Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 20 juli 2009, 19:53
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HRJ Bekijk bericht
Ik lees op internet dat de Linksys wrt610n problemen heeft port forwarding. Wat is daar van waar ?
Ik zou het niet weten, ik doe niet aan port-forwarding, dus heb daar ook geen ervaringen mee.
  #122  
Oud 20 juli 2009, 20:01
stohr's schermafbeelding
stohr stohr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Berg en Terblijt - @Home
Ziggo Internet: A.I.1. Extra
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HRJ Bekijk bericht
Ik lees op internet dat de Linksys wrt610n problemen heeft port forwarding. Wat is daar van waar ?
Ik heb zelf ook de wrt610n en kan uit eigen ervaring zeggen dat ik geen problemen heb met port forwarding.
Ik heb voor een torrent programma een poort kunnen forwarden naar mijn pc.

Heb je meer informatie dat het niet zou werken in een bepaald geval? Dan wil ik dat wel even testen.
  #123  
Oud 20 juli 2009, 20:11
HRJ's schermafbeelding
HRJ HRJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 juli 2008
Locatie: Groningen @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax 5050/5200/CI+/HB
Berichten: 475
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stohr Bekijk bericht
Ik heb zelf ook de wrt610n en kan uit eigen ervaring zeggen dat ik geen problemen heb met port forwarding.
Ik heb voor een torrent programma een poort kunnen forwarden naar mijn pc.

Heb je meer informatie dat het niet zou werken in een bepaald geval? Dan wil ik dat wel even testen.
Deze gebruiker schrijft dat port forwarding niet mogelijk is:

http://www.hardware.info/nl-NL/userr...l2Nwnmxj/view/
  #124  
Oud 20 juli 2009, 20:21
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Hier geen last met de poortjes, maar dan ook Firmwareversie: 1.00.02 B10 in gebruik, en als ik kijk naar de datum van die review, het was toen erg warm en dat tesamen met intensief gebruik, sjah.
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
  #125  
Oud 20 juli 2009, 20:25
stohr's schermafbeelding
stohr stohr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Berg en Terblijt - @Home
Ziggo Internet: A.I.1. Extra
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HRJ Bekijk bericht
Deze gebruiker schrijft dat port forwarding niet mogelijk is:

http://www.hardware.info/nl-NL/userr...l2Nwnmxj/view/
Ik heb het even getest en het is inderdaad niet mogelijk. De schrijver van de review zegt dat het een Javascript fout is. Ik krijg echter de foutmelding "Overlap van poorten. Wijzig uw instelling". Terwijl ik volgens mij niks verkeerd heb ingevuld. Ook de standaard applicaties (SMTP, FTP, ...) die je kunt kiezen geven dezelfde foutmelding. Inderdaad niet zo netjes.

Als je hetzelfde poortnummer intern en extern kunt gebruiken kun je via de optie Doorsturen Poortbereik wel hetzelfde effect creëren, zoals ook aangeven in de review.
  #126  
Oud 20 juli 2009, 20:27
stohr's schermafbeelding
stohr stohr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Berg en Terblijt - @Home
Ziggo Internet: A.I.1. Extra
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Manolito Bekijk bericht
Hier geen last met de poortjes, maar dan ook Firmwareversie: 1.00.02 B10 in gebruik, en als ik kijk naar de datum van die review, het was toen erg warm en dat tesamen met intensief gebruik, sjah.
Ik heb dezelfde firmware versie, dus daar ligt het niet aan.
  #127  
Oud 20 juli 2009, 23:21
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Ah, oke, maar ik doelde meer op de warmte.
Hier in de huiskamer staat de router 'vlak' op een houten buro, met die warme dagen is de temperatuur hier tegen de 30 graden binnen.
Ik liet de router toen écht werken voor zijn geld, en kreeg wat foutjes.
Nadien de router wat 'vrij' gezet, wat de ventilatie ten goede kwam, en de fouten zijn verleden tijd.
Hij kan dus niet tegen extreme warmte
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
  #128  
Oud 20 juli 2009, 23:39
CypherZ's schermafbeelding
CypherZ CypherZ is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2009
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo All in One Plus
DTV: Cisco
Berichten: 37
Standaard

Net de WRT320N aangeschaft, alvast voordat de upgrade naar 50mbit komt.
Erg goede router moet ik zeggen.

WAN -> LAN 145mbit dus we kunnen even vooruit.
Snap alleen niet waarom ze dan gigabit routers heten ?
  #129  
Oud 21 juli 2009, 06:26
stohr's schermafbeelding
stohr stohr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: Berg en Terblijt - @Home
Ziggo Internet: A.I.1. Extra
DTV: Samsung DCB-9401R
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CypherZ Bekijk bericht
WAN -> LAN 145mbit dus we kunnen even vooruit.
Snap alleen niet waarom ze dan gigabit routers heten ?
De snelheid WAN -> LAN geeft aan wat de maximale snelheid is (wat de router betreft) voor het downloaden van internet. Op de router zelf heb je echter een 4-poorts switch zitten. Als je meerdere computers daarop hebt aangesloten en ze hebben ook een gigabit netwerkkaart, kun met gigabit snelheid bestanden uitwisselen tussen de computers.
  #130  
Oud 21 juli 2009, 11:48
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CypherZ Bekijk bericht
Net de WRT320N aangeschaft, alvast voordat de upgrade naar 50mbit komt.
Erg goede router moet ik zeggen.

WAN -> LAN 145mbit dus we kunnen even vooruit.
Snap alleen niet waarom ze dan gigabit routers heten ?
Omdat het wel een Gigabit WAN poort is en de LAN poorten zijn ook Gigabit. Intern zal je dus rond de 900Mbit/s kunnen halen bij overzetten van bestanden van de ene naar de andere PC.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:59.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl