Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #321  
Oud 4 juli 2009, 13:47
whats85's schermafbeelding
whats85 whats85 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Dan is het heel simpel. Alleen de Humax kan dat. Met de Cisco krijg je met geen mogelijkheid de opnames buiten het apparaat.

Overigens kun je veel iTV diensten ook pay per view afnemen, dus een abonnement is niet per sé noodzakelijk. Maar uiteraard moet je daar dan wel weer de Cisco voor hebben.

Je zult dus moeten kiezen: óf iTV óf opnames op DVD kunnen branden. Een apparaat die beide kan is er niet en zal er waarschijnlijk ook niet komen (de leveranciers van de iTV content worden wat zenuwachtig als je met hetzelfde apparaat de opnames naar de PC kan krijgen en via P2P kan verspreiden).
Oke bedankt. Dan wordt het waarschijnlijk de Humax. Scheelt ook weer in de kosten.
  #322  
Oud 5 juli 2009, 14:18
5261GD's schermafbeelding
5261GD 5261GD is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juli 2009
Locatie: Vught @Home
Ziggo Internet: nee , Z1 + iTV
DTV: Cisco 8455 DVB HD PVR + Samsung SyncMaster 2333HD / Humax IR-FOX C + Philips 16:9 heel oud
Berichten: 2
Standaard Loading ... Please Wait

Ik heb sinds 30/06 de 8455.

Nadat de spanning er af was geweest stond na uren de melding "Loading ... Please Wait" er nog steeds. En na de spanning er nog een keer af weer hetzelfde.

Oplossing : ik heb de antenne-kabel er uit getrokken en na een tijdje ging het apparaat gewoon werken.

Firmware 1.1.0.F
PVR 1.8.63
Smart Guide 1.12.1.240
  #323  
Oud 18 juli 2009, 22:36
MauBro's schermafbeelding
MauBro MauBro is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 juli 2009
Locatie: Enschede/@Home
Ziggo Internet: AI1+
DTV: Cisco
Berichten: 20
Standaard

Ik heb zojuist een fout ontdekt in de DVB-ondertiteling. Indien er drie regels tegelijkertijd moeten worden weergegeven, wordt een willekeurige regel transparant weergegeven:

(ik weet niet zeker of dit de bug is die in de openingspost wordt vermeld onder punt 1 "Delen van de ondertiteling vallen soms weg (gezien op Discovery HD)."




Laatst gewijzigd door MauBro; 18 juli 2009 om 22:50
  #324  
Oud 18 juli 2009, 23:07
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 806
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MauBro Bekijk bericht
Ik heb zojuist een fout ontdekt in de DVB-ondertiteling. Indien er drie regels tegelijkertijd moeten worden weergegeven, wordt een willekeurige regel transparant weergegeven:

(ik weet niet zeker of dit de bug is die in de openingspost wordt vermeld onder punt 1 "Delen van de ondertiteling vallen soms weg (gezien op Discovery HD)."



Is dus een oude niet herstelde bug. Heb ik altans vanaf het begin...
  #325  
Oud 18 juli 2009, 23:18
aku1410's schermafbeelding
aku1410 aku1410 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 januari 2009
Locatie: utrecht/casema
DTV: Cisco
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Is dus een oude niet herstelde bug. Heb ik altans vanaf het begin...
Hier hetzelfde probleem..En meestal loopt die ondertiteling daarna vast. Heel irritant, zeker omdat die ouwe Samsung het wel goed deed. (na de laatste upgrade gaat het overigens ietje beter)
  #326  
Oud 18 juli 2009, 23:21
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Zie ik hier ook af en toe langskomen, volgens mij vooral bij de BBC.
  #327  
Oud 21 juli 2009, 10:57
B.A.'s schermafbeelding
B.A. B.A. is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: tilburg
Ziggo Internet: Alles in één plus Cisco
DTV: Humax, Cisco ITV, samsung dcb-9401r
Berichten: 46
Standaard

Ik wilde het dus net gaan typen en hier staat het al: de ondertitels op de BBC lopen vast: zeer irritant, en wel zeer gewenst.

Overigens werken ook de tt-ondertitels van pag 888 op bv Ned 1 2 en 3 niet. Dat vind ik ook niet kunnen eigenlijk tegenover de dove medemens.

Laatst gewijzigd door B.A.; 25 juli 2009 om 18:59
  #328  
Oud 24 juli 2009, 19:25
josverhulst's schermafbeelding
josverhulst josverhulst is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: Dongen
Ziggo Internet: Interactive tv
DTV: Cisco
Berichten: 4
Standaard Installatieprobleem Cisco

Bij het installeren van de cisco doet zich het probleem voor dat er geen
signaal via de HDMI kabel doorgegeven wordt.
Wel via de scartkabel waarmee ik dit later probeerde.
Dan werkt alles alleen niet in HD.
Via de helpdesk wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd.
Herkent iemand dit probleem?
  #329  
Oud 25 juli 2009, 09:57
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard

Jos, ligt misschien aan de kabel, al zijn de meningen verdeeld over er het verschil tussen goedkopere (standaard meegeleverde) en duurdere kabels. Als je de standaard meegeleverde gebruikt en het blijkt uiteindelijk daar aan te liggen dan zou je een nieuwe moeten krijgen van de verkoper.

Heb je verder wel op je tv de cisco toegewezen aan de hdmi-ingang die je gebruikt op je tv (bij je instellingen van de tv? Soms moet dat (bijv. bij Philips geloof ik, en dan "HD STB" of "HD DVR" of "HD PVR" kiezen)

En last but not least, je moet natuurlijk wel zorgen dat je de via de input knop op de afstandbediening van je tv het hdmi-signaal kiest; schakelt bij mijn Philips in elk geval niet automatisch om van DVD (scart) naar de Cisco (HDMI).

Succes!
  #330  
Oud 25 juli 2009, 18:41
josverhulst's schermafbeelding
josverhulst josverhulst is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: Dongen
Ziggo Internet: Interactive tv
DTV: Cisco
Berichten: 4
Standaard probleem cisco

Bedankt voor je snelle reactie.
Het was inderdaad de instelling voor HDI ingang van mijn TV.
Alles werkt goed voor zover ik kan beoordelen.
Alleen bij een film ophalen in HD kwaliteit krijg ik een schokkerig geblokt beeld.
Ik begrijp alleen niet dat de helpdesk van Ziggo mij niet kon helpen,jij legt de vinger meteen op de zere plek.
Groeten en bedankt,
Jos.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl