Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #311  
Oud 5 juni 2009, 16:56
SvenEnSabrina's schermafbeelding
SvenEnSabrina SvenEnSabrina is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2009
Locatie: Hoensbroek / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco, Humax en Samsung
Berichten: 232
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Same here. Met de Harmony is interactief prima te bedienen en ongeveer dezelfde knoppen zitten hier ook op. Ik heb de Cisco afstandsbediening nooit hoeven gebruiken en ook nooit gemist.
Super, thx mensen!
Denk dat ik dan zelf voor de 785 ga kijken, de 1100 is te prijzig
De 785 is wel strak... moet nml. enigzins op mijn philips prestigo sru 9600 lijken ofwel strak zijn

Maar toch moet die optie er komen, is gewoon iets wat je zou verwachten... Alle andere boxen hebben het wel dus waarom cisco niet

PS: Begrijp me niet verkeerd de SRU is een super remote, erg tevreden over maar de pijltjes zijn gewoon niet 100% lekker te bedienen en mijn vriendin vind hem te groot (kleinere vingers) waardoor ze niet lekker kan navigeren zeg maar, je moet toch zo nu en dan op terug of menu drukken die zitten net ietsjes te ver

Laatst gewijzigd door SvenEnSabrina; 5 juni 2009 om 17:12
  #312  
Oud 10 juni 2009, 20:53
Theike's schermafbeelding
Theike Theike is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Born
DTV: cisco
Berichten: 94
Standaard overschakelen

Zit vanavond de serie lost te kijken, terwijl ik voor het vrouwtje Goede tijden in de epg had gezet.
Springt opeens het beeld om naar rtl 4 onder het kijken ,kan dit doorgaan voor een bug.
Tis niet erg prettig om weer itv op te starten en weer zoeken...
  #313  
Oud 11 juni 2009, 13:26
Bassie's schermafbeelding
Bassie Bassie is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2006
Locatie: Haarlemmermeer - Multikabel
Ziggo Internet: Ziggo AIE+
DTV: Samsung DCB-H360/Cisco 8455DVB
Berichten: 30
Standaard

1. Traag!

2. Soms krijg ik, als ik via de EPG een programma/kanaal kies:
Citaat:
"Kan de timer niet instellen, dit programma is al gestart!"
Terwijl ik de timer niet wil instellen, ik druk op OK om het programma te kiezen.
Als ik uit EPG ga en weer terug, en kies het programma nog een keer doet ie het wel

3. Traag!!
  #314  
Oud 11 juni 2009, 17:09
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

DVB Ondertiteling bij de Cisco mag wel een poetsbeurt hebben, die is zo blokkerig.
  #315  
Oud 27 juni 2009, 01:46
Shape's schermafbeelding
Shape Shape is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: Veenendaal/Casema
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theike Bekijk bericht
Zit vanavond de serie lost te kijken, terwijl ik voor het vrouwtje Goede tijden in de epg had gezet.
Springt opeens het beeld om naar rtl 4 onder het kijken ,kan dit doorgaan voor een bug.
Tis niet erg prettig om weer itv op te starten en weer zoeken...
Weet je zeker dat je niet per ongelijk eerder op de avond in de EPG op (OK) hebt gedrukt op dat RTL4 programma? Dan programmeer je de Cisco namelijk om op dat tijdstip naar die zender te springen.

Als je op (OK) drukt terwijl je op een lopend programma staat, gaat ie er gelijk naar toe, maar als het een programma in de toekomst is dan zet je eigenlijk een zap timer.
__________________
je moet niet alleen lezen wat je gelooft.
  #316  
Oud 27 juni 2009, 09:24
Theike's schermafbeelding
Theike Theike is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Born
DTV: cisco
Berichten: 94
Standaard

Klopt daar was ik al achter gekomen.
  #317  
Oud 30 juni 2009, 11:19
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard

Dan ook maar in dit Topic:

Bij Net gemist en andere on demand uitzendingen wordt de 4:3 content uitgerekt tot 16:9. Dit kun je bijv. zien bij SBS6 met smaak politie uitzending.

Ik heb toch echt in mijn decoder staan dan 4:3 origineel als 4:3 weergegeven moet worden en dit gaat wel goed bij reguliere tv uitzendingen.
  #318  
Oud 30 juni 2009, 13:36
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 807
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shape Bekijk bericht
Weet je zeker dat je niet per ongelijk eerder op de avond in de EPG op (OK) hebt gedrukt op dat RTL4 programma? Dan programmeer je de Cisco namelijk om op dat tijdstip naar die zender te springen.

Als je op (OK) drukt terwijl je op een lopend programma staat, gaat ie er gelijk naar toe, maar als het een programma in de toekomst is dan zet je eigenlijk een zap timer.
Toch heb ik sinds de laatste firmware update veel van dit soort storingen. Een EPG opname stopt dan 'spontaan' na 3/4, waarbij de hele box even uit gaat. Sterker nog. Gisteravond was er ook even een hickup te zien bij het bekijken van een eerdere opname. Intussen was er een EPG opname bezig. Plotseling merkten we dat de rode 'R' in het display verdwenen was. Ik wilde de opname met de hand opnieuw starten. Maar in de mini-gids (die te zien is bij overschakelen naar een andere zender) stond de R nog wel goed, dus zou er opgenomen moeten worden. Die 'R 'verdween aan het eind van de opname. Maar uiteindelijk was het resultaat een mislukte opname (te zien aan een verminkt rood bolletje) die inderdaad was gestopt op hewt moment dat de R in het display verdween. Dit mij nu al 2 keer sinds de opdate overkomen. Had ik voorheen niet. Ik heb nu alles gereset naar fabriekswaarden. Hopelijk biedt dat soelaas.
  #319  
Oud 4 juli 2009, 12:02
whats85's schermafbeelding
whats85 whats85 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Als je een HighDef PVR zoekt met meer opslagcapaciteit, dan moet je eens kijken naar de humax 5050c.
Die heeft 320 GB en er zijn al aardig wat mensen die de disk hebben vervangen door een 1 TB. Daarnaast heeft deze de mogelijkheid om een usb-disk aan te sluiten en daar materiaal naar te verplaatsen en zo heb je dus de mogelijkheid van 'ongelimiteerde' opslag.
Hier kun je van alles en nog wat over dat apparaat lezen
Ik zoek een HighDef PVR en de keuze zal tussen de cisco en de humax 5050c zijn (mocht er binnenkort geen nieuwe decoder uitkomen). Maar voorkeur gaat uit naar de Cisco omdat deze ook geschikt is voor interactieve tv. Wel is het essentieel dat ik de gemaakte opnames uiteindelijk op dvd kan branden. Ik heb begrepen dat de humax aangesloten kan worden op het LAN netwerk en een externe USB harddisk. De Cisco kan dit niet toch?

Andere vraag. Kan je met de Cisco gebruik maken van ITV zonder extra abbonement? Of heb je altijd aanvullende pakketen nodig?
  #320  
Oud 4 juli 2009, 13:28
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door whats85 Bekijk bericht
Wel is het essentieel dat ik de gemaakte opnames uiteindelijk op dvd kan branden.
Dan is het heel simpel. Alleen de Humax kan dat. Met de Cisco krijg je met geen mogelijkheid de opnames buiten het apparaat.

Overigens kun je veel iTV diensten ook pay per view afnemen, dus een abonnement is niet per sé noodzakelijk. Maar uiteraard moet je daar dan wel weer de Cisco voor hebben.

Je zult dus moeten kiezen: óf iTV óf opnames op DVD kunnen branden. Een apparaat die beide kan is er niet en zal er waarschijnlijk ook niet komen (de leveranciers van de iTV content worden wat zenuwachtig als je met hetzelfde apparaat de opnames naar de PC kan krijgen en via P2P kan verspreiden).
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:57.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl