Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 26 september 2009, 00:11   #341
Zumo
Junior Member
 
Zumo's schermafbeelding
Standaard ci+

Veronica, Net 5 en RTL 8 doen het weer. Mijn TV-leverancier had mij een lijstje gegeven welke stappen ik precies moet nemen bij de installatie van de CI+module. Daar stond ook bij dat je de Modus Signaalsnelheid op Handmatig moest zetten en vervolgens de signaalsnelheid op 6.875 (er stond 6.900) en dan OK. Dat was ik vergeten. Waarom dat moest weet ik niet. Nadat ik dat gedaan had en de TV een minuutje uitgezet en vervolgens weer aan deden alle kanalen het.
Zumo is offline  
Oud 26 september 2009, 11:27   #342
Mark69
Member
 
Mark69's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tinuzje Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem als iemand een paar pagina's geleden: de CAM werkt, alleen soms springen de kanalen op zwart behalve Ned 1 en moet ik de tv uit en weer aan doen. vaaaaag!!!!! hebben meer mensen hier last van?????
Dit lijkt op een probleem dat een bekend had met Alphacrypt. Komt het signaal wel sterk genoeg over om alle coederingsupdates te ontvangen van Ziggo? Indien de kabel lengte te lang is gaat het signaal verzwakken.
Dit is overigens goed op te losse, maar signaalsterkte is een factor.
Mark69 is offline  
Oud 26 september 2009, 11:42   #343
keysersoze0909
Junior Member
 
keysersoze0909's schermafbeelding
Standaard

ik kom steeds verder; nu gaat de 32pfl8404 verder met authenticating na stap 1 van 5 maar geeft dan de melding; e30- 4 service is currently scrambled.



keysersoze0909 is offline  
Oud 26 september 2009, 13:17   #344
kasteleman
Junior Member
 
kasteleman's schermafbeelding
Standaard

Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de module besteld bij modern.nl Vandaag binnen gekregen. Voordat ik de cam erin stopte heb ik eerst de zenders opnieuw geinstalleerd. En jawel hoor, met de nieuwe firmware krijg ik nu Ned1 HD t/m Ned3 HD op zender 1 t/m 3 ipv eerst op nummer 71. Nummer 71 is nu NED1. Toen snel de cam erin gestopt met de smartcard andersom dan in de handleiding erin (eerst even mijn oude geactiveerde kaart gebruikt) en (ongelooofelijk maar waar) in nog geen minuut tijd de 5 stappen doorlopen. Geweldig gewoon. Heb nu dig. tv. Wel geen signaal op NED1 HD. Hoe zit dat? Zenden deze maar op bepaalde tijden uit? Oh ja, nog ff wat extra info: TV is een 37 inch 9604 gemaakt in frankrijk (QG) en geproduceerd in week 22
kasteleman is offline  
Oud 26 september 2009, 16:06   #345
kasteleman
Junior Member
 
kasteleman's schermafbeelding
Standaard

Update'tje:
NED1 t/m 3 krig ik geen signaal op HD
Dus ik maar doorzappen naar andere zenders. Wat blijkt: Film 1 in HD te kijken. Discovery in HD te kijken...
Dus ik kan alle HD zenders bekijken, behalve NED1 t/m 3. Iemand een verklaring hiervoor???
kasteleman is offline  
Oud 26 september 2009, 16:56   #346
john61
Senior Member
 
john61's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kasteleman Bekijk bericht
Update'tje:
NED1 t/m 3 krig ik geen signaal op HD
Dus ik maar doorzappen naar andere zenders. Wat blijkt: Film 1 in HD te kijken. Discovery in HD te kijken...
Dus ik kan alle HD zenders bekijken, behalve NED1 t/m 3. Iemand een verklaring hiervoor???
je schrijft eerst dat je nd 1t/m 3 hd hebt ?

toen ik alles op de 8404 geinstalleerd had ,zat bij mij ook hd1 t/m 3 op kannaal 71 72 73 .ik heb deze zenders toen verplaaatst naar prog 1 t/m 3
john61 is offline  
Oud 26 september 2009, 17:06   #347
mailer
Junior Member
 
mailer's schermafbeelding
Standaard

Ik zag na de zender installatie ned 1,2,3 ook niet in hd tot ik alle zender die ik in mijn pakket het ging organiseren en toen zag ik de hd versies ergens anders staan tussen de kannaal nr's 200 en 500 ergens geloof ik.

Alle HD zenders die je nu kunt kijken is ter intro en om je lekker te maken om je pakket uit te breiden binnen een paar dagen heb je alleen nog waar je voor betaald
mailer is offline  
Oud 26 september 2009, 19:36   #348
Rowwan
Senior Member
 
Rowwan's schermafbeelding
Standaard Geen signaal op 1,2,3 HD

Kasteleman, ik had na instllatie dezelfde problemen als die jij beschrijft. Hierover loop volgens mij al een topic http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=18807.

Er wordt hier hier gesproken oven slechte bekabeling (probeer hem eens direct aan te sluiten in de meterkast.) Bij mij was de oorzaak een versterker met een te hoge versterking...)
Rowwan is offline  
Oud 26 september 2009, 21:40   #349
berkie
Junior Member
 
berkie's schermafbeelding
Standaard pfl 9604

ben al de hele week druk in de weer geweest om het zaakje werkend te krijgen, niets dus. Heb net de laatste versie geinstalleerd vanaf de PH site ( versie 000.026.058.005) en deze werke meteen. Enkele zenders zijn nog geblockt, maar misschien na auto update morgen 06.00 uur, maar kan ook bij Ziggo zitten. In grote lijnen ziet het er goed uit.
berkie is offline  
Oud 26 september 2009, 22:07   #350
kasteleman
Junior Member
 
kasteleman's schermafbeelding
Standaard

Heb inderdaad een versterker ertussen. Deze kort ff ertussen uitgehaald. Zonder resultaat. Of moet ik dan ook weer de zenders opnieuw laten installeren? Trouwens inderdaad alleen teletekst op nederland 1. Jammer, maar dat gaat vast wel goed komen. EPG gaat goed (nog niet geprobeerd boven de 50) en het zappen gaat ook goed. Ben zekers tevreden over de snelheid. Vind trouwens dat de tv iha sneller op de menu's reageert sind de nieuwe firmware

[update]
Niet te geloven. Combinatie van versterker en kabel... Had direct verbonden. Geen resultaat. Direct verbonden met andere kabel... Werkt perfect Toen de versterker er weer tussen... helaas. Weer geen signaal. Weet iemand welke versterker ik kan gebruiken. heb dus een andere nodig. Heb nu zo een van de klusmarkt... Rowwan: Welke versterker heb jij in gebruik???

Laatst gewijzigd door kasteleman; 26 september 2009 om 22:44
kasteleman is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl