Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 14 augustus 2009, 15:49   #61
VakkieRR
Junior Member
 
VakkieRR's schermafbeelding
Standaard 5400 of 7200 toeren

Wat werkt beter 5400 of 7200 toeren, iemand hier ervaring hiermee ?

Laatst gewijzigd door VakkieRR; 17 augustus 2009 om 11:37
VakkieRR is offline  
Oud 16 augustus 2009, 22:36   #62
jande.haas
Junior Member
 
jande.haas's schermafbeelding
Standaard Werkt grotere Harde Schijf in de Cisco?

Werkt het bij iemand (een grotere HD)? Ik heb er een Western Digital (WD) 640 Gb schijf ingezet, maar de Cisco recorder gebruikt hem slechts als 160 Gb (is te zien met percentage van de schijf wat nog leeg is; ik kan maar ruimt 20 uur HD opnemen).
Weet iemand hoe je een grotere HD laat werken in de Cisco? Moet je iets met sotware of firmware doen? Ik heb de Cisco alleen maar aan de kabel gehangen van Ziggo.
Hardstikke bedankt voor reacties!
Jan
jande.haas is offline  
Oud 18 augustus 2009, 13:38   #64
ronvm
Senior Member
 
ronvm's schermafbeelding
Standaard

Het zou dus impliceren dat je gewoon een nieuwe schijf erin kunt zetten en daar wordt dan gewoon een "ID" op aangemaakt door de Cisco ontvanger zelf?
Waarom beweert men dan dat het onmogelijk is?
Ik wacht toch maar even, eerst het apparaat 100% goed hebben werken (zit nu op 90%).
ronvm is offline  
Oud 18 augustus 2009, 14:12   #65
Martyin
Member
 
Martyin's schermafbeelding
Standaard wie beweert dat dan?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Het zou dus impliceren dat je gewoon een nieuwe schijf erin kunt zetten en daar wordt dan gewoon een "ID" op aangemaakt door de Cisco ontvanger zelf?
Waarom beweert men dan dat het onmogelijk is?
Ik wacht toch maar even, eerst het apparaat 100% goed hebben werken (zit nu op 90%).
Wie beweert dat dan?
Als je een "blanco" lees nieuwe schijf uit de winkel er rechtstreeks in hangt werkt het gewoon...

suc6
Martyin is offline  
Oud 18 augustus 2009, 15:09   #66
ronvm
Senior Member
 
ronvm's schermafbeelding
Standaard

Ik heb dat ergens in dit forum gelezen, wat voor een schijf moet erin komen?
Ik bedoel SATA of IDE ? Ik heb hem nog niet open gehad namelijk. Wat is een raadzame grootte?
ronvm is offline  
Oud 18 augustus 2009, 15:11   #67
B.A.
Member
 
B.A.'s schermafbeelding
Standaard

Sata, ide kan er niet in. Ik heb overigens nog steeds weinig problemen met de schijf, -geen last van traagheid oid. Hoewel hij idd de grootte niet juist lijkt weer te geven.
B.A. is offline  
Oud 18 augustus 2009, 15:17   #68
ronvm
Senior Member
 
ronvm's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door B.A. Bekijk bericht
Sata, ide kan er niet in. Ik heb overigens nog steeds weinig problemen met de schijf, -geen last van traagheid oid. Hoewel hij idd de grootte niet juist lijkt weer te geven.
Waarschijnlijk zal dat een kwestie zijn van een FirmwareUpdate?!? Maar of Ziggo dat weer zal ondersteunen?
ronvm is offline  
Oud 19 augustus 2009, 12:32   #69
jande.haas
Junior Member
 
jande.haas's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jande.haas Bekijk bericht
Werkt het bij iemand (een grotere HD)? Ik heb er een Western Digital (WD) 640 Gb schijf ingezet, maar de Cisco recorder gebruikt hem slechts als 160 Gb (is te zien met percentage van de schijf wat nog leeg is; ik kan maar ruimt 20 uur HD opnemen).
Weet iemand hoe je een grotere HD laat werken in de Cisco? Moet je iets met sotware of firmware doen? Ik heb de Cisco alleen maar aan de kabel gehangen van Ziggo.
Hardstikke bedankt voor reacties!
Jan
Heb toch ECHT een probleem met die 640 Gb Western Digital (7200 rpm, 16 Mb) HD; hij gaat bij opnemen gewoon naar 0 of 1 % vrije ruimte en weigert dan verder op te nemen (tenzij je een eerder eopname delete), helaas! Neemt dus dan maar totaal 20 uur HD-films op, wat overeenkomt met originele 160 Hb HD die in de Cisco recorder/decoder zit zoals je hem van Ziggo ontvangt.
Is er iets aan te doen met b.v. Firmware en hoe dan?
Of de 640 HD op een bepaalde manier aan de PC "formateren"?
Heeft iemand dus echt goede tip wat te doen met dit HD-probleem, want 20 uur opname is echt te weinig voor mij.
Alvast hartelijk bedankt! Jan
jande.haas is offline  
Oud 19 augustus 2009, 12:46   #70
Martyin
Member
 
Martyin's schermafbeelding
Standaard hdd

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jande.haas Bekijk bericht
Heb toch ECHT een probleem met die 640 Gb Western Digital (7200 rpm, 16 Mb) HD; hij gaat bij opnemen gewoon naar 0 of 1 % vrije ruimte en weigert dan verder op te nemen (tenzij je een eerder eopname delete), helaas! Neemt dus dan maar totaal 20 uur HD-films op, wat overeenkomt met originele 160 Hb HD die in de Cisco recorder/decoder zit zoals je hem van Ziggo ontvangt.
Is er iets aan te doen met b.v. Firmware en hoe dan?
Of de 640 HD op een bepaalde manier aan de PC "formateren"?
Heeft iemand dus echt goede tip wat te doen met dit HD-probleem, want 20 uur opname is echt te weinig voor mij.
Alvast hartelijk bedankt! Jan
Misschien een Samsung 1tb kopen.
http://www.dunnet.nl/ProductDetails....581406&src=TWK
Ik heb deze rechtstreeks vanuit de verpakking dus brand new aan de Cisco gehangen.
Na opstarten even tijd geven en draaien.
Werkt goed. Percentage klopt inderdaad niet meer, maar ik heb al meer opgenomen en blijft ok.
Misschien is de HDD niet geschikt omdat Cisco mogelijk niet alle schijven ondersteunt?

Suc6
Martyin is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl