Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #71  
Oud 9 augustus 2008, 10:10
keesv1's schermafbeelding
keesv1 keesv1 is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Casema:Alphen aan den Rijn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: CISCO 8455DVB HD-PVR
Berichten: 92
Standaard HD kapaciteit met opnemen

Gisteren als een soort test de hele opening van de OS opgenomen in HD.
Voor totaal 227 minuten was ongeveer 30% van de schijf gebruikt. Dit is dus ongeveer 50 GB is dus ongeveer 12 GB per uur. Je kan dus maximaal 13 tot 14 uur opnemen in HD.

IK WIL ECHT MEER CAPACITEIT.

Ik hoop dat de USB poort bij de volgende update geactiveerd wordt om een externe schijf te kunnen aansluiten.
Indien dat niet gebeurt kan je dan de interne schijf vervangen door een grotere, zonder dat de garantie vervalt?

Groet,

Kees
  #72  
Oud 9 augustus 2008, 13:44
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Gaat overigens wel hard dat HD opnemen. Had drie films van Film 1 HD opgenomen en de openingsceremonie van de olympische spelen van Ned1 HD en de schijf stond al 52% vol. Tot 80 uur opnemen is dus wel erg optimistisch, zeker als je met HD aan de gang gaat.

Wel snel afkijken dus aangezien je het niet van de decoder naar externe opslag krijgt.

Hadden ze er niet even voor een paar tientjes extra tenminste 500 GB in kunnen zetten?
  #73  
Oud 9 augustus 2008, 14:50
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.324
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Mis nog het meeste de skip forward/backward 30 seconden knop. Dat werkt stukken sneller en beter dan de fast forward/rewind knoppen.
Met de (cursor)knop rechts en links kun je een bepaalde tijd vooruit of achteruit springen in een opname. De tijd is instelbaar via instellingen
  #74  
Oud 9 augustus 2008, 14:58
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Met de (cursor)knop rechts en links kun je een bepaalde tijd vooruit of achteruit springen in een opname. De tijd is instelbaar via instellingen
OK, thanks!
  #75  
Oud 10 augustus 2008, 22:03
MartijnP's schermafbeelding
MartijnP MartijnP is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Humax 5050
Berichten: 64
Standaard

Ben ik de enige die met regelmaat last heeft van 'scrambled' opnames? Zwart beeld en geluid met digitale artifacts (niet prettig voor de speakers en het gehoor!)... Is er soms iets met mn 2e tuner?
  #76  
Oud 10 augustus 2008, 22:44
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Bij mij waren iig alle opnames feilloos.
  #77  
Oud 12 augustus 2008, 10:41
exroosje's schermafbeelding
exroosje exroosje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2008
Locatie: Den Haag Casema
DTV: cisco 8455
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Met de (cursor)knop rechts en links kun je een bepaalde tijd vooruit of achteruit springen in een opname. De tijd is instelbaar via instellingen
Alleen als de opname is afgelopen. Erg hinderlijk is het dat je dit niet kunt doen als de opname nog lootp (bv uren lange opname van de Olympysiche spelen)
  #78  
Oud 12 augustus 2008, 19:29
bitsflew's schermafbeelding
bitsflew bitsflew is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2007
Locatie: Harderwijk/CaiW
DTV: Sony 40W2000, Samsung DCB-H360R, Humax IRHD-5050-C, Humax IRHD-5000, Sony 32D3000 + AlphaCrypt
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keesv1 Bekijk bericht
Gisteren als een soort test de hele opening van de OS opgenomen in HD.
Voor totaal 227 minuten was ongeveer 30% van de schijf gebruikt. Dit is dus ongeveer 50 GB is dus ongeveer 12 GB per uur. Je kan dus maximaal 13 tot 14 uur opnemen in HD.

IK WIL ECHT MEER CAPACITEIT.
Kun je de harddisk niet vervangen door één met een grotere capaciteit?
  #79  
Oud 12 augustus 2008, 22:22
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.324
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door exroosje Bekijk bericht
Alleen als de opname is afgelopen. Erg hinderlijk is het dat je dit niet kunt doen als de opname nog loopt
Dat had ik nog niet ontdekt (nu wel ) Dat je niet vooruit kunt skippen is inderdaad hinderlijk ja. (achteruit gaat dus wel, kan je de reclame nog een keer zien ) Gelukkig neem ik voornamelijk van Film 1 HD op, dus zal ik er niet zo veel last van hebben. En de andere opnames moeten dan maar een dagje wachten.
  #80  
Oud 12 augustus 2008, 23:22
Royz's schermafbeelding
Royz Royz is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo(casema)
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 77
Standaard

Ok volgende bevinding. met mijn oude samsung was het mogelijk om:

Programma A opnemen, Programma B opnemen.

Dan kan je alsnog gewoon tv kijken, alleen is de keuze beperkt tot Programma A en B en geen andere kanalen.

Volgens mij is het niet eens mogelijk om 2 opnames tegelijk uit te voeren met de cisco wat ik zeer zeer vreemd vind.

Maar nu het volgende, als ik dus toch 2 opnames tegelijk instel en hij geeft een conflict op en ik laat de cisco gewoon zijn gang gaan, dan heeft hij alle eerder opgenomen programma's op mislukt gezet! Er staat dan geen titel, zender of andere informatie meer bij. Er staat dat de opname niet is gelukt en alleen de datum erbij klopt. De opnames zijn wel te bekijken, maar ik weet mijn god niet meer wat ik allemaal heb opgenomen nu ze allemaal 1 naam hebben gekregen: Timebased-Once.

Please maak een RFC aan om alsnog 2 opnames tegelijker tijd iut te kunnen voeren. Dat de Cisco dat out of the box niet kan... sjonge
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl