Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #231  
Oud 8 september 2009, 10:19
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

je zou kunnen kijken of je kabel tussen je router switch wel goed is. Verder zou ik moet kijken wat voor switch het is. Maar gaat effe lastig met de telefoon.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #232  
Oud 8 september 2009, 13:45
Henk56's schermafbeelding
Henk56 Henk56 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 april 2009
Locatie: Kampen / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Pan.TU-DC40RD,Humax IR Fox C, 2x Humax iHDR5050-C, Ph.LCD-32PFL9613/H
Berichten: 161
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maradona10 Bekijk bericht
.........................................
SWITCH (Linksys SD2008)
LAN1 -> ROUTER
LAN2 -> PC1
LAN3 -> Synology 209+ NAS

Resultaat 100, Full duplex, mtu 1500 (100Mbit).

Ligt het dan aan de switch of iets anders? De switch is een Gigabit switch.
Misschien?
Lees dit artikel eens even;
http://tweakers.net/productreview/13...it-switch.html
  #233  
Oud 8 september 2009, 13:57
Maradona10's schermafbeelding
Maradona10 Maradona10 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Maastricht / @home
DTV: Humax 5050c | Humax 9200c
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk56 Bekijk bericht
Misschien?
Lees dit artikel eens even;
http://tweakers.net/productreview/13...it-switch.html

Dankje, maar ik had dat al een keer ergens gelezen.

Ik heb 'helaas' v3.0. Dat zou het probleem in versies dus niet kunnen zijn. Was het maar zo.

@TRaSH: ik ga het eens zo testen: PC -> Switch -> NAS. Zonder andere aansluitingen.
  #234  
Oud 8 september 2009, 20:21
Maradona10's schermafbeelding
Maradona10 Maradona10 is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Maastricht / @home
DTV: Humax 5050c | Humax 9200c
Berichten: 76
Standaard

Het is al opgelost. Het schijnt dus dat net de port waar de NAS in zat kapot is en niet meer dan 100mbps doorgaf. Alle andere poorten doen wel nog 1000mbps. Met testen ben ik denk ik per ongeluk vergeten die poort over te slaan.
  #235  
Oud 11 september 2009, 11:48
Horcus's schermafbeelding
Horcus Horcus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 september 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 12
Standaard

Hi all,

sinds gister heb ik de 320n in huis, omdat ik niet mijn volledige snelheid behaalde nl. 4.75MB/s ipv 5.5MB/s heb ik de nieuwe US firmware erop gezet 1.0.0.3. Maar nu wordt ik steeds van Draadloos afgegooid en valt het internet weg. KLeine reset (stekker erin eruit) werkt weer maar is toch irritant. UPnP staat uit. Nat staat aan. Iemand een idee? Heb het forum doorzocht maar komt verder niets tegen
  #236  
Oud 12 september 2009, 16:49
HetBiggie's schermafbeelding
HetBiggie HetBiggie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2009
Locatie: Tilburg / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200 / Linksys WRT320N
DTV: Humax iHDR5050c / Samsung DCB-B270R
Berichten: 10
Standaard

Da's inderdaad vervelend. Heb je na de firmware update toevallig al een keer gereset naar fabrieksinstellingen en vervolgens alles opnieuw ingesteld?
UPnP staat bij mij trouwens aan. Zou onder de nieuwe firmware geen probleem meer moeten zijn. Maar denk niet dat dat jouw disconnects verklaart.
  #237  
Oud 14 september 2009, 22:04
boswerger's schermafbeelding
boswerger boswerger is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Hengelo
Berichten: 1
Standaard WRT160N van Lynksis

Ik kan geen Verbinding krijgen met het draadloosnetwerk via XBOX LIve.
Heb zelf een router type WRT160N van Lynksis.

Geeft de tekst Your DNS server can't resolve the X box live server names.

ther mayed be a problem with the routing table, used to found Xbox live.

Wie kan mij hierbij helpen.

Met vriendelijke groet.
R.Boswerger
  #238  
Oud 20 september 2009, 19:29
Trunks81's schermafbeelding
Trunks81 Trunks81 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Den Bosch / @Sloom
DTV: Cisco 8455
Berichten: 9
Standaard

Had gisteren de WRT610N gekocht omdat ik dacht dat deze sneller zou zijn als mijn oude Router WRT350N, Wat blijkt nu mijn 350 is gewoon veel sneller als de nieuwe 610 heb dus ook besloten dat ik hem ga terug brengen en dan maar eentje koop die echt sneller is WNDR3700 goedkoper als de 610 ook nog.
Mocht er nog iemand interesse hebben heb de wrt350 met wpc300 te koop.
  #239  
Oud 21 september 2009, 20:27
bassline's schermafbeelding
bassline bassline is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 september 2009
Locatie: Oss/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra/Arris TM702A/B
DTV: HUMAX IR-FOX C
Berichten: 2
Standaard Netgear WNDR3700 goede recenties

check links:
http://www.smallnetbuilder.com/compo...ss/Itemid,200/
http://www.smallnetbuilder.com/compo...rt/Itemid,189/

Ik ben nu ook aan het checken welke wireless router het beste is voor mijn Ziggo 3 in 1 Extra en in de toekomst.(snelheidsverhogingen)
Installatiedatum vrijdag 9-10-2009 dus zo'n kleine 3wkn.
Mijn keuze wordt denk ik de Netgear WNDR3700!
Maar als jij ook voor de Netgear WNDR3700 gaat laat me aub ffe weten wat jouw bevindingen zijn.
  #240  
Oud 22 september 2009, 10:15
mseegers's schermafbeelding
mseegers mseegers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 april 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1, Arris
DTV: Sony Bravia + Alphacrypt
Berichten: 112
Standaard

Ik heb een WNDR3700. Hij draait nu vanaf het begin af aan probleemloos (maar ik heb hem pas een paar dagen).
Draadloos haal ik (meestal) de maximale snelheid, ongeveer 48/4.8.

Installeren ging probleemloos, maar dat geldt voor de meeste routers.

Leuke optie is de mogelijkheid om een apart gastnetwerk in te stellen. Ik mis alleen wel de mogelijkheid om de bandbreedte van dat netwerk te knijpen.

Ik ben dik tevreden met deze router en verwacht dat ik voorlopig wel klaar ben voor de toekomst.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:33.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl