Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #151  
Oud 15 september 2008, 23:29
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

EDIT: post verwijderd door mijzelf, off topic en te hard aangezet teruglezend. Excuus.

Laatst gewijzigd door xahmol; 16 september 2008 om 10:16
  #152  
Oud 16 september 2008, 07:44
wesley bakker's schermafbeelding
wesley bakker wesley bakker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: amersfoort - Casema
Ziggo Internet: internet z2
DTV: cisco
Berichten: 28
Standaard ophouden !

sorry hoor, maar nu moet je echt ophouden met je irritante opmerkingen.
Mijn tv was het nieuwste ambilight model 2,5 jaar geleden !! De tv was pas 1 maand op de markt. (2e generatie ambilight).

Je betweterige manier van schrijven is erg irritant !
Reageer voortaan alleen maar als je een oplossing hebt aub.
  #153  
Oud 16 september 2008, 10:51
Nekatspoh's schermafbeelding
Nekatspoh Nekatspoh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2008
Locatie: Vleuten / Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung HD
Berichten: 7
Exclamation Hdmi <-> dvi

Ik ben redelijk nieuw op dit formum maar wat ik inmiddels heb gelezen zijn er ook Ziggo medewerkers die reageren op dit forum. Dus kan iemand van Ziggo beamen (of ontkennen ) dat de Cisco niet overweg kan met een HDMI <-> DVI koppeling?
  #154  
Oud 16 september 2008, 12:34
Kitaro1's schermafbeelding
Kitaro1 Kitaro1 is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 25 juni 2008
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nekatspoh Bekijk bericht
Ik ben redelijk nieuw op dit formum maar wat ik inmiddels heb gelezen zijn er ook Ziggo medewerkers die reageren op dit forum. Dus kan iemand van Ziggo beamen (of ontkennen ) dat de Cisco niet overweg kan met een HDMI <-> DVI koppeling?
Correct, de Cisco ondersteunt geen HDMI <-> DVI koppeling en dit zal ook niet aangepast worden.
  #155  
Oud 16 september 2008, 12:42
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kitaro1 Bekijk bericht
Correct, de Cisco ondersteunt geen HDMI <-> DVI koppeling en dit zal ook niet aangepast worden.
Wellicht dan wel handig om de vereisten voor een Cisco ontvanger te wijzigen van een HD Ready TV zoals nu dacht ik op de site staat naar 'HD Ready TV met HDMI ingang'. Volgens de HD Ready definitie is een TV met alleen DVI, mits die ingang HDMI ondersteund, ook HD Ready.
  #156  
Oud 16 september 2008, 12:53
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kitaro1 Bekijk bericht
Correct, de Cisco ondersteunt geen HDMI <-> DVI koppeling en dit zal ook niet aangepast worden.
Kan men dit niet aanpassen of wil men het niet doen vanwege HDCP?

En hoe zit het trouwens met de HD component uitgang?
Wordt deze ook nog geschikt gemaakt voor 1080i?
  #157  
Oud 16 september 2008, 13:01
Nekatspoh's schermafbeelding
Nekatspoh Nekatspoh is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2008
Locatie: Vleuten / Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Samsung HD
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kitaro1 Bekijk bericht
Correct, de Cisco ondersteunt geen HDMI <-> DVI koppeling en dit zal ook niet aangepast worden.
Dank voor het korte en bondige antwoord. Dit betekent voor mij dan geen Cisco. Hoewel ik op mijn Plasma wel component heb zitten verwacht ik in de toekomst dat voor wat betreft HD content dit wel eens wordt afgesloten. Mede omdat de beveiliging op deze uitgang niet aanwezig is (HDCP)....

Dus geen HD PVR op korte termijn voor mij......

In ieder geval wel blij dat ik hier achter kom voordat ik het apparaat had aangeschaft.

Laatst gewijzigd door Nekatspoh; 16 september 2008 om 15:05
  #158  
Oud 16 september 2008, 20:35
wesley bakker's schermafbeelding
wesley bakker wesley bakker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: amersfoort - Casema
Ziggo Internet: internet z2
DTV: cisco
Berichten: 28
Standaard dvi hdmi

ja,. ik ben er dus te laat achter gekomen !
ik heb de cisco al thuis staan.

wel een beetje raar dat dit niet ondersteund wordt toch ?
  #159  
Oud 19 september 2008, 09:22
wesley bakker's schermafbeelding
wesley bakker wesley bakker is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 september 2008
Locatie: amersfoort - Casema
Ziggo Internet: internet z2
DTV: cisco
Berichten: 28
Standaard

Ik heb het nog even nagekeken.
De dvi op mijn philips heeft ondersteuning voor dhcp !
Dan zou het toch moeten werken ?
Of heeft dat dhcp er niets mee te maken ?
  #160  
Oud 19 september 2008, 11:17
Kitaro1's schermafbeelding
Kitaro1 Kitaro1 is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 25 juni 2008
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wesley bakker Bekijk bericht
Ik heb het nog even nagekeken.
De dvi op mijn philips heeft ondersteuning voor dhcp !
Dan zou het toch moeten werken ?
Of heeft dat dhcp er niets mee te maken ?
Heeft niets met dhcp te maken. Het toestel kan niet omgaan met de uitvoer van de Cisco. De Cisco gebruikt als frequentie 50 Hz.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:30.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl