Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 22 juni 2009, 13:08
Ilona1234's schermafbeelding
Ilona1234 Ilona1234 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Locatie: Etten leur
Berichten: 3
Standaard hoi

Ik krijg die fout code ook steeds.

Krijg hem ook niet gemaakt. Ik weer zeker dat mijn wachtwoord en email goed is.

Help iemand?
  #42  
Oud 22 juni 2009, 13:54
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ilona1234 Bekijk bericht
Ik krijg die fout code ook steeds.

Krijg hem ook niet gemaakt. Ik weer zeker dat mijn wachtwoord en email goed is.

Help iemand?
P.M. me even je inlognaam en server ... en dan even een momentje waarop je kunt testen .. kan ik even 'live meekijken' zeg maar ....

mvg,
Chris
  #43  
Oud 2 juli 2009, 12:26
The Warrior's schermafbeelding
The Warrior The Warrior is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2009
Locatie: Wognum/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Linksys
DTV: ??
Berichten: 3
Standaard

Heey Chris. Ik zie dat je al een hoeveelheid mensen hebt geholpen met dit probleem via PM, dus ik stuur je die maar direct..

Ik heb het nieuwslezerprogramma SABnzbd+ op een Mac OS X, het Alles-in-1-Extra pakket bij Ziggo, en een emailadres: [gebruiker]@quicknet.nl

Als ik wil downloaden krijg ik de volgende foutmeldingen:

Connecting 1@news.quicknet.nl:119 failed Traceback (most recent call last): File "sabnzbd/downloader.pyc", line 326, in run File "sabnzbd/newswrapper.pyc", line 135, in finish_connect NNTPPermanentError: 482 Authentication Rejected

en deze:

Thread 1@news.quicknet.nl:119: connecting failed

Ik heb in mijn instellingen staan:

news.quicknet.nl
port: 119
[gebruiker]@quicknet.nl
****** ( het goeie password, waarmee ik op Mijn Ziggo kan inloggen )

Ik heb ook de server news.ziggo.nl geprobeerd, maar die geeft exact dezelfde twee foutmeldingen..

Zou je mij hiermee kunnen helpen!?
Alvast bedankt voor je reactie!!
  #44  
Oud 4 juli 2009, 20:01
jokey88's schermafbeelding
jokey88 jokey88 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juli 2009
Locatie: hoofddorp
Ziggo Internet: alles in 1 plus
Berichten: 1
Exclamation grabit fout ?

hey chris .

zoals velen voor mij zoals ik hier kan leze heb ik ook de fout melding :
482: Authentication rejected

mijn gegevens zijn :
news.quicknet.nl
port 119
gebruikersnaam@quicknet.nl
password ( de goeie waar ik ook op mijn ziggo inlog )

weet jij misschien wat ik fout doen ? :S

ik heb ook met news.ziggo geprobeerd maar die geeft precies de zelfde fout melding

M.v.g Leon
  #45  
Oud 5 juli 2009, 10:53
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jokey88 Bekijk bericht
hey chris .

zoals velen voor mij zoals ik hier kan leze heb ik ook de fout melding :
482: Authentication rejected

mijn gegevens zijn :
news.quicknet.nl
port 119
gebruikersnaam@quicknet.nl
password ( de goeie waar ik ook op mijn ziggo inlog )

weet jij misschien wat ik fout doen ? :S

ik heb ook met news.ziggo geprobeerd maar die geeft precies de zelfde fout melding

M.v.g Leon
Ook al even in een P.M. gereageerd. Maar voor de volledigheid van de thread (en opvolgende mensen die het lezen) wel handig.

Graag altijd even dubbelchecken dat je met de username/password waarmee het niet lukt om op news in te loggen -wel- in kunt loggen op webmail (https://email.ziggo.nl).

Tot nu toe denk ik dat ik in de loop der jaren 1 a 2 gevallen heb gehad van mensen waarbij het profiel niet klopte, en bij de rest heeft pa, ma, broer, zus stiekum via de Ziggo portal het password gewijzigd of probeerde men via het portal password ipv e-mail password te authenticeren ...

Overigens is dit geen reden om me niet te P.M.'en als je er niet uit komt hoor! ...

mvg,
Chris
  #46  
Oud 5 juli 2009, 12:37
The Warrior's schermafbeelding
The Warrior The Warrior is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2009
Locatie: Wognum/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1-Extra / Linksys
DTV: ??
Berichten: 3
Standaard

De fout die veel mensen maken is inderdaad dat men denkt dat het wachtwoord waarmee je je op de Ziggo-site aanmeld, hetzelfde is als het wachtwoord van hun e-mail. Dit is meestal ook het geval, maar het kan dus zijn dat de gebruiker ervoor gekozen heeft om een ander password te gebruiken voor de webmail. ( lees: webmail en ziggo-account zijn twee wachtwoorden die niets met elkaar te maken hebben )
  #47  
Oud 17 juli 2009, 11:33
Melkboer's schermafbeelding
Melkboer Melkboer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juli 2009
Locatie: Zeist
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 1
Standaard

Hi,

Sinds ik van Z3 naar Z2 terug ben gegaan werken mijn nieuwsgroepen niet meer. Alle tips hierboven uitgebreid bestudeerd en niets werkt. Ik heb Chris een PM gestuurd, maar mogelijk is hij op vakantie, dus als iemand anders me kan helpen.

Thanx,
Henk
  #48  
Oud 2 augustus 2009, 00:06
ava's schermafbeelding
ava ava is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 augustus 2009
Locatie: @home
Berichten: 3
Standaard

ik heb ook de zelfde foutcode
en kan wel inloggen op mijn webmail
  #49  
Oud 2 augustus 2009, 23:34
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ava Bekijk bericht
ik heb ook de zelfde foutcode
en kan wel inloggen op mijn webmail
Ava,

Bij Henk stond er ook daadwerkelijk iets fout in z'n profiel, dus wellicht bij jou ook. P.M. me aub even het email adres van je hoofdaccount.

mvg,
Chris
  #50  
Oud 3 augustus 2009, 00:33
ava's schermafbeelding
ava ava is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 augustus 2009
Locatie: @home
Berichten: 3
Standaard

ik denk dat het niet meer nodig is
na veel gezoek moest ik newnews.home.nl veranderen naar news.home.nl
misschien was het handig geweest klanten dat te vertellen
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:37.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl