Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 5 september 2008, 06:50
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johan41 Bekijk bericht
Volgens mij zitten er geen twee hd-tuners op.
Weet vrij zeker van wel: ook ik kon de ene zender in HD opnemen en de andere zender in HD kijken.
  #122  
Oud 5 september 2008, 07:38
Kitaro1's schermafbeelding
Kitaro1 Kitaro1 is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 25 juni 2008
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoKoNL Bekijk bericht
Oh ja, weet iemand trouwens hoe je door de programma info kan scrollen als het niet in het veld past dat je krijgt nadat je 2 keer op de info toets hebt gedrukt (of 1 keer vanuit de EPG)? Bij de samsung ging dat door te drukken op de blauwe knop, maar dat lukt niet bij de cisco.
Veel dank alvast!
Het hele linker gedeelte van het scherm wordt gebruikt voor de info. Ik heb de zenders doorgezapt en geen enkele zender geeft zoveel info, dat het niet zou passen. Scrollen is dus niet nodig.
  #123  
Oud 5 september 2008, 09:53
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard

Kitaro1, dank voor je reactie iz scrollen door programma info, maar ik heb het toch zeker al een paar keer gehad dat het scherm te klein was. Ik geef toe dat het niet vaak voor zal komen, maar als het wel voorkomt is het toch irritant. Ik zal het melden als ik weer iets tegenkom waarbij de info er niet op past. Ik weet ook niet of het verholpen kan worden met nieuwe firmware, maar zo ja, dan graag (zoals gezegd kon het met de samsung zapperbox wel).
  #124  
Oud 5 september 2008, 10:26
wrcveen's schermafbeelding
wrcveen wrcveen is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2006
Locatie: -
Berichten: 76
Standaard

Foutje; bij een Dolby signaal (Discovery HD) werkt de volume knop niet

Wens; de actuele tijd, of een tijdlijn in het EPG scherm.
  #125  
Oud 5 september 2008, 10:45
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard

WRCVEEN, ik constateerde hetzelfde wat betreft de volumeknop bij Discovery HD al gaat het geluid wel helemaal uit als ik de volumeknop naar beneden blijf drukken (dus alleen keuze tussen heel hard (afhankelijk van instelling volume op tv uiteraard) of helemaal uit).

Missende tijdsaanduiding in EPG scherm mis ik ook, en had ik al eerder als wens doorgegeven.

Is er iemand die zich geroepen voelt de eerder gepubliceerde wish- and buglist te updaten?
  #126  
Oud 5 september 2008, 10:56
wrcveen's schermafbeelding
wrcveen wrcveen is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2006
Locatie: -
Berichten: 76
Standaard

Wordt bij de komende update ook het HDMI handshaking probleem opgelost? Anders gaat de box vandaag nog retour, want elke keer de stekker eruit halen als ik hem aandoe is geen oplossing voor mij.

Laatst gewijzigd door wrcveen; 5 september 2008 om 11:18
  #127  
Oud 5 september 2008, 11:07
jaffa10's schermafbeelding
jaffa10 jaffa10 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Casema
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 14
Standaard opname uit epg niet altijd correct

Bug:

Wat ik constateer is dat als ik een opname via de EPG maak en deze dan 5 minuten eerder en 10 minuten later laat stoppen er niet altijd rekening gehouden wordt met de extra start en stoptijd. Dit is erg vervelend als je aan het terugkijken bent en pas aan het einde constateerd dat niet alles is opgenomen.
  #128  
Oud 5 september 2008, 13:35
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaffa10 Bekijk bericht
Bug:

Wat ik constateer is dat als ik een opname via de EPG maak en deze dan 5 minuten eerder en 10 minuten later laat stoppen er niet altijd rekening gehouden wordt met de extra start en stoptijd. Dit is erg vervelend als je aan het terugkijken bent en pas aan het einde constateerd dat niet alles is opgenomen.
Ik merk dat het altijd fout gaat als je twee programma's achter elkaar opneemt, anders gaat het altijd goed.

Voorbeeld: dinsdagavond neem ik op Net 5 eerst altijd Desperate Housewives op, dan Pushing Daisies. Beide met standaardsetting 5 minuten voor en 30 minuten na.
Beide programma's worden dan incorrect opgenomen: Desperate Housewives stopt te vroeg, Pushing Daisies start zowel te laat als eindigt te vroeg.
Heb gelukkig mijn Mediacenter nog als backup, maar dit is zeer hinderlijk.
Nu kan ik natuurlijk een handmatige opname voor beide programma's instellen die beide programma's als één opname ziet, maar dat verlaagd het gemak van vanuit de EPG opnemen weer aanzienlijk.

Zou dit graag in een volgende firmware opgelost zien.

Wat betreft de handshake issues: graag idd ook hier een oplossing voor. Al moet ik zeggen dat met mijn ritueel van eerst alles uit, dan decoder aan, dan TV aan en dan versterker aan het nu bijna altijd goed gaat zonder de stekker er uit te moeten halen, het blijft erg irritant dat dat ritueel nodig is (terwijl al mijn andere HDMI apparaten het probleemloos doen).

Is er wellicht al enige indicatie te geven van wanneer we een FW update kunnen verwachten en wat gepland staat om gefixed te worden?
  #129  
Oud 8 september 2008, 21:39
RoKoNL's schermafbeelding
RoKoNL RoKoNL is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 DVB (1) / Samsung DCB-9401R (2)
Berichten: 46
Standaard Info blok te klein

Hoi Kitaro1, ik heb zoals eerder toegezegd vanavond even gekeken naar een aantal programma's waarvan de informatie niet geheel weergegeven kon worden omdat het veld te klein is, en je niet naar beneden kan scrollen. Ik had binnen een paar minuten al 3 programma's vanavond: Radar (NL1),Tegenlicht (NL2) en My Super Sweet 16 (MTV). Zou toch wel prettig zijn als dat bij de eerstvolgende firmware update wordt meegenomen. Dank alvast!
  #130  
Oud 9 september 2008, 12:29
Kitaro1's schermafbeelding
Kitaro1 Kitaro1 is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 25 juni 2008
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoKoNL Bekijk bericht
Hoi Kitaro1, ik heb zoals eerder toegezegd vanavond even gekeken naar een aantal programma's waarvan de informatie niet geheel weergegeven kon worden omdat het veld te klein is, en je niet naar beneden kan scrollen. Ik had binnen een paar minuten al 3 programma's vanavond: Radar (NL1),Tegenlicht (NL2) en My Super Sweet 16 (MTV). Zou toch wel prettig zijn als dat bij de eerstvolgende firmware update wordt meegenomen. Dank alvast!
Ik heb het nu ook gezien. Gaat op de lijst van bugs. Ik kan alleen niet garanderen, dat het bij de eerstvolgende update wordt meegenomen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:06.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl