 is offline  
Oud 17 september 2009, 21:12   #992
Harm10
Member
 
Harm10's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaool Bekijk bericht
Is geen bug en als wish zie ik hem niet zo zitten.
Ik kijk sowieso al nooit via de tuner van mijn televisie.
Gisteren via Humax naar NL3 HD voetbal gekeken. Niet om aan te zien! Blokjes en verschuivingen....... via analoog ogenschijnlijk normaal beeld! Ook Teletekst is stukken sneller op het analoge beeld en je kunt gebruik maken van het geheugen van je TV......... dus helemaal onzin is het niet!
Harm10 is offline  
Oud 17 september 2009, 21:20   #993
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Gisteren via Humax naar NL3 HD voetbal gekeken. Niet om aan te zien! Blokjes en verschuivingen....... via analoog ogenschijnlijk normaal beeld! Ook Teletekst is stukken sneller op het analoge beeld en je kunt gebruik maken van het geheugen van je TV......... dus helemaal onzin is het niet!
Eigen bekabeling, vwb DTV, niet ok?

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is offline  
Oud 18 september 2009, 20:35   #994
Harm10
Member
 
Harm10's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Eigen bekabeling, vwb DTV, niet ok?

Gert.
Niks mis met de bekabeling hoor! Normaliter is het beeld op NL3 HD gewoon goed. Ik denk dat het aan de straalverbinding (in dit geval Griekenland) lag......
Dan is het toch altijd handig dat je naar analoog kan terugschakelen, dat was/is mijn boodschap!
Harm10 is offline  
Oud 18 september 2009, 20:42   #995
TheGrouch
Senior Member
 
TheGrouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Niks mis met de bekabeling hoor! Normaliter is het beeld op NL3 HD gewoon goed. Ik denk dat het aan de straalverbinding (in dit geval Griekenland) lag......
Dan is het toch altijd handig dat je naar analoog kan terugschakelen, dat was/is mijn boodschap!
Is kanaal 73 (ned 3 SD) dan niet een 'logischer' alternatief?
__________________
RTFM, Google or Search
TheGrouch is offline  
Oud 18 september 2009, 20:47   #996
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Harm10 Bekijk bericht
Niks mis met de bekabeling hoor! Normaliter is het beeld op NL3 HD gewoon goed. Ik denk dat het aan de straalverbinding (in dit geval Griekenland) lag......
Dan is het toch altijd handig dat je naar analoog kan terugschakelen, dat was/is mijn boodschap!
Waarschijnlijk was de voetbal-blokker aktief?

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is offline  
Oud 18 september 2009, 21:21   #997
Barlin
Member
 
Barlin's schermafbeelding
Standaard

Ik denk dat ik nog een bug heb gevonden die niet is gedocumenteerd (als ik dat juist heb).

Als je twee opnames achter elkaar opneemt (zelfde zender) via de EPG en er is standaard ingesteld dat de opnametijd moet worden verlengd aan het begin en het einde mislukt de tweede opname omdat die overlapt met de eerste.

Iemand anders die eenzelfde ervaring heeft?

Barlin
Barlin is offline  
Oud 18 september 2009, 21:44   #998
RunningArchie
Member
 
RunningArchie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barlin Bekijk bericht
Ik denk dat ik nog een bug heb gevonden die niet is gedocumenteerd (als ik dat juist heb).

Als je twee opnames achter elkaar opneemt (zelfde zender) via de EPG en er is standaard ingesteld dat de opnametijd moet worden verlengd aan het begin en het einde mislukt de tweede opname omdat die overlapt met de eerste.

Iemand anders die eenzelfde ervaring heeft?

Barlin
Ik heb andere ervaring hiermee.
Volgens mij stonden ze er beide op, met voor en na-loop.
Zat je wellicht zelf ook nog te kijken? Dan zijn beide ontvangers bezet.
(en daar lette ik op omdat er al eens over geschreven is in het Forum)
Als je dan vraagt: 'waar in het forum'. Helaas, het is wat te veel geworden om allemaal weer door te lezen en ik zou niet weten welke key-words ik moest gebruiken om een zoekactie te proberen.
__________________
De invoering van b r e e d beeldtelevisie vergroot de acceptatie van o v e r g e w i c h t
RunningArchie is offline  
Oud 18 september 2009, 22:16   #999
Sjaool
Senior Member
 
Sjaool's schermafbeelding
Standaard

^Ik heb hier nog geen problemen mee gehad.
Het zou inderdaad wel handig zijn als de ontvanger dit automatisch zou detecteren en daarbij de aanvang/uitlooptijd op aan zou passen.

Ik programmeer het programma meestal zo dat ik ze aaneengesloten opneem.
Skippen gaat namelijk lekker snel op de Humax.
Sjaool is offline  
Oud 18 september 2009, 22:39   #1000
Harm10
Member
 
Harm10's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Waarschijnlijk was de voetbal-blokker aktief?

Gert.
Het was een waarschuwing van hogerhand......
Er was nl. geen bal aan!

En ja kanaal 73 kan ook maar knopje 3 op de afstandsbediening is zoveel makkelijker......
Harm10 is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl