Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)

Mededelingen

Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze Standard Definition Personal Video Recorder

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 13 oktober 2008, 09:05
Vtenvoorde's schermafbeelding
Vtenvoorde Vtenvoorde is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-een, Cisco
DTV: Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
wil je de code doorgeven als de melding weer voorkomt
Bij mij geeft deze bij zwarte opnamen geen code. Staat gewoon in opgenomen programma's, bij afspelen geeft deze zwart beeld en stappen van 7 seconden. Afgelopen donderdag 9 oktober, ned 3, Keuringsdienst van Waarde.
  #22  
Oud 22 oktober 2008, 11:31
Dave's schermafbeelding
Dave Dave is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Nieuwstadt/@home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (Cisco EPC3212)
DTV: Humax iHDR 5200c
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filmgek Bekijk bericht
Hmmm, ik vrees dat er toch iets anders aan de hand is. Ook ik heb dit in ca. een jaar tijd zo'n 5 keer gehad. Volledig zwarte opname, waarbij de tijdsindicatie bij het "kijken" steeds met zo'n 7 seconden verspringt. Overwegend op RTL 4, zeker niet op Filmnet, aangezien ik daar geen abonnement op heb.... Toch een foutje van de Humax?
Ja dit heb ik ook gehad, precies hetzelfde!
  #23  
Oud 22 oktober 2008, 13:03
Vtenvoorde's schermafbeelding
Vtenvoorde Vtenvoorde is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-een, Cisco
DTV: Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Gisteravond weer. Nederland 3, de wereld draait door.
Geen foutmelding, gewoon zwart beeld, geen geluid, springt in stappen van 7 seconden.
  #24  
Oud 23 oktober 2008, 04:28
paull's schermafbeelding
paull paull is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Groningen
Ziggo Internet: Internet Z, Arris CM450 + Netgear Wireless
DTV: Humax PVR 9200
Berichten: 33
Standaard Ook last van zwarte opnamen

Ik heb ook al een aantal malen problemen gehad met opnamen die bij het afspelen geheel zwart bleken te zijn. Geen foutmelding, wel springers van 7 seconden. Ik heb er nog geen systeem in kunnen ontdekken, maar het lijkt alsof het vooral bij de Nederland 4 kanalen gebeurt. En twee programma's tegelijk opnemen en tegelijk iets anders terugkijken helpt ook niet echt.
  #25  
Oud 23 oktober 2008, 10:37
Dark Angel's schermafbeelding
Dark Angel Dark Angel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: 's-Hertogenbosch/@Home
Ziggo Internet: geen Ziggo internet (XS4ALL VDSL2))
DTV: 2x iHDR Humax 5200C
Berichten: 362
Standaard

Enkele maanden geleden heb ik dat probleem ook, 2 keer... Maar tot nu toe heb ik geen andere zwarte opnames gezien. Houden zo!
Misschien komt het door seeking?? Ik zat video opnames te seeken terwijl Humax tv programma's opneemt...
Maar ik heb dat experiment meerdere keren uitgevoerd, maar geen andere zwarte opnames gevonden... heel vreemd.
  #26  
Oud 31 oktober 2008, 16:32
Vtenvoorde's schermafbeelding
Vtenvoorde Vtenvoorde is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-een, Cisco
DTV: Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Ik heb nu niet alleen zo af en toe zwarte opnamen, maar ook zwart beeld op NED123.
  #27  
Oud 7 november 2008, 13:07
rjans's schermafbeelding
rjans rjans is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: zwolle @home
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vtenvoorde Bekijk bericht
Gisteravond weer. Nederland 3, de wereld draait door.
Geen foutmelding, gewoon zwart beeld, geen geluid, springt in stappen van 7 seconden.
Wij hebben precies hetzelfde probleem, de Humax is al 2 keer voor reperatie terug geweest.
Eerste keer zijn er onderdelen vervangen, de 2e keer de harde schrijf, nu weer een week in gebruik en woensdag 5 november op rtl 4 een programma opgenomen van 22:30 tot 23:30 en bij afspelen weer zwart beeld!!!
Waarschijnlijk ligt het probleem dan niet bij Humax maar bij Ziggo.
Hebben meer mensen dit vermoeden?
  #28  
Oud 7 november 2008, 13:17
Vtenvoorde's schermafbeelding
Vtenvoorde Vtenvoorde is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-een, Cisco
DTV: Humax 5200
Berichten: 36
Standaard

Ik denk wel dat het aan de Humax ligt, maar niet aan de hardware. Iets software matigs. Hopelijk in de nieuwe versie.
  #29  
Oud 8 november 2008, 21:25
rjans's schermafbeelding
rjans rjans is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: zwolle @home
Berichten: 2
Standaard Nu geen geluid, wel beeld

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vtenvoorde Bekijk bericht
Ik denk wel dat het aan de Humax ligt, maar niet aan de hardware. Iets software matigs. Hopelijk in de nieuwe versie.

Vanavond 8 november heb ik Kassa opgenomen op Ned 1. Geen foutmelding. Opname zonder geluid (wel beeld).
Weet iemand of dit aan de uitzending heeft gelegen? Weet iemand of het geluid tijdens de uitzending (digitaal of analoog) is weggevallen?
  #30  
Oud 8 november 2008, 21:28
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.444
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rjans Bekijk bericht
Weet iemand of het geluid tijdens de uitzending (digitaal of analoog) is weggevallen?
Toevallig vanavond Kassa analoog opgenomen hier, geen problemen met het beeld of geluid gemerkt.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:07.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl