Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 8 oktober 2009, 11:27   #431
Tommie33
Senior Member
 
Tommie33's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paultje Bekijk bericht
Dank voor je duidelijke bericht. Toch heb ik nog een vraagje.... kan ik nu na het updaten van de FW een CI+ module aanschaffen?

Tnx
Zal je toch echt even het typenummer van je tv moeten geven. HEt zal misschien best ergens staan maar ik ga geen 40 pagina's door zoeken.
Tommie33 is offline  
Oud 8 oktober 2009, 13:26   #432
dommel
Junior Member
 
dommel's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paultje Bekijk bericht
Dank voor je duidelijke bericht. Toch heb ik nog een vraagje.... kan ik nu na het updaten van de FW een CI+ module aanschaffen?

Tnx
Ik heb hetzelfde toestel en met de 'oude' firmware werkte deze ook al. Mogelijk dat er een verschil in weeknummer oid zit.

Maar wil je het volgende controleren: is er een autenticatie geweest die succesvol is doorlopen. Er moet een optie in het menu zijn voor de irdeto module.

Is de autenticatie niet doorlopen dan kan de CAM kaart er verkeerd om in zitten. Kwestie van omdraaien.

Ook staat er een fout in de handleiding. De smartcard moet andersom geplaatst worden met de chip naar de kant van de muur.

Wil je voor de zekerheid nog de laatste firmware erop zetten: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software

pak deze uit en zet het .upg bestand op een usb stick. Zet het toestel uit, plaats de usb stick en de update wordt doorlopen. Na de update moeten de 5 stappen van de autenticatie doorlopen worden.
dommel is offline  
Oud 8 oktober 2009, 15:31   #433
mapel
Member
 
mapel's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tinuzje Bekijk bericht
Hoewel ik blij voor je ben dat je beeld hebt, gruw ik ervan dat je zelf aan het klussen bent gegaan!!!
Je hebt garantie op zo'n ding, laat de winkel lekker de boel op lossen!
Nu mis je 1 pennetje en degene die je zelf terug gebogen hebt zijn misschien wel beschadigd!!!!
Zo'n duur apparaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik denk dat ik geen andere optie had omdat de winkel(lees philips) het verkeerd plaatsen van een cam-module niet als garantie zou hebben gezien.Van de andere kant is er ook wel wat op te zeggen dat het in de praktijk mogelijk is om de cam-module verkeerd te plaatsen met alle gevolgen vandien.
Anyway, het werkt nu en de cam-module hoeft er principe nooit meer uit.
__________________
32PFL8404/CI+ Cam
mapel is offline  
Oud 8 oktober 2009, 15:35   #434
Tom-
Senior Member
 
Tom-'s schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tinuzje Bekijk bericht
Hoewel ik blij voor je ben dat je beeld hebt, gruw ik ervan dat je zelf aan het klussen bent gegaan!!!
Je hebt garantie op zo'n ding, laat de winkel lekker de boel op lossen!
Nu mis je 1 pennetje en degene die je zelf terug gebogen hebt zijn misschien wel beschadigd!!!!
Zo'n duur apparaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Als je 'm zelf beschadigt heb je geen recht meer op garantie hoor. Niettemin heeft Ziggo in de handleiding aangegeven dat de module er verkeerd in moet, dus wellicht zou je Ziggo aansprakelijk kunnen stellen. Toegeven zullen ze niet doen, dus dat gaat je veel tijd kosten.

Zelf terugbuigen is dus inderdaad de beste oplossing.
Tom- is offline  
Oud 8 oktober 2009, 20:07   #435
Paultje
Junior Member
 
Paultje's schermafbeelding
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tommie33 Bekijk bericht
Zal je toch echt even het typenummer van je tv moeten geven. HEt zal misschien best ergens staan maar ik ga geen 40 pagina's door zoeken.
Ik heb een Philips 37PFL8404H/12

Tnx

Paultje is offline  
Oud 8 oktober 2009, 21:03   #436
wehoo
Member
 
wehoo's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Paultje Bekijk bericht
Ik heb een Philips 37PFL8404H/12

Tnx

Zelfde tv. Werkte voorheen al met de ziggoCAM. Maar dat is afhankelijk van productienummer en productieland. Na update met nieuwste firmware, zie Philipssite (support), werkt de ziggoCAM, met de bekende nadelen.
(o.a. teletekst).
wehoo is offline  
Oud 9 oktober 2009, 01:46   #437
fletcher
Junior Member
 
fletcher's schermafbeelding
Standaard

Ik kwam er vorige week achter dat er in mijn Philips 42PFL8404 ook een CI+ slot zit, dus ik Maandag naar de winkel en heb een module gekocht.

Ik moest eerst de TV met nieuwe software updaten en daarna de module met smartcard in de TV plaatsen, heb de zenders opnieuw geïnstalleerd en heb nu alles digitaal en een paar HD zenders dat werkt perfect
maar of ik ook nog iets opnemen kan weet ik niet
fletcher is offline  
Oud 9 oktober 2009, 11:25   #438
Tinuzje
Junior Member
 
Tinuzje's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fletcher Bekijk bericht
Ik kwam er vorige week achter dat er in mijn Philips 42PFL8404 ook een CI+ slot zit, dus ik Maandag naar de winkel en heb een module gekocht.

Ik moest eerst de TV met nieuwe software updaten en daarna de module met smartcard in de TV plaatsen, heb de zenders opnieuw geïnstalleerd en heb nu alles digitaal en een paar HD zenders dat werkt perfect
maar of ik ook nog iets opnemen kan weet ik niet
Waarom zou dat niet meer kunnen?
Of heb je je digitale decoder die voor je opnameapparaat staat verwijderd?
dan neem je analoog op nu.
Tinuzje is offline  
Oud 10 oktober 2009, 13:46   #439
Vadinho
Junior Member
 
Vadinho's schermafbeelding
Standaard

wanneer kunnen we de certificering verwachten? (32pfl8404H)
Vadinho is offline  
Oud 11 oktober 2009, 03:19   #440
fletcher
Junior Member
 
fletcher's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tinuzje Bekijk bericht
Waarom zou dat niet meer kunnen?
Of heb je je digitale decoder die voor je opnameapparaat staat verwijderd?
dan neem je analoog op nu.
Mijn digitale decoder zit nu in mijn TV (ingebouwde Irdetor kabelontvanger) en als ik mijn opnameapparaat aansluit op mijn TV dan kan ik niets meer opnemen

Nu staat mijn HDD recorder boven met digitale decoder en neem ik mijn programma's daar op



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schizo007nl Bekijk bericht
Dat is niet mogelijk, CI+ is gemaakt om kopieren etc tegen te gaan!

(...)
(...) Mod-edit: Het is (in dit geval) onnodig om een compleet bericht (zeker van deze grootte) te quoten.

Laatst gewijzigd door mod-5; 11 oktober 2009 om 23:03 Reden: Quote ingekort
fletcher is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl