Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 6 januari 2009, 20:32   #41
SayMr2Me
Senior Member
 
SayMr2Me's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door exroosje Bekijk bericht
Een nadeel : de programma beheer functies van het apparaat zijn niet dusdanig goed dat je een grote bibliotheek makkelijk kunt bijhouden en iets erin terugvinden.

Het indelen van programma's in folders is bv erg omslachtig en beperkt.

Maar toch mooi. Als ik mijn 500MB schijf uit mijn PC eens verwissel voor een 1TB oid zal ik de oude schijf overzetten naar de cisco. Zeker als er meer HD opgenomen gaat worden.

Ik zou de oude schijf maar bewaren, stel straks komt er een firmware update die niet compatibel is met een grotere schijf....

Gaat het signaleren van de vrije ruimte nu wel goed?
ben erg benieuwd of een pc waar een harde schijf van 500MB uitkomt een 1TB schijf herkend. en dan kun je maarliefst 3,6 minuten HD opnemen...succes
__________________
SayMr2Me is offline  
Oud 12 januari 2009, 10:52   #42
exroosje
Senior Member
 
exroosje's schermafbeelding
Standaard

ehhh ik bedoelde natuurlijk 500 Gigabyte die ik voor 1 TB (=ca 1000 GB)zou kunnen verwisselen.

Heb inderdaad bgein jaren 90 ook wel een 500 MB schijf gehad. Was ik toen erg blij mee.....
exroosje is offline  
Oud 13 januari 2009, 14:54   #43
mderooij
Member
 
mderooij's schermafbeelding
Standaard

Ehm, is die schijf (met opnames) uit het apparaat te benaderen als je 'm aan een PC hangt?

Laatst gewijzigd door mderooij; 13 januari 2009 om 15:35
mderooij is offline  
Oud 13 januari 2009, 15:01   #44
onno72
Member
 
onno72's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mderooij Bekijk bericht
Ehm, is die schijt (met opnames) uit het apparaat te benaderen als je 'm aan een PC hangt?
benaderen... ik zou niet proberen dat in je pc te stoppen...
onno72 is offline  
Oud 13 januari 2009, 16:28   #45
nlgale1
Junior Member
 
nlgale1's schermafbeelding
Standaard

Als je bedoelt vido streaming toe te passwn vanuit je PC naar de Cisco dan zal je waarschijnlijk daar de juiste software voor moeten installeren. Misschien wel leuk om eens te proberen.
nlgale1 is offline  
Oud 14 januari 2009, 22:12   #46
MauriceW
Senior Member
 
MauriceW's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mderooij Bekijk bericht
Ehm, is die schijf (met opnames) uit het apparaat te benaderen als je 'm aan een PC hangt?
Jij ook hier

Volgens Ziggo-medewerker anoniem wordt de stream encrypted opgeslagen op de hdd, dus opnames rechtstreeks benaderen zit er niet in ben ik bang.
MauriceW is offline  
Oud 16 april 2009, 13:46   #47
VakkieRR
Junior Member
 
VakkieRR's schermafbeelding
Standaard Plaatsen grotere harde schijf

Ik wil binnenkort misschien een grotere harde schijf in mijn Cisco 8455DVB plaatsen, ik lees in deze topic dat een aantal mensen hier ervaring mee hebben. Mijn vraag is werkt dit ook nog steeds goed na de laatste firmware update en waar moet ik op letten als ik bijvoorbeeld een 500 gb harde schijf in dit apparaat wil plaatsen ?
VakkieRR is offline  
Oud 14 juni 2009, 15:13   #48
veerlj
Senior Member
 
veerlj's schermafbeelding
Standaard grotere harde schijf

En??? ,heeft iemand al goede resultaten met het verwisselen en vergroten van zijn harde schijf?.Of wordt het straks mogelijk om een externe harde schijf aan de cisco te hangen .Want zoals ergens op de cisco site staat dat de cisco extern geplaatste data kan bekijken .
veerlj is offline  
Oud 24 juli 2009, 17:23   #49
B.A.
Member
 
B.A.'s schermafbeelding
Standaard

Ik heb er net een TB ingezet. Het was geen probleem voor het apparaat: hij moest even wat herstarten etc en het loopt nu als een zonnetje.
Het openschroeven was nog het lastigst: voor de kast is een torx TR schroevendraaier nodig en voor de HD weer een andere maat gewone torx.

Een TB is wel erg veel trouwens, ik krijg hem nooit vol, maar ja, hij kostte maar €65,-.
B.A. is offline  
Oud 24 juli 2009, 20:21   #50
MauBro
Junior Member
 
MauBro's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door B.A. Bekijk bericht
Ik heb er net een TB ingezet. Het was geen probleem voor het apparaat: hij moest even wat herstarten etc en het loopt nu als een zonnetje.
Het openschroeven was nog het lastigst: voor de kast is een torx TR schroevendraaier nodig en voor de HD weer een andere maat gewone torx.

Een TB is wel erg veel trouwens, ik krijg hem nooit vol, maar ja, hij kostte maar €65,-.
Mag ik weten welk merk & type je hebt gebruikt? Ik overweeg zelf namelijk ook om de harde schijf om te wisselen (na amper 2 weken gebruik is mijn schijf al 50% vol).
MauBro is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl